Працяглая замазка: як з ёй змагацца
Тэорыі азарту. Практыка гульні
|
4 снежня 2024 г.
ад
dvk12
|
176 Адказаў
|
5,305 Праглядаў
|
6 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@luda010676 гэта не выхад, нават у хламіну можна зліць яшчэ больш) быў досвед, паднімаў з 300р да 10к, пасля пад півасік депнуў 1к, у выніку зліты тыя 10+ яшчэ 12к сваіх.
Гуляць пад шафэ – гэта такое сабе занятак, прабаваў, кантроль над гульнёвай сітуацыяй імкнецца да нуля. Хоць у мяне быў таварыш па цэху, ён гуляў у такім стане і даволі паспяхова, але на кароткім прамежку часу, а потым у нуль)
@luda010676 можа дрэнна скончыцца, проста прайграеш бабкі і яшчэ крэдытаў возьмеш, у мяне напрыклад ёсць крэдытка на 150к, я калі вельмі моцна нап’юся магу туды ўлезці і нават не ўспомню, толькі потым ужо пабачу, таму калі буду піць ставлю што не больш за 1 рубель магу патраціць у суткі абмежаванне, пакуль працуе, праўда я і не п’ю асабліва.
@robingood
Лепш аддаць поўнаму чалавеку ўсе крыніцы, адкуль можна зрабіць деп. Я так тэлефон на пару дзён аддаваў, папусціла і норм. Але пакуль сваёй галавой не даходзіць, знойдзеш спосабы гуляць і прайграваць
@vrodezdes.Ну гэта ты аддаў тэлефон сябру каб напэўна выйгрыш не прайграць )а потым як толькі тэлефон узяў у рукі ўсё зноў зрабіў .
@thee4 Ну ніхто і не кажа гуляць пад шафэ, трэба гэта рабіць хутка, 3 бутэлькі віна і тры цыгарэты за паўгадзіны, мяне вырубляе на суткі, потым пахмелле і г.д. не да гульні, карацей, спыняюся мінімум на тыдзень …..
@luda010676
Ну так, кожны свабодны ў сваім выбары! Піць ці не піць – гэта пытанне.., галоўнае шоб у радасць было), а потым не было мучальна балюча ўспамінаць пра ўчора ці пазаўчора)
@thee4
Мне здаецца, галоўнае для чалавека – разумець, што шанцы выйграць меншыя, чым прайграць, а ад таго, у якім ты стане, калі клікаеш адну кнопку і павялічваеш стаўку ці не, ролі не грае.
@akop591
Колькі раз аддаваў дзяўчыне, а потым разам выводзілі і нешта куплялі. Так прасцей, нават бачыш гэты выйгрыш, а не як заўжды
@vrodezdes.Гэта добра што дзяўчына ведае, што ты гуляеш) Вось мае не ведаюць .
@vrodezdes правільна робіш ) таксама стараюся, калі ёсць бабкі з казіно , аддаю жонцы на пакупкі ))) як ты кажаш хоць нешта відаць
@loud.Што, твая жонка ведае, што ты гуляеш?
@akop591 канешне )))) яна і сама круціць )
@loud.Табе ж пашанцавала )Мая не ведае ,яна бачыць што я кручу )ну я кажу што бонус даюць,я не рабіў дэпазіты 🤣🤣🤣Вось калі грошай няма тады і адпачываю.😌
@akop591 у мяне ёсць чыста для гульні бабкі . і яна гэта ведае ! корче лішняга я не солью )))) ды і ёй яшчэ падкідваю на гульню )
@loud.Глядзі дзяўчынкі яшчэ больш азартныя )падсадзіш і ўсё яна прайграе..
@akop591Ды хоп ))) галоўнае галавой гуляць ) , усё пад кантролем )
@loud.Гэта добра што ўмееш спыняцца.Я магу за вечар і 200т зліць.А потым без грошай сяджу пару тыдняў.
@akop591 неее у мяне была сітуацыя у пачатку 2000-х , жопа была з-за гульні) выкарабкаўся і ўсё з таго часу нафіг такое)))
@loud.Я якось за ноч пакінуў 500т і ўсю ноч не мог заснуць…
@akop591 жорсткі ты чалавек ))))) глядзі да рэхабу так і нядалёка )
@sinaloa ну хз хз )))
@sinaloa ага🤣 яшчэ і сны іншых апісвае)
@loud што за адказ такі,не змог нічога іншага прыдумаць?
@robingood.Навошта мне проста так даказваць?Ладна калі чалавек нармальны,яму ніколі.Ён лёгка абіджаецца ,зараз сябру скажа той будзе хадзіць дыслайкі ставіць…
Ты не хочаш мне пісаць, але пішаш! Кагo ты там шэсцёркамі яшчэ называеш, гавары ўжо! Ты тут ніхто перш за ўсё і цябе ніяк не завуць. Ты такое тупое стварэнне, аднак.