Прапануй жыццяздольную ідэю
Прапановы па паляпшэнні
|
17 ліпеня 2015 г.
ад
IvanPronin
|
657 Адказаў
|
40,516 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
і пісаць давайце будзем справа налева😁
неабходна адрэдагаваць спіс казіно, а менавіта прыбраць тыя, што зачыніліся, т.к. яны толькі засмічваюць прадмет пошуку. Также , на мой погляд, зрабіць падзел паміж казіно, якія выкарыстоўваюць ліцэнзійны софт і фэйкавы (з пазнакай – гульня на свой страх і рызыку)… А то на галоўнай старонцы выбіраеш групу казіно пад канкрэтную плацежную сістэму і з 12 старонак выдае больш паловы ХЛАМА! А так, сайт больш чым інфарматыўны, зроблены з фанатызмам, што нават не дасведчанаму карыстальніку можна згубіцца 🙂
не я лічу гэта рабіць не варта мала кім яны адновяць сваю працу і ніхто не будзе ў курсе што за козінакі……
я лічу што ўсім гульцам, якія тут рэгяцца, лепш было б праходзіць верыфікацыю з пашпартам каб не сядзелі тут малалеткі і не прыкалваліся тыпу рубика і, акрамя таго, для бяспекі таксама было б добра (тыпу хто-небудзь можа напісаць пра нейкі тэракт і г.д.)…..
А як жа наконт ананімнасці, народ не зусім актыўна любіць паказваць свае дадзеныя! Але гэта толькі рашэнне адміністрацыі.
ты ж у казіно гуляеш і уяві што ты ў казіно)))))гэта была б бяспекай.а раптам прыйдзе злой маньяк рональду-щекотило-донатылло!!!!!!!!!!!
@pronin прапаную на форуме яшчэ адну ўзнагароду запіліць з назвай БАЛАБОЛ, павер, гэта патрэбная ўзнагарода, усім адразу будзе відаць, з кім не варта мець справы 😁
Я, канешне, ў грубай форме прапанаваў, але можна як-небудзь змякчыць гэтую ўзнагароду 😁
Не ведаю куды пісаць, я тут нядаўна і ёсць адзін момант які раздражняе. Зрабіце так, каб калі заходзіш у тэму трапляў не на першую старонку(шапку), а на першы не прачытаны табой пост, альбо старонку на якой гэты пост знаходзіцца. І можна без “атрымай у пятак”, а то хе”р ведае, што гэта ў вас тут значыць)
Іван. А чаму б табе не вярнуць Латарэйку ? Памятаю душэўна было. 😁
Паважаныя адміністратары! У мяне не апошні блог на Вашым сайце, пяць зорак проста так не даюць, практычна штодзённа я ў топе на галоўнай, гэта не толькі мая заслуга, але і арміі маіх падпісчыкаў, вельмі ім удзячны, таму пералічу іх паімённа: @newidimko, @oxystaff .
Не ўспрымайце як крытыку, але блогу ў Вас абсалютна нечытэльныя, нейкае незразумелае разноцветнае накладанне на старонку, я не прафі, нават хз як растлумачыць, але прапаную зрабіць так, каб яны былі прыемныя для чытання)).
І зрабіце яшчэ, калі ласка, дыктафон, каб можна было не пісаць паведамленне, а проста яго нагаворваць прама на форум, хто бухае той зразумее!
На конт конкурсу па слотах… Можа яго карацей па часу зрабiць, а то заліп і так праседзеў палову выходных, праматаў ад жаднасці…)
І ўвогуле мб фармат як-небудзь памяняць? Бо рэальна дапраставіць лічбы зусім не праблема, і гэта можа ператварыцца ў конкурс мастакоў…) Можа як варыянт спампаваць (ці хз, за капейкі купiць) нейкі больш-менш годны скрыпт казіно спецыяльна для разыгрышаў па слотах. І на ім круціць слоты – так не падмалюеш, усё ў адмінцы бачна.
я б прапанаваў бы чыста для карыстальнікаў зрабіць радыё і відэа дадатак.
калі зайшоў нешта напісаць або пагаварыць, то заадно ўключыў радыё ціха – не думаю, што будзе лішнім…..
