Прапануй жыццяздольную ідэю
Прапановы па паляпшэнні
|
17 ліпеня 2015 г.
ад
IvanPronin
|
657 Адказаў
|
40,529 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Але слова быў усё перакрывае .
Мяне на добрыя ідэі ўгаворваць не трэба. Калі якая-небудзь тэма гут – рана ці позна робіцца.
А калі ў кагосьці бамбіць, то трэба піць нешта адпаведнае, каб не псавала паветра…)
Арію памятаеш?))) “З таго часу так шмат вады ўцякла” і гэтак далей)
Ну так вось менавіта. Нейтральная тэрыторыя а не іх клуб як4 ты скапіраваў адказ ад зубра)) зазнобіста)
Ты мяне маеш на ўвазе . Калі ў мяне за Бамбіт ты гэта адразу адчуеш павер мне . Грошы гэта механізм кіравання і накіравання ветру ў зададзены бок !
😁 Грамадзяне, хопіць ужо мерацца, давайце лепш механізм гэтага дзеяння прыдумаем?
та не пра цябе я)))) – не турбуйся..)
Гаворка пра не зазнобаў, гатовых міласліва прыняць у свой клуб ))
а на такія рэчы ўжо дакладна кідацца не варта. гэта так – на секундочку ад тэмы…/
Кароч, што я скажу. А то вы тут яшчэ бойку цяпер запачнеце) бітву форумаў правесці можна толькі ў нейтральным клубе без рэкламы і і г.д. каб усе былі ў ім госцямі і на нейтралцы без якіх-небудзь прыходзіць да нас ці вы да нас і і г.д.
А то тут піпіскамі мярэцеся. Мой усё роўна большы, я ж вождзь)))
😮Ты в первую очередь анунак, а у них вообще пиписек нема…природой не предусмотрены, и размножаетесь почкованием)))))
Я новае пакаленне, т-1000 у нас ёсць
поўнасцю згодзен. З такім раскладам і іншыя спакойна далучацца. У адваротным выпадку ніхто не пагодзіцца на якіх-небудзь левых рэсурсах кучкавацца.
У Сталіна больш)))ыыы
Сталін у мяне аддаваў, калі што😁
😮Народ…давайце ўсё ж па тэме што вырашаем?))))
😮Клюб зрабіць для гэтай справы – хвіліна справы, але спачатку нам трэба правесці адборачны, каб сабраць нашу непераможную каманду)))) Плюс скінуць суседзям, што такія справы будуць)) Але не ў тым фармаце, які яны плануюць)
Ну ўсё, вось і вырашылі – сустрэчы быць! Засталося абмеркаваць, на якой нейтральнай пляцоўцы сустракаецеся!
Я ўвогуле прапаную Роме не марочыцца з покерам, а сустрэцца свождем, з яго лёгкай рукі выйграць 1000х па стаўцы 2к і дружна завіснуць у вобласці мора😁
А што вырашаць, ствараецца клуб у хоум геймс, раздаюцца ўдзельнікам інвайты, абмяркоўваецца структура гульні, прызначаецца дата і час – і наперад з песняй ))
Адзінае са свайго боку хачу дадаць, што патрэбна не па 5 чалавек з боку, а як мінімум па 6, каб сыграць два стала 6макс, ну або з кожнай па 9 чалавек і два стала 9макс, жадаючых жа, здаецца, шмат, каб нікога не абразіць )
што
Я толькі за абодвума рукамі. А то ў мяне час ідзе (
Ну 5 – гэта было ад балды спачатку… таму і кажу, што трэба вырашаць))))
Ну так трэба турмашыць твайго доктара перамоўшчыка а так я гатовы і мабільны)))
Так ён усё пад кантролем трымае наколькі гэта магчыма , тут усё ок а вось наконт х1000 па стаўцы хаця б 2к але можна і 5к было б самае тое для сустрэчы на моры ўсім
чот размовы зацягнуліся, усё геніяльнае проста, хто-небудзь стварайце клуб і гуляем сёння, усё пытанне забіта ) нейтральная пляцоўка якраз будзе гэта
Я яшчэ ад сябе турнір назаву Savarus Удмурт .я думаю не супраць будзеце .гэта так каб памяталі , потым зразумееце .