Прапаную конкурс)) Фота прыгожай дзяўчыны!
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
24 August 2015
ад
klik2klik
|
502 Адказу
|
27,254 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Галоўнае ў дзяўчыне – яе люстэркі душы 🙂 ІМХО
Палайкнуць можна ўсе фота ці толькі адно – адзін раз?)
Вось яна красуня . Галасуйце)![]()
Рэдактар нашага рэсурсу, працуе амаль з першага дня заснавання сайта, але на форуме не сядзела ))) а тут сумна стала відаць)))
Хлопцы, перастаньце флудаваць у гэтай тэме, яна толькі для конкурсу і галасавання!!!
Флудаваць можна ў чаце або стварыць асобную тэму!!!
Я і стварылася і прадставілася….И тут не на час гэтага конкурсу.
Гэта значыць, прывіталася
Хлопчык і дзяўчаты, я забыўся, ці ёсць фота, якое я выставіў у гэтай тэме?. Калі конкурс скончыцца ?
Ну вось і ўсе фоткі, а так хаця б абмеркаванне было. А стала ціха
…
Гэта самая лепшая, самая дабрынная, самая самая прыгожая жанчына на свеце. І нават калі яе сілуэт не пераможа тут. Гэта няважна… яна ўжо перамагла.
Наш конкурс як-то затых(((
Няўжо нікому не патрэбныя поінты?
![]()
Медыя ад удзельнікамама?:
хто гэта?
пафіг, котік тачыць
сястра
Вось спасылку тут пакладу, каб галоўная прэтэндэнтка выпадкова не згубілася.
Не забываем ставіць плюсікі 🔗 🙂
уффф я закаханы. І кацяня прыкольнае
І гэта ўсе фота?
Фігасе твая няха лайкаў назбірала)))
Даааа, такая сабе падобных на лаўцы збярэ і не такое колькасць))) Вось хто шчаслівы, нават з самага ранку)))
Ды да ладна табе)) Фотка як фотка 🙂 Спецыяльна ж, напэўна. Не міла ж усміхацца/пазіраваць з сігай і пляшкай у руцэ))
Калі ў людзей кожнае раніца так пачынаецца сістэматычна, то выглядаюць яны па-іншаму)) Тут жа відаць, што дзеля жарту, але пад тэму конкурсу, канешне, не вельмі падыходзіць 🙂
Якраз, тут выпадак кожнай раніцы…. Па твары відаць, проста маладая)))))
Ты прадузята ставішся да гэтай няхі )) 😁
Прадузята? Магчыма))) Але яна дакладна не заслугоўвае перамогі… Вось калі б трохі іншы ракурс, без бутэлькі і цыгарэты…. Тады можа быць….
Пагадзіся, тут ёсць за каго галасаваць… На самай справе мілыя асобы, але не гэта…
Трэба папрасіць Спартака ў фш прыбраць сігу і бутэльку 😁 А на форуме не адзін шаровы конкурс нармальна не праходзіць)) То скрыны малююць, то лайкаюць клонамі, то фоткі нефармат 🙂 Дзядуля Ленін вырашыць, хто пераможца 🙂
Ленін?
А не Іван?
Іван, канешне 🙂 Проста Славенцій анансаваў, вось і падумала))