Прапаную конкурс)) Фота прыгожай дзяўчыны!
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
24 August 2015
ад
klik2klik
|
502 Адказу
|
27,259 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
мяне ляніць
1) Мяне ніхто не прасіў пра гэта, тым больш у лс.
2) Большасць тых, хто лайкнуў менавіта гэта фота, рабілі гэта дзеля жарту, не ўлічваючы клонаў. І нічога непаважлівага ў гэтым у дачыненні да адміністрацыі не было.
3) Калі адразу было відаць, што гэты конкурс пайшоў не ў той бок, трэба было прыпыняць гэта адразу, а не разводзіць флуд.
Прашу не цытаваць мае паведамленні сваімі дамысламі, наводзячы на тое, чаго не было.
Ага. Такая ж фігня. Конкурс павінен быць вясёлы! Хтосьці адабрвае дзеянні (што, у прынцыпе, і я рабіў, з чым трэба будзе ў будучыні быць асцярожней), а чые лайкі вырашаюць уласна, хто выйграў. Але даходзіць да фанатызму, як зрабіў Хух гэты, канечне поўнае гонела.
Ок))))) Я гляджу, тут усе такія абідлівыя)))))))
Не, не абразлівыя. Проста некаторыя паведамленні выглядаюць двайна. Праехалі.
Па сутнасці нічога новага, конкурс праходзіць як звычайна))
А я як дзяўчына, магу сваё фота выкласці?)
Дзяўчына піша сваё меркаванне і, як я яе ведаю, яна не з абражальных. Яна выкладае сваё меркаванне: Большасць тых, хто лайкнуў менавіта гэта фота, рабілі гэта дзеля жарту, не лічачы клюноў. І нічога невыважлівага ў гэтым адносна адміністрацыі не было, я таксама паджартаваў. Бо конкурс сапраўды пайшоў не ў той бок. У чаце мяне таксама пераконвалі, каб я лайкнуў фота, але я адмаўляўся і ты, Лія, выдатна ведаеш чаму. Чэсна скажу, што ты як адміністратар форума адразу павінна была перарваць гэты балаган, а не маліць тэму флудом. Так што прабачце, але віна на ўсіх, што так здарылася. У будучыні трэба ўдакладняць крытэрыі такіх конкурсаў, што можна, а што не.
Якраз у гэтым конкурсе я нічога вырашаць не магу…. А па ўдакладненні крытэрый, калі ласка, да Леніна…….
Спартак, ты ж лайкнуў гэта фота… Тожа дзеля жарту???
Ладна, праехалі… Проста нехта выкладвае фота сваіх жонак, дачок, сясцёр, сябровак – для іх яны самыя прыгожыя… А тут, аказваецца, лайкаюць дзеля жарту. На будучыню буду ведаць… Ды і сэнс ладзіць такія конкурсы?????
Як Іван сказаў, усё дзеля вас…. А так выходзіць усё для хітрож-х….
Я думаю, каб не было флуду – гэта апошнія конкурсы((((
lialia, проста тады трэба спачатку апісваць, што і як дазволена. І калі абвяшчалі конкурс, то і сачыць за яго праходжаннем. І хопіць ужо гэтую тэму мусоліць, 🙂 а то затруцца пасты з фоткамі)) Што датычыцца “дзеля жарту” усе ўжо зрабілі для сябе выснову і ў будучыні наўрад ці такое паўторыцца.
Гасподзі) якая арганізацыя – такія і конкурсы. Патрэбныя дакладныя правілы: хто іх парушае – не дапускаецца да конкурсу. Адразу ж напісалі – сімпатычных і г.д. дзяўчат. А тут накінулі: дзяцей, якім яшчэ і года няма, мам, якім ужо за 50 гадоў, і г.д. і т.п. Не ў крыўду, хлопцы, але калі вам здаюцца жанчыны па 50 гадоў сімпатычнымі (канечне, калі вам самім не па 50) – то гэта сумна.
Фотка ад хуха, дзе там быў урод, ці дакладней гэтую фотку трэба было адразу выключаць. І не было б такіх праблем.
Вось як у конкурсе з фоткамі нашых форумчан. Я скінуў свае фоткі. Без якая-небудзь фігні. Твар, праўда, крыху скарчыў і ўсё.
Я гэты конкурс не арганізоўвала, і ўсе пытанні да Леніна.
Лія, я паставіў лайк, дзеля жарту і гэта не адгаворка, бо ты магла раней паставіць ёй мінус? Магла, але чакала, калі Вано засмутзіцца, праўда? Не трэба сябе апраўдваць і вінаваціць іншых. Усе мы вінаватыя ў гэтай сітуацыі і Вано мае рацыю, што мы паддаёмся. На гэтым я заканчваю цягаць гэтую тэму і заклікаю ўсіх таксама пісаць і выкладаць усё па тэме. Думаю, гэтая сітуацыя паслужыць урокам для нас.
ВЫГАРАЖВАЦЬ)))) НУ-НУ))))) ЗНАЙШЛІ КОЗЛА АТПУШЧЭННЯ. УСЁ, Я УМЫВАЮ РУКІ)))
Гэта я і мая жонка
Заўважце, без касметыкі, вось яна сапраўды прыгожая)))
яна не любіць касметыку,ды і я яе не паважаю.выкарыстоўвае што-небудзь толькі ў выключных выпадках.Калі нейкае мерапрыемства,ці падзея важная і трэба выглядаць адпаведна.
Маладцы, прыгожая пара))) І цудоўнае дзіця)))
Дык, як і абяцалі, падводзім вынікі
Пераможцам і відавочным лідарам па ўмовах галасавання з’яўляецца пераможца пад нікам
safon3
Віншуем пераможцу і прыз 15 поінтаў ідзе ў яго скарбонку, а дакладней на шакаладку дзіцяці))
Каб не прагуляў адтуль\
Прыз адпраўлены%)
Віншую!
Поспехаў!
Safon3, віншую!)
Заслужаная перамога!)))
Ад Фрыдока прыз гледачоў атрымлівае “hoooh” тры поінта)
эх Паша Паша, паахвочваеш усюкую прыгажосць
Так … прыгажосць выратуе свет….
Ну, не ведаю, на сумленні форумчан)))
ну пераможца ў мяне не выклікае сумневаў))
я сумняваюся, што сафон бегаў шукаў дзяўчынку з талеркай ракаў)))