Прапануй жыццяздольную ідэю
Прапановы па паляпшэнні
|
17 ліпеня 2015 г.
ад
IvanPronin
|
657 Адказаў
|
40,525 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Калі надумаеце – няхай звязваюцца з Зубром, у любым разе трэба вызначыцца, дзе праводзіць тур, г.зн. у якім клубе яго праводзіць, у прынцыпе не надта важна ў якім менавіта. Вось іх адказ
😮 Та я ж казаў…тут турык правесці адборачны…а потым на нейтралцы дзе-нібудзь сыграць..я для гэтага магу клуб зрабіць..нічога складанага)))
Калі што, у oxystaff ужо ёсць клуб😜
😁 Ды.. і запрашаць у яго невядома каго?))) Лягчэй новы зрабіць, потым разагнаць да чорта))))
Пасля турніру ён усіх акрамя мяне выдаліць, не перажывай😁
Та я і не перажываю))) Мне не прынцыпова, проста прапанаваў варыянт)
У іх ёсць такая прапанова: на рэгулярнай аснове праходзяць турніры – прыходзіце камандай, гуляеце, прызавыя разбіраеце. Я ў гэтым не разумею, там ёсць Зубр, з ім можна ўсё гэта абмеркаваць
Так. Гэта найлепшы варыянт. І клуб сапраўды стварыць – справа хвілінная.
Зубры вось што мне піша Нам не патрэбен турык паміж камандамі… гэта непавага да гульцоў… Лепш зрабіць СОЛІДНЫ ПОКЕРНЫ ТУР НА БАЗЕ НАШАГА КЛУБА, ды так, каб усе маглі прыняць удзел з норм прызавымі… няхай раз у год.. але салідна і прафесійна… асноўныя гульцы ў нас сядзяць і так… хто прыйдзе – усіх прымем… з павагай і без зазнаёбства. ………………………,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,..PS Цяпер я разумею што з х… я выліз на конт гэтага покернага турніру
Усё бы тое і добра. АЛЕ. Не так даўно ў нас ўвялі негалоснае правіла, з‑за якіх‑небудзь там перабежчыкаў, каб яны выбіралі гуляюць яны ў нашым клубе ці скачуць па дзясятках іншых…. З гісторыі калі памятаеш, калі з гэтага форума тупа ўсё капіпастылі а потым яшчэ наш форум і парафінілі…. Але калі раз у год то думаю, адміністрацыя зачыніць на гэта вочы. Тым больш у турніры форумныя поінты не будуць задзейнічаныя ў дадзеным выпадку. І так. Я, хутчэй за ўсё, не прыму ўдзел,бо не паспею, але ўсім жадаю ўдачы !!!
lol
“без пыхі” – пра што ўвогуле можна далей гаварыць?…
…якое непаважанне да гульцоў? Што за дурніца?
Карону спачатку пачысціць трэба – соліднасцю яна трошкі запэцканая!
Іван, ты так процитаваў, быццам гэта сказаў Сава, незразумела выйшла, давялося шукаць і ўчитвацца 😏 , 😁
так, сапраўды.
Папраўіў.Дзякуй!
Тут я што на той баку, што на гэтай – магу сказаць, моцна вы сябе ўявілі царыкамі! Прасташэй трэба быць! Бізнес у вас бізнес, а гульцы і іхняя думка – гэта ўжо неважна
((
PS хацеў як лепш, а ўперлася ў амбіцыі адмінаў
абодвух форумаў!
Сава, дурню пішаш!
Абгрунтую.
Яшчэ сёння раніцай асабіста напісаў Леніну наконт таго, што ды, давайце, будзем праводзіць, я – толькі “за”. Але пасля такой падачы (ты сам скапіяваў паведамленне) – прабач, жадання няма. Не таму, што гонар ці нейкія там тараканы, а таму што ўсё роўна гэта не падтрымліваецца (зноў спасылка на скапіяваўшы тэкст). Навошта тады пагоняцца за вятрам, калі людзі “за” толькі на сваіх умовах…?
Вось і ўсё…
А ты адразу кідаешся словамі.
папулярнае ў вас слова цар нешта ))))
😁 У на с Цар гэта Воўка Пуцін
Я цябе гэтымі словамі не думаў абражаць. Гэта так можна сказаць слэнг каб было зразумела ўсім што я меў на ўвазе .
Зараз упіраецца ў амбіцыі, так разумею; няма – так няма, пайду тады задэпазірую прызавыя ў казіно ))
Пераконваць ні цябе, ні тую бок не збіраюся .
Дабро ёсць но ўжо дакладна не на ўмовах зубра
Тут атрымліваецца трэба як раён на раён ісці, а не да іх у госці
я быў за – напісаў жа даволі дакладна вышэй.
Прычым тут раён на раён – на нейтральнай тэрыторыі сустрэліся, сыгралі, разышліся і ўсё. А вы робіце з гэтага нейкую праблему. Форумчане гатовыя гуляць, ім па барабану, што ў адміністратараў паміж сабой няпрыязнасць і разыходжанні
усё па барабану .
😮 Згодны з Вождзем… расклад натоўп супраць натоўпу самы аптымальны. Тады іх каманда і наша каманда сустракаюцца на нейтральнай пляцоўцы))))