Прапануй жыццяздольную ідэю
Прапановы па паляпшэнні
|
17 ліпеня 2015 г.
ад
IvanPronin
|
657 Адказаў
|
40,524 Прагляду
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Пффф… Я буду з веслам 😄
У мяне прыход на вайну быў пад пытаннем, а ўжо на спартыўнае спаборніцтва і пагатоў не прыйду. Я таксама за Алісу!
Тым больш, як высветлілася, яна з вяслом, сур’ёзны аргумент
Айдар, ты таксама ў камандзе☺ і яшчэ oxystaff, Lenin😎 І лічы, што ў іх зусім няма шансаў😁 Выносім з сухім лікам😜
Ну калі сам Lenin !!! узначаліць, тады так 😁
Калі размова ідзе менавіта пра камандныя спаборніцтвы + прэстыж форума, а не разглядаць мерапрыемства як шанец адцягнуць частку 10К, то дэлегаваць пераважна наступных грамадзян:
vlad1slaw, kerob, allkoVl777, NKVD, RegNL1k.
Сорама каго не згадаў. У нас на форуме безумоўна шмат добрых гульцоў. Спіс суб’ектыўны. Кіраваўся прынцыпам – супраць каго мне асабіста гуляць найбольш складана. Да таго ж з кімсьці проста мала сустракаўся ў “працівастаяньнях”, а яны мб агога і ўсё такое.
P.S. Не забываем, што гэта меркаванне мега фішары))
мяне не згадаў, адразу в чс
людзі можа і добрыя, але гульцы ёсць і мацнейшыя, без абід хлопцы
Згодзен цалкам і поўнасцю. Потым будзе каго папінаць 😁
і самае галоўнае, каб не гадаць па кававым гушчы, прама перад камандным турыкам трэба правесці адбор, бо нават у добрага гульца можа быць працяглы даунстрык – які нічым і ніякім досведам не перагнаць, ты гэта павінен разумець лепш за ўсіх )) як любіць ПС, нейкі васька пупкін лёгка праедзе з 2-7 можа ААА )) проста штурханінай
🙂Ну я спачатку гэта і прапанаваў))
Якія тут абразы могуць быць. Прапанаў сваю версію Dream Team 😁
Адбор то такое. Проста пашанцуе, а гульцоў такіх сабе, бывае і ў мяне)
Ну а проста каго‑небудзь узяць і прызначыць адносна іншых будзе някамільфа, бо і прызы норм і ўсе хочуць паўдзельнічаць, і адбор самае тое ў гэтым выпадку))))
найправільнейшае гэта адбор, каб нікога не пакрыўдзіць, правільна і справядліва
так і той жа вертуп мацней гуляе, чым некаторыя, Алякс Рудакоў – рэзультатыўны
яшчэ магу напісаць, але лепш адбор
Не зразумеў? што значыць «так той жа»?)
Адзін куй без адмашкі звыш нічыга не адбудзецца. Так што мб дарма мы тут абмеркаваннямі паветра струшваем.
Сапраўды. Ды і гэтая тэма увогуле для іншых мэтаў прызначаная. Думаю, можа хто-небудзь з адмінаў-мадэратараў створыць альбо асобную, альбо яшчэ як. Але тут мы рэальна, па-відаць, за…раем тэму. ІМХО.
Вы ўкурыліся ў хлам? Не будзе на гэтай пляцоўцы міжфорумных турніраў, асобна, калі ласка, разам – не! Вам ужо сказалі, гэта не покерны форум, гэта не месца для рэкламы іншых аффілятаў, уключыце ўжо галаву. Хочаце турнір, дамаўляйцеся не на пляцоўцы. Спытаеце хто я? Адкажу, я ў хлам(
Раз уж тут ведется обсуждение, вставлю свои 5 копеек по теме разговора 🙂
Я думаю все кто играет в покер понимают что выигрывать в него ЗАЎСЁДЫ невозможно и определить кто сильнее понимает игру по 2-3 турнирам и уж тем более 1-му крайне бредово, отсюда вывод что отборочный турнир это по сути тупо рандом, кто-то в любом случае доедет на удаче, с другой стороны может и есть в этом доля справедливости, ведь все хотят поиграть и урвать копеечку )
Даже стало интересно по каким критериям ты определяешь кто посильнее? 🙂
я про то что у всех свои критерии, и не правильно как-то выбирать, мой идеал покерного фиша- Вождь) 😏
Ну як варыянт, акрамя адборачнага турніру можна тупа прыкруціць галасавалку з магчымасцю выбраць 5 чалавек або колькі там трэба, той жа рандом і выйдзе ))
😁 Такс..давайце спачатку зялёнае святло атрымаем на гэтую справу, а потым ужо ббудзем глядзець што і як выбіраць)
яшчэ раз тлумачу, турнір прама перад турнірам – зацягнуць лакі толькі, калі адзін, то і другі з большай верагоднасцю зацягнуць – гэта ж ПС, там рандом як у слотах
Якія ж словы ты ведаеш😁 Дэлегатар😄
Усё геніяльнае проста, мы праводзім свой турнір і топ-5 гуляюць за Latest☺
Яны калісьці ўжо рабілі выклік, але тады атрымалі адмову. А тут нядаўна выйграў трошкі і вырашыў прапанаваць турнір ад сябе, бо тут шмат аматараў покера і на тым форуме таксама гуляюць і рэгулярна праходзяць турніры. Але прапанаваў спачатку тут, на форуме, потым пайшоў туды прапаноўваць. Дурная задума я ўжо так гэта зразумеў ,
😁Ну наша кіраўніцтва па выхадных звычайна тут не залежвае, так што заўтра паглядзім, што скажа Пронін😎
Ой Sava, я нават не ведаю… Проста ніхто не хоча замарочвацца з гэтым турнірам, а ідэя-то насамрэч даволі цікавая.