Працяглая замазка: як з ёй змагацца
Тэорыі азарту. Практыка гульні
|
4 снежня 2024 г.
ад
dvk12
|
176 Адказаў
|
5,225 Праглядаў
|
6 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ты не хочаш мне пісаць, але пішаш! Кагo ты там шэсцёркамі яшчэ называеш, кажы ўжо! Ты тут ніхто перадусім і клічуць цябе ніяк. Якое ж ты тупое стварэнне, аднак.
@akop591 окоп, ты апушчаны ўжо па жыцці і тут на латесте. тваё меркаванне нікому не цікавае. 😁
@kalendula Ды не ўсё так трывіяльна)… У кожнай гульні ёсць свае нюансы, у слотах усё залежыць ад фарта, у настольных гульнях можа быць і па-іншаму, там ты можаш прапускаць спіны або рабіць холастыя спіны, ёсць гульні, дзе можаш рабіць стаўкі пасля кідка дылера, гэта павышае твае шанцы на выйгрыш, але гэта трэба ўсё разумець).
@kalendula Не ўсё так проста)… У кожнай гульні ёсць свае нюансы, у слотах усё залежыць ад фарту, у настольных гульнях можа быць інакш, там ты можаш прапускаць спіны або рабіць пустыя спіны, ёсць гульні, калі можаш рабіць стаўкі пасля кідка дылера, гэта павышае твае шанцы на выйгрыш, але гэта трэба ўсё разумець).
@kalendula Не ўсё так трывіяльна)… У кожнай гульні ёсць свае нюансы, у слотах усё залежыць ад фарту, у настольных гульнях можа быць і па-іншаму, там ты можаш прапускаць спіны або рабіць холастыя спіны, ёсць гульні, калі можаш рабіць стаўкі пасля кідка дылера, гэта павышае tвае шанцы на выйгрыш, але гэта трэба ўсё разумець).
@kalendula Так, сапраўды)
У асноўным гульцы з’яўляюцца “даратарамі” казіно, мала хто застаецца пры сваіх, а тых, хто ў плюсе, яшчэ менш. А працэнт прафесійных гульцоў, якія жывуць за кошт казіно, увогуле знаходзіцца на ўзроўні статыстычнай памылкі… Таму лепш гуляць у казіно без вялікіх надзей на поспех, атрымлівайце асалоду ад гульні, як ад прагляду добрага фільма, канцэрта ці як ад падарожжа падчас адпачынку)
@akop591 сказачнік, пакажы свой рахунак. Няма рахунку? Сфоткай наяўныя, вось прама цяпер! Ты заўсёды на форуме, вось прама цяпер сфоткай альбо відэа прышлі.
@gans2115
Мяне пісаць пра депы – гэта яшчэ раз перажываць колькі ўжо прайграў. Пахваліцца такім не варта, нават наадварот, няма крутоці ў тым, што карміш казіно
Хоць выйграваць, здаецца, нормальныя хлопцы сталі ў розыгрышах апошнім часам! А то як не зайдзеш – усё гэты …..!
Зайдзіш пачытаць разумныя рэчы, па 200 апавяшчэнняў за паўдня, зноў ён адзін!
Надакучыў!
Прабачце, хлопцы, я пайшоў! У мяне ўсё кіпіць! Паўсюль нос свой суе!
@kalendula само сабой! Дык тут нічога страшнага, прайграў – выйграў, але ён-то кажа нерэальныя рэчы, вось што раздражняе. Я ж таксама раней іх карміў, апошнія 3,5-4 гады стаў сачыць, бо сапраўды надакучыла! Ну ладна, ёсць людзі, якім рэальна пафіг, прайгралі і вока не кліпнулі (я да такіх, калі што, не адношуся, я не мажор і не зарабляю мільёнаў :))))
Ну для гэтага 500к – дробязі🤟, а сам – скнара! Вось гэта сапраўды раздражняе! Ну калі ён такі, дык тупы ж, сапраўды яму пішаш – ён не чытае і ў адказ піша, ты яму зноў – ён зноў не чытае! Т.e. я раблю выснову, што яму толькі б напісаць! А тут жа людзі сапраўды дыскусіі вядуць і людзі не дурныя! А гэты ў кожную тэму нос суе! Я ж перш чым напісаць, прааналізаваў гэта, у дзясяткі тэм зазірнуў! Учора тэму пра РТП абсыраў, хоць сам 9,6 на 100 памножыць не можа :))) Ну вядома, такое раздражняе! Людзі глядзяць у яго статус 13 і вераць, навічкі думаюць, што досведны! Я шчыра кажучы чатыры месяцы таму яго не ведаў, а тут з’явіўся, «знатак», у кававічках!
@gans2115
Таксама заўважыў такую фігню, у 2 тэмы зайшоў – там высвятляе адносіны з іншым карыстальнікам
Развялі нейкую лухту.
