промослотс 1000 рублёў бездэпазіт
Форум казіно без дэпазіту
|
20 June 2019
ад
Ljohapro1
|
151 Адказ
|
25,781 Прагляд
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
яны проста забылі слоты падкруціць каб не давалі вось і пі…..лі колькі заўгодна а тут раз і выйгрыш і словы раней сказаныя давялося замяніць на правілы. А калі саліднае казіно няхай даплачвае той хто пі……лу колькі заўгодна хахахах
А хіба гэта не адзін і той жа чалавек, што і Вы? Андрэй Нікольскі ён і ў чаце, і на пошце, я думаю, ён жа і тут)
Вось, глядзіце. Па-першае якая розніца, на рэал граў чалавек ці на бездэп.
Узнікла сітуацыя спрэчная, не прапісаная ў правілах.
У Вас ёсць выбар: пайсці насустрач гульцу або пажаднічаць і забіць на яго.
Вы абралі другі варыянт і вырашылі зашкварыцца з-за 6000 рублёў.
І прыкол у тым, што я б іх там жа ў вас і пакінуў на наступны дзень😁
Вы ў такой сітуацыі з-за 6000 рублёў пафіг-марозіцеся, нягледзячы на тое, што на 100 000 % вы не праўныя.
хопіць заліваць седзячы ў тапачках на кухні пра менеджараў і іншую туфту))
Гросс, гэта ўсё, што Вы можаце сказаць? Даволі канструктыўна)
А што Вы можаце сказаць?
Хлусіць пра сумленнасць, адначасова падманваючы гульца)
Гэта розныя людзі, адно імя і ўліковы запіс для зручнасці апрацоўкі зваротаў. У дадзенай сітуацыі даказваць няма чаго, бо Вы маеце рацыю, усе памыляюцца. Але рашэнне было прынята зыходзячы з меркаванняў адносна выплат усім гульцам.
Тут усё ясна . Тыповая помыйка , без ліцэнзіі і з падтрымкай у выглядзе аднаго чалавека!
Ваша адзіная задача , прыцягваць народ бонусамі . А вы і тут абсраліся)
Абіда чарговага гульца, які не ўмее чытаць умовы бонуса і піша ў прыват, “ну вываді больш, а я табе камент норм пакіну”. Так трымаць)
Ці ёсць сэнс іх чытаць?) Я, здаецца, прачытаў, але нічога з гэтага не выйшла)
У чым абраза? Хіба што ў патрачаным часе!
Я ўсё патлумачыў, па-мойму , трэба шырэй мысліць і чытаць тэкст не справа налева!
На ты з табой ніхто не пераходзіў шчанюк , сачы за тым што пішаеш!
Ёба ный цырк , вашы ўмовы напісаны на вашым сайце пры адыгрышы . Там была сума 1к макс выводу!
Так якога х у я , ты мне тыкаеш на нейкае паведамленне на пошце ?! Якое ў мяне няма , і адыгрываю я бонус выключна па інфе з вашай свалкі!
Ці што? калі пошта гэта першасны крыніца , дык давайце выдаліце ўсю інфу з сайта , раз у ёй няма праўды і шліце гульцам на пошту .
Якое піздабольства
я там з бездепа памятаю 200 рублёў вывёў грошы тады перавялі адразу думаю бо гэта капейкі а вялікія выйгрышы скажы ім дасвідос……..
не гуляйце ў гэтай сметніцы гэта мопса шляпа)
я яксьці сутыкнуўся з ім у чат-рулетцы і ён мяне прасіў жопу паказаць а я паслаў яго куды далей)))))
Дзякуй за ваш каментар. Калі Вы не можаце прачытаць умовы а потым просіце, ну калі ласка…то, на жаль, было б дзіўна бачыць іншы адказ ад нас.
Цябе, блять, носам у ўмовы ткнуць? Увядзі код і паглядзі, што будзе напісана!
Вы як актыўны падпісчык форума, маглі бачыць інфу ў гэтай жа тэме. Калі Вам давалі промакод хто-небудзь з сяброў, тады, думаю, лепш спытаць у яго, чаму так атрымалася.
Чаму я павінен нешта дзесьці шукаць? Калі ёсць ваш сайт , само сабой з’яўляецца ПЕРШАЙ КРЫНІЦАЙ !
Ну або супрацоўнік, які адказвае на пошту і ў онлайн-чаце, які таксама з’яўляецца першым супрацоўнікам і адказнай асобай)
Калі сайт для вас першакрыніца, то падкажыце дзе вы ўзялі промакод? На сайце так то яго няма.
Ты разумееш увогуле пра што кажаш? складаецца ўражанне што ніхуя!
Зачынім гэты шлак , усе ўсім ясна!
У асноўным прамакоды казіно бяруць на розных форумах і іншых пляцоўках. А вось умовы па гэтым прамакодзе якраз даведаюцца на сайце казіно.
Дарэчы, добрая ідэя – чалавек вышэй падказаў. Хай той чел, які мне абяцаў усё вывесці, сам даплаціць, альбо вы за яго выплаціце і аднімеце з яго зп😂
Паважаныя гульцы, давайце больш канструктыўна весці дыялог. Так, у нас была непрыемная памылка з гульцом Jblazy і ў гэтым мы вінаваты. Астатнія даводы – простага кшталту спроба адабраць грошы і не больш. Незнаванне правілаў не вызваляе ад адказнасці.
Та ў іх там, відаць, мама пасадзіла сына ў саппорт, а сынок зусім нічога не ўцяміць)
Ну хоць віну прызналі, ужо нешта. А далей што? Можна было пайсці на кампраміс, прапанаваць там якую частку ці то вывесці, як кампенсацыю, калі сумленне не дазваляе ўсё вывесці, альбо даць гэтую суму як бонус пад сімвалічны вэйджэр. У любым выпадку лепш, чым проста па‑свінску адмаўляць, забраць словы назад і замарозіцца на гэтым.
Вы правы, атрымалася не вельмі. У будучыні стараемся такое не паўтарыць. Але ўжо што ёсць. Цяпер можам выдзеліць бонус у кампенсацыю з вэйджэрам, але верагодна вам ён ужо не цікавы. Яшчэ раз прыносім свае прабачэнні за складзеную сітуацыю.