ёсць і другая думка. зрабіць скарбонку па руб.10 збіраць з усіх карыстальнікаў, а раз на тыдзень па чарзе іх можна было б здымаць карыстальнікам……
для гэтага разабіць на групы карыстальнікаў, напрыклад па 48 чалавек, і атрымаецца, што кожны тыдзень нехта будзе з капустай……
Алеша… ітить-колотить.. ты прама мазг. Але толькі не здымаць… а проста ўкід на общак, які можна разыгрываць у покеры, напрыклад раз у месяц))))
яшчэ прыйшла светлая думка ў галаву каб пры выйгрышах гульцу не даводзілася шукаць прастытутак у інтэрнэце, а каб ён мог на форуме іх знайсці.
пагадзіцеся гэта было б зручна для гульцоў……
улічвай, ёсць жа людзі, якія не гуляюць у покер – ім тады што рабіць?
Так усё проста))Не скідацца 😁
ну ты за сябе тады адказвай
😁Алёша…па тваім прапанове я разумею, што ты разлічваеш кожную тыдзень пералічанае забіраць сабе, маўляў табе трэба, каса зусім заглохла і г.д…бо нават з пункту гледжання тэорыі верагоднасцяў ты ніколі не атрымаеш гэтага дабра, улічваючы колькасць людзей, зарэгістраваных на сайце А з покерам усё наадварот, думаю не цяжка кінуць там нейкую суму, калі што і занясе, а потым гэта разыграць у покерок, гэта атрымаецца свайго роду альтэрнатывай фрыролам ад форумчыкаў 🙂
я ж сказаў сабраць людзей па групах і ўсё, тут усё павінна быць зразумела
😐Па якіх групах? Група патрэбных, група душэўна хворых, група халявшчыкаў і г.д.? Тваю групу ўсе ведаюць, і баюся, ты будзеш у ёй адзін, і грошаў ніхто туды кідаць не будзе)
Хопіць займацца флудаманіяй! Я ўжо сказаў, што ўмоўна на форуме 1000 чалавек, калі 50 чалавек разбіць па групах, то атрымаецца 20 груп. Вось ідзе сход груп: кажаш, тыпу, я хачу ўдзельнічаць – і ты далучаешся да групы і г.д.
Вось згодзен цалкам, я не гуляю і не магу гуляць у покер (рэлігія не дазваляе) але я даволі актыўны ўдзельнік форума,
як мне і мне падобным жыць у часы калі праходзяць сытныя фрихи і акрамя як павіншаваць пераможцу мы нічога не можам 😁
вось я і прапаную стварыць скарбонку калі чалавек не жадае то і не трэба знойдуцца тыя, каму гэта цікава.
я б усе раздзелы ад ТЭМ больш за 1 года пачысціў. шмат лішніх старых. I тэмы(абоі) форуму і сайта запіліць варта, не пашкодзіць, цёмны фон і г.д. ) гіфкі ў подпіс.
Кола фартуны 1 раз на тыдзень, на пойнты. дадатковыя кручэнні за пойнты або рэал.
Радыё: мільён у інтэрнэце. Зрабі сабе закладку на панэлі закладак і ўключай сабе, хоць ціха, хоць гучна.
Увогуле ні пра што. Вазьмі і адкладай сабе ў скарбонку 47 тыдняў па руб.10, і аднойчы.. на 48 тыдзень, ты будзеш з капустай.
Я нават не ведаю, як гэта назваць, Аляксей. Чытай вышэй тое, што я напісаў, і паспрабуй асэнсаваць…
Тут толькі вучацца гуляць у покер. Нічога складанага няма. Іншай альтэрнатывы не будзе. Хіба што хто-небудзь часам праводзіць проста рандомныя фрыхі.
Точно. Плюс уладкаваць яшчэ так 😌, каб на поінты можна было круціць, з мінімальнай дэнамінацыяй ад 0,01 на лінію. Для забаўкі. Зноў жа поінты як бы ў сям’і застануцца, а не будуць канвертаваны (новае слова), выведзены і депнуты хз куды і заліты. Праўда ёсць адно але …… Sava593 зноў усё ў гэтым скрыпце паломае і пазаносіць 🤣