промослотс 1000 рублёў бездэпазіт
Форум казіно без дэпазіту
|
20 June 2019
ад
Ljohapro1
|
151 Адказ
|
25,777 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я не бачу адказу на пастаўленае мной пытанне вам тут і ў асабістых паведамленнях!
Пакуль няма прыстаўкі, ваша думка памылковая.
Добра
гэта Абражаны з тэмы бездэпа
🙂крута яшчэ дзейнічае?
Чытайце тэму, калі ласка. Не, не працуе
Колькі ж негатыву на гэтым форуме, адны абражаныя зайздроснікі. Скрыншот выводу з казіно.
Трэба зачыніць вітку і заблакіраваць аўтара разам з яго мультамі
Статус «паспяхова» толькі на ківі – нічога не прыйшло, так? 😁
Я не ў курсе, адмыў 100 руб бона + 20 фрыспінаў, з якіх дало 14 рублёў. (Вагер быў 35)
Макс вывад па гэтай акцыі, якую чувак запіліў у “Бездепазітныя бонусы” 1000 руб.
Правілаў ніякіх не парушыў, удалося адмыць з першага акаўнта вагер. Паставіў на ківі гэты 1к на вывад, паглядзім што.
Адпішу па факце вываду ці невываду!
1000 не выведуць.
Я ў іх 7к падняў з бездэпа, было напісана, што няма абмежаванняў па вывадзе, потым у падтрымцы сказалі, што вывад 1к, але таксама сказалі што ўсё роўна ўсе выведуць. Але потым адкінулі назад і вывелі толькі 1к.
Так што табе хутчэй за ўсё калі і выведуць, то 500р ну або 250, калі не дэпалі…
ахахахах , збс.
Дзякуй за інфу )
Добры дзень. Падкажыце, калі ласка, дзе Вы ўбачылі інфармацыю, што па гэтым бонусе Вам даступны вывад 1000р? Ваш акаўнт на сайце без дэпазітнай гісторыі, максімальная сума вываду для Вас 250р + праходжанне верыфікацыі. Просім не ўводзіць людзей у заблытанне.
Добры дзень. Сітуацыя была непрыемная, і Вы маеце рацыю. Максімальны вывад вам аформілі без праблем, астатак, як указвалі, было б не сумленна вывесці па адносінах да іншых гульцоў. Яшчэ раз прабачце за склаўшуюся сітуацыю
Дзе я ўбачыў?
Вы нават не сочыце за тым, што ў вас у ўмовах на старонцы бонуса напісана?
У графе ” УСЛОВІ ВЫВОДУ СРЭДСТВАЎ” – Было напісана, што макс. сума для выводу з бонуса 1000руб.
250р+верыфікацыя , гэта смяшна!
У полі бонуса такое адлюстраванне па той прычыне, што цяпер няма тэхнічнай магчымасці зрабіць менавіта па крытэрыях дэпоzітнай гісторыі. У сувязі з гэтым, у нашых лістах з промакодам было дакладна ўказана ўся інфармацыя. Таксама ў гэтай тэме ёсць тэкст ліста, у якім дадзеная інфармацыя прысутнічае. Вывад 250 рублёў быў вам зацверджаны
Так усё зразумела , удачы. Бля ть 250р ) Смешна😂
Ваша права не працягваць у нас гульню. Як было паказана вышэй, усім гульцам, якія выконваюць умовы гульні на сайце, мы без праблем выводзім усе сродкі. За тое, што вы напішаце добры водгук, менавіта Вам выводзіць больш, а ўсім астатнім згодна з умовамі, мы не будзем. Ёсць умовы – ёсць выводы.
Сэнс толькі ў тым , што вы ўводзіце людзей у зман ! Нібыта з-за таго , што ў вас на сайце няма тэхнічнай магчымасці зрабіць усё па-чалавечы.
Прэтэнзія толькі ў гэтым !
З правакацыяй вы справіліся , за гэта +
Супрацоўнік казіно павінен адказваць за свае словы, інакш які ад яго сэнс. А так вы любыя правілы можаце перапісаць у любы момант, як вам будзе зручней. Таму гэта не “непрыемная” сітуацыя, а ашуканства чыстай вады.
Лапша на вушы пра тое, што гэта несправядліва ў дачыненні да іншых гульцоў – сабачая лухта.
Несправядліва ў дачыненні да іншых гульцоў – гэта мяняць правілы на хаду і не адказваць за свае словы.
Ваш косяк – вам і адказваць за яго, але вы вырашылі проста пераабуць нагавы і пачаць ігнараваць мае паведамленні.
Дрэнны падыход, далёка пойдзеце.
Правілы былі спачатку прапісаныя, здарылася сітуацыя з няправільным адлюстраваннем, гэта выправілі. Вельмі цікава назіраць вашыя даводы адносна бездэпазітаў, па сутнасці грошай, якія прадастаўляе Адміністрацыя праекта бясплатна. Кожнае казіно пільна сочыць за злоўжываннямі бонусамі і 95% незадаволенасці заўсёды толькі ад тых, хто спрабаваў ашукаць і не атрымалася. Калі мы такія дрэнныя, чакаем тады дакладных пруфаў з праблемамі гульцоў, якія ўносяць дэпазіты. Там праблем няма, бо і абмежаванняў асаблівых няма. Выйсце хуткае, верыфікацыя не патрэбна, бонусы як на дэп, так і на бездэп – без праблем. ВІП-гульцы атрымліваюць бонусы нават без вейджара. Так што казаць, якія мы дрэнныя, што робім крытэрыі для бездэпаў – такое сабе занятак
А вы аператыўна пераабуваецеся. У абутковым раней не працавалі?
Дзе я чымсьці злоўжыў, не зразумю?)
Я ўсяго толькі звярнуўся да вас у чат з пытаннем, колькі можна вывесці, на што ВЫ мне адказалі 1000, але ВАМ вывядзем колькі трэба! Пасля чаго вырашылі, што зусім не будзеце плаціць нічога звыш 1000.
Хаця ляп з вашага боку, што бонус некарэктна адлюстроўваецца, і другі ляп – гэта ваша абяцанне ўсё вывесці.
Ну і ў такой сітуацыі гэта ўжо ВЫ ашуканцы і не спрабуеце падмануць, а проста ўзялі і падманулі.
Чым Вы лепшыя за людзей, якія спрабуюць вас падмануць?)))😁
Я яшчэ раз скажу, што гэта была ВАША ініцыятыва ўсё вывесці. Я не ведаю, навошта такое абяцаць і потым адступаць. Ну раз сказалі – то выконвайце. Я ж не прымусіў вас так сказаць, нічога не прыдумаў і ніякім чынам не падмануў і не злоўжыў бонусам.
пустазвоны, раз абяцалі – плаціце
Адказ аб вывадзе быў атрыманы ад менеджэра, які не мог прымаць такія рашэнні. Мы ж у выніку, постпулм у адпаведнасці з прапісанымі ўмовамі. Інфа адносна людзей, якія спрабуюць надурыць, не адносіцца менавіта да вас. Проста большасць упрэкаў ад іншых форумчан якраз тычацца таго, што я напісаў.