Прапануй жыццяздольную ідэю

Прапановы па паляпшэнні | 17 ліпеня 2015 г. ад | 657 Адказаў | 40,521 Прагляд | 10 Рэакцый
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.

прапанова па сутнасці на гэты раз)

можна зрабіць, так каб, калі дапусцім апублікаваў тэму, а яна двойчы прадублявалася, і каб яе мог карыстальнік і без мадэратара выдаліць?

і другі пытанне: можна зрабіць, так каб было больш часу на выпраўленне, а то бывае, што памылку знойдзеш, а не паспяваеш выправіць…..???

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.
alexey03, 15 жніўня 2018 г.
прапанова па сутнасці на гэты раз) можна зрабіць,каб калі,напрыклад, апублікаваў тэму, а яна двойчы прадублявалася, і каб яе можна было карыстальніку і без модэратара выдаліць? і другое пытанне:-можна зрабіць,каб было больш часу на выпраўленне, а то бывае, што памылку знойдзеш, а не папр [...]

😁 Леха..вибач..не ўтрымаўся…Караваны, якія можна рабіць рабаваньне…

Здраствуйте. Я, Кірыл. Хацеў бы, каб вы зрабілі гульню, 3D-экшн сутнасць такая… Карыстальнік можа гуляць леснымі эльфамі, аховай палаца і злодзеем. І калі карыстальнік гуляе эльфамі, то эльфы ў лесе, драўляныя домікі нападаюць жаўнеры палаца і злодзеі. Можна грабіць караваны… І эльфу як лесным зрабіць так, каб там быў густы лес… А рухавік можна зрабіць так, каб удалечыні дрэвы былі карцінкай, а калі падыходзіш, яны ператвараюцца ў 3D-дрэвы[1]. Можна купляць і г.д. магчымасці як у Daggerfall. І праціўнікі таксама 3D, і труп таксама 3D. Можна скакаць і г.д. Калі гуляць за ахову палаца, то трэба слухацца камандзіра і абараняць палац ад злога (імя я не прыдумаў) і шпіёнаў, партызанаў-эльфаў, і хадзіць у набегі на каго-небудзь з гэтых (эльфаў, злога…). Ну а калі за злога… то значыць шпіёны або партызаны эльфаў часам нападаюць, карыстальнік сам сабе камандзір, можа рабіць, што сам хоча: загадаць сваёй арміі разам з ім напасці на палац і пайсці ў атаку. Усяго ў гульні 4 зоны. Т. е. карта, і на ёй ёсць 4 зоны: 1 – зона людзей (нейтральная), 2 – зона імператара (дзе палац), 3 – зона эльфаў, 4 – зона злога… (у гарах, там ёсць стары форт…) Таксама каб у гульні можна было не толькі забіць, але і адрэзаць руку, і калі карыстальніка не вылечаць, то ён памрэ; таксама выдаліць вока, але карыстальнік можа не памерці, а проста не бачыць палову экрана, або ўставіць ці купіць протэз; калі нагу таксама – або памрэш, або будзеш паўзаць, або катацца на калясе, або самае лепшае… паставіць протэз. Захаванне магчымасцяў можна… P.S. Я два гады хачу такую гульню.

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 699
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
і другое пытанне:-можна зрабіць,так каб было больш часу на выпраўленне,а то бывае што памылку знайдзеш,а не выпраўляеш…..???

Па-мойму, сутак больш чым дастаткова.

можна зрабіць,так каб калі дапусцім апублікаваў тэму ,а яна два разы прадублявалася і каб яе можна было карыстальніку і без мадэратараў выдаліць?

Прадублявалася гэта ад якога вытворнага ? Дубль пусты ? Ці страляць дуплетам ? Ці раздупліцца ? 🙃

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
5
Публікацыі
33
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10 жні 2018 г.

Дадаць раздзел валуеў для ставак і вілочнікаў(таксама было б нядрэнна пакупка/продаж аккаунтаў)
На прасторах шмат сайтаў, але там шмат махляроў, а тут вельмі добры форум

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 833
Публікацыі
59 949
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
Popanidze, 15 жніўня 2018 г.
Дадаць раздзел валуеў для ставак і вілочнікаў(таксама было б нядрэнна пакупка прадажа аккаўнтаў) На прасторах шмат сайтаў, але там шмат кідаў, а тут вельмі добры форум

Варыянт – падумаем

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
45
Публікацыі
1 657
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
14 кра 2017 г.
AydarKaribullin, 15 жніўня 2018 г.
Па-майму, сутак больш чым дастаткова. Прадублявалася гэта ад якога слова паходзіць? Дупль пусты? Ці страляць дуплетам? Ці раздупліцца? 🙃

як варыянт “ісці ў дупло” 😁

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
467
Публікацыі
2 355
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
6 сне 2017 г.