Я прыеду, не, я прыеду. Але ніхто нікуды і не паедзе.
Каму не падабаецца Акоп, не хвалюйцеся, ён сам сябе закопае. Ужо ёсць 3 папярэджанні: за флуд, спам, крадзеж кантэнту (аб’юз поінтаў). Працягне сябе так весці, абмяжуюць акаўнт і ён сам выпарыцца.
@sinaloa.Вось шэсцёркам не месца тут зусім…Вот хто кто ,ты рэальна шэсцёрка .
@sinaloa я спыняюся! Я зараз з ім нібыта нармальна пагаварыў, СМС, нібыта тлумачаеш, часам нібыта штосьці зразумеў як бы, потым праз 5 хвілін оппппп і зноў нібыта не было дыялогу! Чэсна кажучы, ці ён вельмі дурны як я і пісаў, але цяпер мне здаецца, што там якаясьці баліць! Рэальна, хлопцы! І па ўсім відаць, ён малады!
Я спыняюся, там баліць па-ходзе сапраўды, ён або забывае, або не ўспрымае, прычым ну элементарныя рэчы! То бок яму кажаш не кажы так то, гэта гучыць нібыта (бульба не ўмее спяваць, або штаны трэба плаваць) ну то бок несумяшчальныя рэчы,
То бок я кажу ты прыйшоў на працу і працаваў, пайшоў, сфармавалася КПД 59%
На наступны дзень прыйшоў і палову дня просидзеў, вечарам пайшоў, КПД 35%
То бок КПД не можа працаваць, гэта каэфіцыент, сфармаваны на падставе…..
Таксама з гульнямі, ён прайграў – РТП не працуе, выйграў – РТП не працуе, там не патлумачыш нават вельмі простага. То бок яму кажаш ну выказвайся простымі словамі калі не разумееш, а ён адно і тое ж твердзіць, як зацыкліла.
Вось гэтага ён увогуле не ўспрымае!
Калі шчыра, мне яго стала трохі шкада.
@gans2115 ўсім шляхам увогуле! Так бі-палярка ідзе, што ты ўжо таксама зразумеў. Я дак у казіно катаю. потыху
@akop591 па-першае не піонты, а пойнты)па-другое флудзіш ты,па розных тэмах,твае паведамленні і абмеркаванні бессэнсоўныя,усё гэта бачаць.А ты адзін не))па тэмам прайдзіся і прачытай свае паведамленні,няма ніякага сэнсу толькі флуд,і як сам казаў піонты збіраць толькі)
@akop591 трэба пісаць па тэме,а не флудзіць,сам флудзіш і сам атрымліваеш папярэджанні.Флудзь далей і пасля вывад будзе не даступны)
@loud
З такімі качэлямі, як у мяне, найлепшае рашэнне – выйграў, вывёў, патраціў. Тэлефон абнавіў месяц таму, а мусіў бы праз пару гадоў і ўсё праз лудку. Цяпер зусім па-іншаму вырашыў падыходзіць да гульні
@akop591
Яна мяне часам тармазіць і мазгі выпраўляе, калі зусім усё плачэўна
@vrodezdes гэта ж добра, што перагледзеў сваё стаўленне да гульні )
@vrodezdes добра ж , калі ёсць чалавек які ў патрэбную хвіліну можа сказаць правільныя словы , і прывесці да розуму )
@vrodezdes з тых часоў заеб.ся з гульнямі, ведаю па сабе, і ўжо пачынае ваніта ад гульні. Але камусьці раней, а камусьці пазней прыходзіць такое.
@kalendula Ой не ўсё так трывіальна проста…)
Значная частка гульцоў-аматараў, хочуць яны таго ці не – з’яўляюцца донарамі казіно! Іншыя – застаюцца пры сваіх, але іх мала, ёсць і тыя, хто, нягледзячы на намаганні казіно, маюць агульную плюсавую дэльту, іх яшчэ менш. Але ёсць і прафесіяналы, якія жывуць за кошт гульні – іх працэнт на мяжы статыстычнай погрэшнасці).
Таму лепш ставіцца да гульні як да забаўкі: паездка куды-небудзь у адпачынак, прагляд добрага кінафільма (канцэрта) – ты плаціш і атрымліваеш “задавальненне”, галоўнае выбраць добрае казіно, каб вам не выносілі мозОг, а калі раптам “пашанцуе”, то атрымаеце яшчэ і “бонус” – сыграеце ў плюс)
@thee4
95% кормяць, там хаця б пару працэнтаў было б тых, хто выйграў і забыў назаўжды або падняў куш.
Мяне вось жонка сказала не садзіся, зноў запацкаешся, ну а я ёй сказаў, што на спорце адмоюся)