Абмеркаванне конкурсу на самае прыгожае фота дзяўчыны
Флудзілка
|
20 October 2016
ад
LiliyaPlaschova
|
101 Адказ
|
3,932 Прагляду
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Звярні яшчэ ўвагу, што яна адміністратар. )))
Цікава… А што, адпісвацца і каментаваць забаронена?
А фота я сапраўды не пакажу)))) Сіндромчык…. Гэта які цікава ж?
І што такога, што я адмін?
нізкай самаацэнкі))
Прабачце, місіс, за пытанне. Але вы хто ? і чаму у вас статус Адміністратара?)
Мне таксама цікава хто яна?Не прывітаўшыся ,не прадставілася)
Няхай так і будзе))) Можа хоць з фота адстануць)))))
Прабачце, калі ласка…. Усім добры дзень, я Ляля.
Прывітанне прывітанне.Што-та мне здаецца, што гэта Ваня нас троліць)
Та не))) Рабіць яму больш няма чаго.
Абсалютна дакладна))))
ооо бачыце ён адказаў на пытанне -рабіць яму няма чаго вось і троліць)
Я не Іван, а знаёмая я з ім як і вы – анлайн
Вось тут, паважаныя дамы і спадары, абмяркоўвайце ўсё, што вас закранула ў конкурсе!
Я думаю , што прыгажосць адносная ўспрымаецца чалавекам . Вы магчыма не лічыце маладую дзяўчыну прыгожай з-за рэўнасці свой магчыма)? не?
не думаю) я, напрыклад, люблю адзін тып дзяўчын
цёмнавокіх, з доўгімі валасамі, сярэдняга памеру грудзі, можна нават не высокага росту, прыгожымі ножкамі і мілагучнымі рысамі твару(но гэта калі глядзець як на малюнак
ну а для жыцця я ўжо зразумеў, трэба глядзець не вонкавыя рысы, а ўнутраныя, для мужчыны гадоў так паўтарыцца 30 і вышэй важна не толькі прыгажосць але і каб, як кажуць, а пагаварыць? каб былі сумесныя захапленні ну і галоўнае падтрымка ва ўсім
Згодзен !) Зняў з языка. Але конкурс фотаздымкаў на дадзены момант . Паважаная місс адмаўляецца гэта прыняць))) . Я не агітую , але лайкнеш маю детку?)))
Дзяўчына ў прынцыпе нічога, вось калі фота без бутэлькі і цыгарэты, то можа быць і дадам поінты
Я паставлю лайк тваёй дзіцятцы, яна сапраўды мне падабаецца. Ленін абсалютна правы, што такія толькі для забаў. Адрас не даш? 🙂
Фотамастак. Яўна запланаваў кадр з цыгарэтай і бутэлькай. гэта
ж відавочна. А ў умовах не было нічога, дзе згадваліся цыгарэты і бутэлькі.
Не магу. Сам не ведаю. Шукаю яе ў інтэрнэце.) Каб ёй прызнацца ў пачуццях) Дзякуй за падтрымку)
І так. Навошта ж прыпяраць? Я сумленны ўдзельнік, форум і конкурс не для дзяцей)
![]()
Медыя ад удзельнікаКаму падабаецца такая дзяўчына ?
Якось затых конкурс…
Згодзен. Замоўк . Хутчэй за ўсё гэта з-за того што мы ў самой тэме не пішамся. І яе не бачна , толькі абмеркаванні . І то я адзін не магу сам з сабой размаўляючы прыцягваць увагу.))) Ды і пераможца відавочны))) я не хвастаюся)))
влжка Русский Стандарт па-мойму
Ну гэта істэрычка дакладна быдліха , дзе ты такіх набіраеш? 🙂
Дзе толькі не знаходжу). Яны толькі пачынаюць павышаць голас . А я ім у адказ ” Вы ўзгадаеце, на якой сметніцы я вас знайшоў” Ахаха ))) Жартую.)