Зрабіце функцыю доната ў блогах, вам гэта нічога не будзе каштаваць, а блогерам – хлеб.

І тады можа нарэшце-то ў блогах з’явіцца годны кантэнт. 

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
137
Публікацыі
1 473
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
24 кас 2016 г.

Прапаную караваць таварышаў штрафамі, якія размяшчаюць свае рэф спасылкі з мэтай збагачэння за кошт карыстальнікаў.

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 699
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.

Гэта, вядома, не ідэя і не навоўвядзенне. Хутчэй пытанне. А куды дзёўся архіў чата ? Раней можна было па даце адсартаваць і паглядзець, а цяпер нешта не бачу такой функцыі…

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
31
Рэпутацыя
19 321
Публікацыі
21 568
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
31 ліп 2015 г.
Benisuzume, 26 жніўня 2018 г.
Прапаноўваю караць таварышаў штрафамі, якія размяшчаюць свае рэф-спасылкі з мэтай атрымання нажывЫ за кошт карыстальнікаў .

Я замяняю спасылкі. Калі ўбачыце дзе-небудзь – пішыце мне.

AydarKaribullin, 30 жніўня 2018 г.
Гэта, канечне, не ідэя і не навінка. Хутчэй пытанне. А куды знік архіў чата ? Раней можна было па даце адсартаваць і паглядзець, а цяпер што-то не бачу такой функцыі…

А цяпер яе відавочна няма. Проста можна пракруціць чат уніз.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 699
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
MariyaKonor, 31 жніўня 2018 г.
А зараз яе, відаць, няма. Пракруціць чат уніз проста можна.

Безумоўна, можна. Але вось уявім, я хачу паглядзець, што было тыдзень таму. Дагадваецеся, колькі мне давядзецца лістать? А калі два тыдні таму? І так. Калі з’явіцца новае паведамленне, то ўсе намаганні па лістанню будуць зведзены да нуля. Таму што чат зноў падніметася ўверх…

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
AydarKaribullin, 31 жніўня 2018 г.
І так. Калі з’явіцца новае паведамленне, то ўсе намаганні па пракрутцы будуць зведзены да нуля. Бо чат зноў падскочыць уверх…

Гэта сапраўды вельмі нязручна. Заходзіш, напрыклад, увечары, хочаш паглядзець, што людзі пару гадзін таму пісалі, пракручваеш уніз, чытаеш, але як толькі хто-небудзь напіша ў чаце новае паведамленне – адразу кідае ўверх і пракручваць даводзіцца зноў. Адпаведна, калі ў гэты момант у чаце актыўна пішуць, то прачытаць што-небудзь увогуле немагчыма.

+7
0
+7  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
279
Публікацыі
2 818
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
26 сне 2015 г.

Мяне таксама гэта падза… злёгку напружвае. Салідарны з tanunaxer і seregelio. Трэба нешта з чатам рабіць.

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 718
Публікацыі
10 626
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.

Прапаную стварыць асобную тэму для абмеркаванняў АСАБІСТЫХ перапісаў. Будзем там выкладаць асабістыя перапіскі і абмяркоўваць іх!!!

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
seregelio, 31 жніўня 2018 г.
Гэта сапраўды вельмі нязручна. Заходзіш, напрыклад, вечарам, хочаш глянуць, што людзі пару гадзін таму пісалі, уніз пракручваеш, чытаеш, але як толькі нехта напіша ў чаце новае паведамленне – адразу перакідвае ўверх і трэба пракручваць зноў. Адпаведна, калі ў гэты момант у чаце інтэнсіўна пішу [...]

а ты пералістоўвай, калі ў чаце няма нікога, так мала хто будзе цябе скінуць уніз, напрыклад а ў 3 гадзіны ночы, калі ўсе спяць😏

а яшчэ лепш для чытання купі сабе цікавую кнігу😎

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 699
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
alexey03, 12 лістапада 2018 г.
а ты ліставай калі няма нікога ў чаце,так мала хто будзе цябе скідваць уніз к примеру ў 3 гадзіны ночы,калі ўсе спяць😏 а лепш для чытання купі сабе цікавую кнігу😎

Лёха ты па-мойму перапіў тармазухі. Гэта праблема вырашана даўно. І зараз ўсё окей і вери найс.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.

