Працяглая замазка: як з ёй змагацца
Тэорыі азарту. Практыка гульні
|
4 снежня 2024 г.
ад
dvk12
|
176 Адказаў
|
5,131 Прагляд
|
6 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@amernmes
Трэба слухаць жонку, калі заходжу гуляць – думаю, што 3-5 к рублёў зраблю і выйду. Атрымліваецца, але хочацца больш)
@pokerface учора і сёння ціха, не бачна яго) альбо рыхтуе сэнсацыйныя факты, дасье) альбо яму надакучыла пісаць😅
@loud
калі ручнік спрацоўвае, гэта і добра, эмоцыі і жадоба выйграць з’ядуць.
@robingood
прабую знайсці іншыя ўражанні замест гульні, лепш бы ў гульні гуляў на ПК. там хоць грошы будуць цэлыя.
Замазка – гэта вельмі дрэнна!
@robingood вось бачыш, бро, ад мяне ёсць карысць:)))) за кошт сваіх патрачаных нерваў…
@artem2801 Да ты што, а мы і не ведалі. Увогуле з жніўня ніякага вываду няма. Я ўжо і гуляць стала менш, і змірылaся з тым, што сваё не вярнуць. Але душа просіць заносу.
…выгадаў ты трохі ну пастаў палову на вывад нават гульню не трэба закрываць +ўкладку адкрыў справаў на 1 хвіліну. Дэпнуў 5к падняў 8-9 можна і вывесці 5 рублёў , 15падняў 10 на вывад і т.д. а на астатнія гуляць. інакш у моманце прайграецца ўсё. А так хоць да заносу можа і пацягнеш 🤣 трэба не забываць што х5 ад любога дэпазіту гэта лічыцца выйгрыш )))
@saaha88
Шмат казіно затрымліваюць выплаты, каб хутчэй адмянялі і прайгравалі, добра калі паставіў на вывад і выйшаў, а калі чакаеш пару гадзін і гуляеш у яго – не прыходзіць, вывадныя вяртаюцца ў гульню
@gans2115 ад цябе то сэнс 100% бро,вось ад яго не вельмі)
@robingood ты трохі не правільна мяне зразумеў:)))) сэнс ад мяне не ў тым што я на форуме пішу, а сэнс ад мяне ў тым, што акупчык трохі астудзіўся і даў форуму адпачыць ад сябе самога:)))), хоць бы пару дзён….
@gans2115 я якраз правільна зразумеў, бро)я пра акопа кажу, што ты даў ну не лупцоў, а пару шапалкаў у каментах)
@robingood
Ахахха, выцеснілі акопыча з форума, вернецца зноў у прызах, у конкурсах будзе
@vrodezdes та ён не сыходзіў нікуды,проста радзей піша,напэўна заняты.Вернецца 100%)
@vrodezdes ды не было такой мэты, усё нармальна, вернецца. Ну часам павінны быць лячэбныя пілюлі:))) Вернецца, лепшым, чым быў:))) Так ён учора, здаецца, быў, проста крыху! Калі хоць крыху мазга ёсць, то хаця б трохі прыслухаецца да людзей, не да мяне, да ўсіх! Стане тады разумней і мудрэй, яму ж на карысць! Я, здаецца, ніякіх прамых меж не пераходзіў, жорсткіх маю на ўвазе! Хаця мяне таксама часта нясе і потым я сам думаю, што трэба трохі трымаць сябе ў руках. Ну ўжо ж не 20 гадоў і прычым даўно, нервы не да ладу.
@gans2115.Вось-вось, правільна заўважыў, што тут усіх нясе. Я нікуды і не сыходзіў, інтэрнэту два дні амаль не было. І хто там вышэй пісаў, наконт прызавых канешне забяру )
@robingood.Так дакладна )Мільён адсоткаў можаш сказаць нават )
@akop591так дзе доказы што тонплэй не ад джетно
@ingibordadapkuna.Спытай у адміністрацыі форуму, калі не верыш. Табе ж я па-руску сказаў, што Тон і Джетон – гэта розныя казіно.
@akop591 я яе разумею якая розніца. У роялах таксама адзін хазяін і што? Я ў кожным іх казіку у +
@akop591 так ты ж кажаш, што табе сказалі гэта, можаш пацвердзіць свае словы, або зноў твае словы – роўна тое, што вецер міма дзьмуў
@ingibordadapkuna.Я табе не па-руску казаў, што адміністрацыі форума так сказалі, а калі хочаш прыкідацца разумным, ідзі ў ТГ-канал гэтага форума і шукай, калі гэта пісалі …
@akop591 такога я не бачыў , а ты сцвярджаеш што бачыў ,і чаму то абараняеш гэты тон плей, хоць дурню зразумела што гэта адно і тое ж казіно
@ingibordadapkuna.Ды мне ўсё роўна на гэты Тон ,я напісаў што адміністрацыя сказала што гэта розныя казіно.Не верыш спытай у Адміністрацыі форума .
@akop591
Запутаная гісторыя , пісалі што адыгрыш 2 ікса ўсяго, адкрылася казіно і адразу срэзалі прызавыя
@akop591 Ды супакойся ўжо,розныя так розныя,што ты кіпіцішся?)У хуткім часе ўсё стане ясна,розныя ці адзін і той жа праект.