Прапануй жыццяздольную ідэю
Прапановы па паляпшэнні
|
17 ліпеня 2015 г.
ад
IvanPronin
|
657 Адказаў
|
40,517 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Не без гэтага, дакладна зламаю – гэта дакладна 100%, пра паазаносіць тут 50/50, але скрыпт скрыпту розны, калі стаіць выдача 1% – там хаця гуляйся 🙂 бяссэнсоўна 😔 ////://///////////://///////. Але на пайнты даўно трэба было зрабіць слоты тут на форуме. Ідэя цікавая.
прапаноўваю яшчэ адну светлую думку.запусціць гульні настольныя такія тыпа як даміно,дурак перакладны,дурак падкідны,казёл,шашкі і шахматы там можна і на фрыху гуляць.
прывітанне цытатар))))))
я прапаноўваю каб было на адным сайце а не ў розных каб не скакаць па сайтах і шукаць што табе трэба……
заўсёды знойдуцца хітруны якія тыпа кажуць што нам гэта не трэба а потым скажуць я таксама хачу))))
Ну скачуць толькі таварышы тыпу цябе. Хто з галавой дружыць, у таго ўсё нармальна. Хопіць флудзіць !
😎Так, потым карты з аголенымі бабамі, адразу відосы з порнаха́ба кідаць (Вождзь як абрадуецца😁), ўставіць для паўнаты эфекту кансультацыю калдуна-эзатэрыка🤔, кухарскую кнігу джэдаяў, чарцяжы Зоркі Смерці ну і ўсё ў такім вось духе….аа…а галоўнае адкрыць для Алёшы краму за пойнты з каскамі ўсіх мастэй і расфарбовак😁
Сапраўды!
гэта ты чувак перастань флудзіць,калі табе не падабаецца прапанова проста маўчы!
хз. напішу сюды. лепш тэм не знайшоў. ёсць архіў відэа, там тэма гудд музыка. можа ёсць варыянт як-небудзь упарадкаваць там рок. рэп. поп. і г.д. па групах
ці можа каб кожны, хто залівае тэму, скажам рабіў свой плэйліст. каб упарадкаваць гэта ўсёе. а то нейкім чынам хаатычна атрымліваецца
якія думкі ўзнікнуць, калі можна будзе паінты на мабільны тэлефон перакладаць. У кожнага юзэра будзе кнопка ў краме або ў профілі. чым старэйшы аккаунт юзэра тым больш ліміт папаўнення. Папаўняць можна толькі свой нумар і толькі пасля верыфікацыі нумара (SMS). Напрыклад. аккаунт 1 год (актыўны) у месяц ён можа папоўніць свой баланс на 120 руб МАКС. Ідэя цікавая? На мой погляд зайдзе на ўра.
2. стварыць дап чат. З платнай падпіскай(*) там будуць паведамляць што гуляе як гуляе і як замазвае.
Та ну не пачынай. Пачнецца потым рок-хард, рок, хіп-хоп і гэтак далей. Потым хто-небудзь не туды размесціць, бо па яго меркаванні гэта менавіта так, а другі пачне казаць, што гэта не так. Кому гэта трэба. Музыка годная, норм. Так бачу (с)
dbe
🔗
прапаную стварыць падобную тэму на пастаяннай аснове, упэўнены, што будзе карыстацца папулярнасцю. Не ўсё ж толькі ў покер на пт адзін з адным зарубіцца)
Цяпер ужо можна паінты выводзіць на эл. кашалькі. У чым інавацыйнасць ідэі выводу на тэлефон?
Увогуле нейкая дурніца…
1. ідэя – дно. па таму як усё рух па выплатах пойнтаў ідзе ўручную. і кожнаму закідваць па 120р кожны дзень + праз дзень – не айс. Для Івана – галаўны боль. што, няма чым яшчэ займацца ці няма іншых спраў у яго.
2. дно ўвогуле No comments
Прапаную ўсім удзельнікам групы LatestRu на Старсах кожны месяц скідацца ў банк па 50 рублёў і раз у тры месяцы разыгрываць назапашаную суму, трымача банка выбраць адказную асобу і вуаля – прыстойны розыгрыш будзе, зразумела ўдзельнічаюць тыя, хто скідаў бабкі, думаю за месяц знайсці 50 руб не праблема🙂 Так Так Не Не рашайце, гаспада!
Прыкрэпіце паведамленне ў шапцы тэмы ” бездепазітныя бонусы” , што абмеркаванне кодаў адбываецца ў іншай тэме, а то навічкі прыходзяць і не могуць зразумець, за што іх мінусуюць.
Дакладна. Некаторыя могуць зусім забіць на форум.
Дарэчы, напрыклад, новенькія, якія запостяць скрыншот з выйграем і не разумеюць, чаму на ўсе скрыншоты купа лайкаў, а на іх – ніводнага, таксама могуць забіць на форум. Яны ж не ведаюць пра абмежаваньне для навічкоў за лайкі. Могуць падумаць, што да навічкоў на форуме ставяцца негатыўна.
А можна ўладкаваць галасаванне антыпод карыстальніку месяца? І у бан яго на той жа месяц. А ідэя ў тым, што чалавек можа сто разоў падумае, перш чым дурні пісаць і абразы ў адрас форумчан.
Бан на месяц – жорстка, лічы амаль перманент, многія сваляць у іншыя месцы. Лепш пераноснае знамя, тыпу значка толькі большага і прывабней).
Да ніхто нікуды не сваліць. Гэты банан заслужыць яшчэ трэба. Ты падумай, як моцна трэба БОЛЬШАСЦІ карыстальнікаў дарогу перайсці.
Як варыянт замена аватаркі без права смены месяц , ну а на аватарке ужо надпіс адпаведны. Каб людзі бачылі і ведалі з кім маюць справу.
🙂 А ўвогуле нам бы які покерны модуль прыляпіць..і весці статыстыку..потым згодна з ёй выдаваць медалькі карасёў😁
Захацелася мне якось знайсці форум для абмеркавання тэм пра казіно, набраў у пошукавіку форум казіно, так трапіў сюды, прайшло ўжо больш за паўгода як я тут, але, па-мойму, я не зарэгістраваўся па ніводнай вашай спасылцы, бо я іх проста не бачу! Пачаў разбірацца, аказваецца, у вас ёсць галоўная старонка сайта, на якой ёсць спіс топ-казіно, такі ж прымацаваць бы на форуме або хаця б пускаць бегучы радок уверсе форума – “казіно дня”. Думаю, у многіх карыстальнікаў старонка вашага сайта загружаецца са старонкі форума і яны нават не ведаюць, што ёсць яшчэ сайт. Каротка, як мог, растлумачыў, бутэлька портвейну дае пра сябе ведаць))
хацеў бы сыграць з Таняй у дурня на распрананне,но гульні няма ў прыкладанні(((())))