😎 Увогуле Сава падкінуў ідэю для разважанняў, мне, уласна, спадабалася. А чаму б нам не правесці покерны турнір з суседнім форумам? Правесці турнір на адбор у нас, яны правядуць такі ж, і затым сустрэча прайшоўшых адбора на нейтральнай пляцоўцы? Плюс таварыш Сава гатовы гэтае дзеянне спансіраваць на 10к. 

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
151
Публікацыі
1 408
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
7 сне 2015 г.

Гэта покерны турнір я прапанаваў не з якіх-небудзь рэкламных памкненняў .а для таго каб прыбраць нейкую непрыязь адзін да аднаго . Я як многія ўжо ведаюць і напэўна чыталі на тым форуме , проста дапамог у цяжкі фінансавы плане але ніякім уласнікам форума я не з’яўляюся . Просты форумач як і тут . Таварыш Ленін калі што ў курсе ўсёй гэтай гісторыі . А покерны турнір я гатовы праспансіраваць10к  . Дзе і як гуляць гэта ўжо самі вырашыце . Я. Спачатку тут прапанаваў потым на тым форуме напісаў там пагадзіліся цяпер ад гэтага форума патрэбны адказь. 

+10
0
+10  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
7
Публікацыі
183
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
29 вер 2018 г.
Sava593, 17 лістапада 2018 г.
  Гэты покерны турнір я прапанаваў не з якіх-небудзь рэкламных матываў, а для таго, каб прыбраць нейкую непрыязнь адзін да аднаго. Я, як многія ўжо ведаюць і напэўна чыталі на тым форуме, проста дапамог у цяжкі фінансавы перыяд, але ніякім уладальнікам форума я не з’яўляюся. Просты форумчан [...]

тады тут трэба ставіць пытанне па-іншаму. патрабуюцца 5 чалавек для гульні ў турніры ад імя гэтага форума. турнір называецца “назва” прыз за перамогу 10000 рублёў!

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
205
Публікацыі
2 563
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
9 лют 2018 г.

зараз на галоўнай карыстальнікам месяца значыцца @kasper447 

а сёння профіль глядзеў у   @lis@ і ў яе ўзнагарода як карыстальнік месяца ў профілі і выданая ў кастрычніку 2018. яна ў мінулым месяцы была пераможцай ці гэта іншая ўзнагарода?

і яшчэ за год на латесте і за два ў яе ўзнагароды налічаны з розніцай у шмат месяцаў. яны што не аўтаматычна налічваюцца а па жаданні адміністратара?

прэтэнзій да яе не маю ніякіх  проста цікава стала

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
467
Публікацыі
2 355
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
6 сне 2017 г.
kadrus2002, 17 лістапада 2018 г.
 цяпер на галоўнай карыстальнікам месяца пазначаны @kasper447  а сёння глядзела профіль у  @lis@ і ў яе ўзнагарода як карыстальнік месяца ў профілі і выдадзена ў кастрычніку 2018. яна ў мінулым месяцы была пераможцай ці гэта іншая ўзнагарода? і яшчэ за год на Latest і за два ў яе ўзнагар [...]

Раней быў Тэн, дакладна не Ліс

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
357
Публікацыі
3 847
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
21 вер 2015 г.
kadrus2002, 17 лістапада 2018 г.
а сёння глядзеў профіль у @lis@ і ў яе ўзнагарода як карыстальніка месяца ў профілі і выдадзена ў кастрычніку 2018. яна ў мінулым месяцы была пераможцай ці гэта іншая ўзнагарода?

Не, я не была пераможцай у гэтым годзе, мне выдалі медальку, што я была пераможцай у жніўні 2017.

+7
0
+7  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
357
Публікацыі
3 847
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
21 вер 2015 г.
Sava593, 17 лістапада 2018 г.
Я. Спачатку тут прапанаваў, потым на тым форуме напісаў – там пагадзіліся, цяпер ад гэтага форума патрэбны адказ.

Скажы мы гатовы😎Толькі Я не зразумела? Гэта яны? Нам кінулі выклік, НАМ?  Увогуле Я ў камандзе, буду змагацца за Латэст

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
467
Публікацыі
2 355
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
6 сне 2017 г.
Lis@, 18 лістапада 2018 г.
Скажы мы гатовы😎Толькі Я не зразумела? Гэта яны? Нам выклік кінулі, НАМ? Увогуле Я ў камандзе, буду змагацца за Latest☺

Нічога не атрымаецца, жанчынам не месца на вайне, прабач(

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 699
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
Vertup, 18 лістапада 2018 г.
Нічога не атрымаецца, жанчынам ня месца на вайне, прабач(

Гэта не вайна. Гэта спартыўнае спаборніцтва. І нешта падказвае мне, што ў Алісы больш шанцаў, чым у цябе. Прабач 😁

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...