промослотс 1000 рублёў бездэпазіт
Форум казіно без дэпазіту
|
20 June 2019
ад
Ljohapro1
|
151 Адказ
|
25,781 Прагляд
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
а вы аддалі грошы яму, каб прабачыцца?
а то гэтыя прабачэнні нічога не значаць без канчатковай выплаты!
А што перашкаджае зараз выплаціць? Мая заяўка на выплату дагэтуль “У апрацоўцы”.
Ціскаеце кнопачку “Выплаціць” і ўсё. Усе задаволеныя, на аднаго ашуканага чалавека ў свеце стане менш)
Рашэнне па выплате застаецца нязменным. Так, была памылка з нашай боку, але давайце таксама памятаць, што гэта бездэпазітныя сродкі. Ладна, мы б не вярталі Вашы грошы, якія Вы ўнеслі. У выглядзе кампенсацыі можам прапанаваць 5к (х35) з максімальнай сумай вываду 15к.
Ну што ж, гэта лепш чым нічога. Давайце.
30 хвілін і прамакод прыйдзе вам на пошту.
Нічога не прыйшло
Чувак, што за бред??? Якія 5к з вэйджарам x35?
Аддай махляру без каўра грошы чалавеку без вэйджараў усіх – ён выйграў!!!
Ну рэальна бред поўны: ён 5к з вэйджарам 35 будзе крутзіць і зразумела, што гэта прапановы на зліў яго грошай!!!!!!!!!!
Аляксей, мы цэнім Вашу актыўную пазіцыю ў дадзеным пытанні, але адказ я ўжо падаў вышэй.
чаму ён абавязаны зноў адкручваць выйграныя грошы што за шляпа, якую вы прапануеце???
гэта кажа пра тое, што ваша контора – гэта лахатрон, калі вы такі “шляпоўскія” адказы пішаце і такія рашэнні прымаеце!
хз я асабіста ў такую контору ні нагой закрыйце мой рахунак, калі ласка майл мой [email protected]
Ды не выплацяць яны тыя 5к, так хаця б нешта
Што што-небудзь ? Гэта ж цалкам кіраваны скрыпт. Ты не выканаеш умовы па вагеры…
Тут вы глыбока памыляецеся. Спадзяюся, у Вас ёсць вагомыя доказы… Усе сталі такімі спецыялістамі па інтэрнэт-казіно, што нават смешна, калі шчыра. Гэтая магчымасць ёсць толькі ў распрацоўшчыкаў платформы, ну а калі вы ўжо такі спецыяліст па скрыптах, то можаце лёгка сказаць, хто з’яўляецца распрацоўшчыкам.
Спадзяйцеся 😁
Так і ёсць, і не выканаў 😁 Але сэнсу прасіць выплату няма, я так ці інакш ужо каля месяца дзесь вяду з імі дыялог на гэту тэму)
з махлярамі не гуляй і будзеш заўсёды ў плюсе ну хаця б надзея будзе а так у скрыптах што там рабіць то чыста зліваць грошы…..
Ідзі, скрыптовы і нахабны махляр і плюс злодзей!
я казаў табе – не пагаджайся, не бяры ў іх гэты адстой, а падаў бы на іх скаргу і ўсё хаця думаю ім пафіг на скаргі………
зарэгістраваўся ўвогуле, што трэба далей?))
А далей хер, шчодрасць скрыпты скончыліся, акцыя скончылася дзён 10 таму
😂
–
Ну калі канструктыў скончыўся, усім добрага дня.
які нафіг канструктыў?аддай грошы чалавеку які выйграў іх сумленным шляхам ЗЛОДЗІІ!
І чаму мой акаунт не закрылі???
Леха, не ведаеш колькі максімальны вывад з двух фішак, вінрэйт які Оля ўсім дала?
Ты навошта гэта тут пішаш ? 😁 Напішы яму ў ЛС калі прыгарэла.