Прапаную конкурс)) Фота прыгожай дзяўчыны!
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
24 August 2015
ад
klik2klik
|
502 Адказу
|
27,255 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Пошти – гэта нічога не значыць.
А таблічка стаіць не ў горадзе, а ў душы)))))))
а душа ў целе а цела зараз тваё на тэрыторыі абласнога цэнтра або вобласці і гэтая вобласць якім чынам называецца))
Чаму такі інтарэс да маёй персоны?
ДАВАЙЦЕ ЛЕПШЕ АЦЭНІВАЦЬ ЦУДОЎНЫХ ЛЕДІ…..
я і спрабую ацаніць цудоўную лэдзі, а яна ўсё ніяк не хоча
Куды-то конкурс пайшоў не ў той бок…..
Ён жа быў зроблены не для выцягвання маёй фоткі?
Давайце ацэньваць ІНШЫХ ЦУДОЎНЫХ ЛЕДЗІ))))))
Вождзь. Аддай 15 понтаў Сафону і заканчвай гэты бескарысны трэп.
Рэстарт конкурсу… рэстарт конкурсу. А ўдзельніц можна па пальцах адной рукі пералічыць.
Пішы ў ЛС, повеса. Увайшоў паглядзець прыгожых дзяўчат, а тут толькі балбатня. Аблом.
Першы конкурс атрымаўся. Рэмейк пакуль што не вельмі.
евушФота прыгожай дзяўчыны!кі!
Дзве Вікторыі: адна – аднакласніца, а другая – знаёмая
дрочыбна 😜 ☺
Ды я яшчэ б дадаў, што конкурс нават не пачынаўся))) Што датычыць фота, паверце, іх валам у інтэрнэце. Да і конкурс дзіўны ўсё ж такі))). Складанасцей нуль і правілаў, упэўнены, не ўсе прапісаныя.
Увядзіце ў Яндэкс радок пошуку ” фота дзяўчат 18 гадоў” і выбірайце ! )
у пасту такія конкурсы выдаляю фота,тут адзін флуд
Родзічы забаронены ж! Жартую))) . Сястра хоць не супраць ?)))
Керобу падтрымаю. Проста па-чалавечы. І ўсіх заклікаю. Іншыя варыянты не разглядаюцца .
а хто яе будзе пытацца)
Ахахахаха , ты думаеш яна не даведаецца ?))) А калі яна выйграе ,то раскажаш ёй?)))
а адкуль яна даведаецца? ага, пойнтаў ёй у Ростов адправлю)
Не ну тыпа ты выйграла конкурс прыгажосці на знакамітым і ўсімі паважаным , цудоўным і вытанчаным форуме . Тыпа ўсе выбралі цябе сястра , віншую і г.д .)))
Я пра тое ж – балбатні шмат, а фотак мала(((((
Шмат слоў , звязана з незацікаўленасцю шматлікіх карыстальнікаў )
Ну чаму ж не зацікаўленасць, у інтэрнэце шмат фотак розных цудоўных лэдзі. Я таксама магу што-небудзь знайсці і выкласці)
Я вось не разумею, у чым складаецца конкурэнцыя, калі можна выкарыстоўваць інтэрнэт-фоткі чужых лэдзі. Калі б з форуму дамы спаборнічалі, то гэта яшчэ ясна. Я магу стосамі фоткі закідваць, але не разумею правілаў правядзення конкурсу. Калі стоп? Ці будуць конкурсантак выбіраць метадам стварэння апытання, ці хто-небудзь будзе іх выбіраць? Колькі фотак я магу выкарыстоўваць і г.д.)
Усе правілы напісаныя вышэй… А паненкі з форуму? Ці шмат іх?
І сапраўды, лепш здаровая канкурэнцыя паміж рэальнымі фоткамі, а не з інтэрнэту)))))
Я думаю, у кожнага знойдзецца дзяўчына (рэальная), якая яго пакарыла…
Дам на форуме мала , ды і шмат не трэба. 5 дзяўчат дастаткова. Ды нават 3 . Званне міс форуму. Навошта выкарыстоўваць трэціх асоб. Не ў кожнага хлопца ёсць дзяўчына . Я заўважыў , тут шмат у каго жонкі ўжо і ў некаторых па 5 гадоў шлюбу за плячыма. Хтосьці я думаю не асабліва гарача жадае выкладваць на ўсеагульны агляд .
Правілы, якія я знайшоў, не вельмі на правілы падобныя . Пара ўмоў і ўсё . Я не знайшоў канкрэтнасці .
Канкурсу як і раней, дапускаюцца фота прыгожых мадмуазель 🙂
Адзіная ўмова, не дапускаецца для ўдзелу порна кантэнт.
Пераможца будзе вызначаны лайкавым метадам! 🙂
І ўсё)
Ну і дапаўненне да правілаў: адзін удзельнік – адно фота.
Як будзе праходзіць галасаванне? Напрыклад, я хачу прагаласаваць за тую ці іншую ўдзельніцу. Як мне гэта зрабіць?)
Лайкнуць