Прапаную конкурс)) Фота прыгожай дзяўчыны!
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
24 August 2015
ад
klik2klik
|
502 Адказу
|
27,257 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Safon3, Віншую!
Хера сабе,вясёлы конкурс)
—-
Фатаграфій пятак,зато паведамленняў мільён.
——
Дзяўчына-адмін нашматала паведамленняў дваццаць,пра тое што яна супер але выкладаць фота не будзе,навіщо то хз…
———
Якіясьці падтасоўкі галасавання….)
———-
Людзі ўпарта пішучыя “вылаживать”,нібы па-руску.
——-
Усё ў нашым стылі,ахаха 🙂
Фух пералогуйся.
Не зразумеў, пра што ты…
Манія пераследу?
Ну так разоблачай. Адрасы відавочна ёсць каму паглядзець.(
Калі конкурс скончыўся і прыз выдадзены, то можна тэму зачыніць, а то намячаецца флуд.
толькі сфатаграфаваў у доказ
канфет дзіцяці купіў?)
ДЫВАНЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫ 😁
Перад мной таксама вісіць здаровы дыван на ўсю сцяну. Можа 10 тысяч каштуе. Дываны ўвогуле цяпер вельмі дарагія.
ну не канфетку але тэлефон абяцаў калі выйграе фота купіць ,прышлося ехаць купляць
Добры тата)))
віншую з выйгрышам.малайчына
https://vk.com/video16433600_160796401
![]()
Медыя ад удзельнікаВыграў усяго 15 поінтаў, а купіў дачцэ тэлефон… Вось гэта тата)))))))
ну дазвол на выкладванне фота ў яе прашаў,умова была калі выйграе то замяню тэлефон які яна захоча,купля тэлефона планавалася але не на такую суму,прыйшлося слова трымаць
Ну правільна)Сказаў – трэба рабіць)) 🙂
Красавец, так і трэба рабіць, мужыкі павінны за словы адказваць.
Толькі блін пабуду ўсё ж старой Шапакляк, тваё “вылаживать” як па яйцах нажом.)
“Выкладаць” правільна, і ніяк інакш.)
Гэта я
![]()
Медыя ад удзельнікаКрасуня! Блін.
Я канешне не прыгажуня,Але хаця б раз паўдзельнічаю,Вашы фота дзяўчат цудоўныя,мне з імі не параўнацца,Але хаця б памарыць
Мордочка мая на аматара😜
Вельмі натуральная мілая дзяўчына
Вы варта прыгожая, я з тых аматараў прыроднай прыгажосці, але, на вялікі жаль 🙂 вы мадам, магу памыляцца, мадмуазэль трохі адстала ўсё ж гадоў на 6. Але фатаграфіі рэальна прыгожыя, асабліва дзве выдзеліў для сябе – тыя, што ў тэлефон глядзіце, напэўна ў пошуках латеста, і ў лесе проста вытанчаная ва ўсіх ракурсах прыгажосць пейзаж, грибачкі 🙂прырода.
Сардэчна запрашаю ў вялікую, сяброўскую сям’ю аматараў пагуляць у слоты, у БК і не толькі, вэлком, як кажуць, у свет азарту, гемблінгу, шчасця і расчаравання!
Дзякуй, вельмі міла і нечакана
Ну якаясь такая)