Прапануй жыццяздольную ідэю

Прапановы па паляпшэнні | 17 ліпеня 2015 г. ад | 657 Адказаў | 40,516 Праглядаў | 10 Рэакцый
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
321
Публікацыі
4 474
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
6 вер 2015 г.
salamander90, 21 лютага 2018 г.
Увогуле ў мяне ёсць такая ідэя капец зручная! Як наконт таго, каб зрабіць у тэмах вось такі дызайн, напрыклад гэта будзе бездепазітны бонус! 1.- уверсе то-бок у самым пачатку будзе назва тэмы апісанне спасылкі ну ўсё як звычайна  2.- новыя паведамленні будуць ісьці не ўніз, а наадваро [...]

і пісаць давайце будзем справа налева😁

+10
0
+10  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
498
Публікацыі
4 638
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
19 сту 2018 г.

неабходна адрэдагаваць спіс казіно, а менавіта прыбраць тыя, што зачыніліся, т.к. яны толькі засмічваюць прадмет пошуку. Также , на мой погляд, зрабіць падзел паміж казіно, якія выкарыстоўваюць ліцэнзійны софт і фэйкавы (з пазнакай – гульня на свой страх і рызыку)… А  то на галоўнай старонцы выбіраеш групу казіно пад канкрэтную плацежную сістэму і з 12 старонак выдае больш паловы ХЛАМА! А так, сайт больш чым  інфарматыўны, зроблены з фанатызмам, што нават не дасведчанаму карыстальніку можна згубіцца 🙂

+8
0
+8  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.

не я лічу гэта рабіць не варта мала кім яны адновяць сваю працу і ніхто не будзе ў курсе што за козінакі……

я лічу што ўсім гульцам, якія тут рэгяцца, лепш было б праходзіць верыфікацыю з пашпартам каб не сядзелі тут малалеткі і не прыкалваліся тыпу рубика і, акрамя таго, для бяспекі таксама было б добра (тыпу хто-небудзь можа напісаць пра нейкі тэракт і г.д.)…..

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
alexey03, 22 лютага 2018 г.
не я лічу гэта рабіць не варта – невядома, можа яны адновяць сваю працу і ніхто не будзе ў курсе, што за козінакi…… я лічу, што ўсім гульцам, якія тут рэгаюцца, лепш было б праходзіць вэрыфікацыю з пашпартам, каб тут не сядзелі малалеткі і не жартвалі тыпу рубіка, і акрамя таго для бяспекі [...]

А як жа наконт ананімнасці, народ не зусім актыўна любіць паказваць свае дадзеныя! Але гэта толькі рашэнне адміністрацыі.

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
torba, 22 лютага 2018 г.
А як жа наконт ананімнасці, народ не зусім ахвотна любіць паказваць свае дадзеныя! Але гэта толькі рашэнне адміністрацыі. 

ты ж у казіно гуляеш і уяві што ты ў казіно)))))гэта была б бяспекай.а раптам прыйдзе злой маньяк рональду-щекотило-донатылло!!!!!!!!!!!

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 718
Публікацыі
10 626
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.

@pronin прапаную на форуме яшчэ адну ўзнагароду запіліць з назвай БАЛАБОЛ, павер, гэта патрэбная ўзнагарода, усім адразу будзе відаць, з кім не варта мець справы 😁

Я, канешне, ў грубай форме прапанаваў, але можна як-небудзь змякчыць гэтую ўзнагароду 😁

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
162
Публікацыі
3 097
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
22 сак 2018 г.

Не ведаю куды пісаць, я тут нядаўна і ёсць адзін момант які раздражняе. Зрабіце так, каб калі заходзіш у тэму трапляў не на першую старонку(шапку), а на першы не прачытаны табой пост, альбо старонку на якой гэты пост знаходзіцца. І можна без “атрымай у пятак”, а то хе”р ведае, што гэта ў вас тут значыць)

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 686
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.

Іван. А чаму б табе не вярнуць Латарэйку ? Памятаю душэўна было. 😁

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
467
Публікацыі
2 355
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
6 сне 2017 г.

Паважаныя адміністратары! У мяне не апошні блог на Вашым сайце, пяць зорак проста так не даюць, практычна штодзённа я ў топе на галоўнай, гэта не толькі мая заслуга, але і арміі маіх падпісчыкаў, вельмі ім удзячны, таму пералічу іх паімённа: @newidimko, @oxystaff .

Не ўспрымайце як крытыку, але блогу ў Вас абсалютна нечытэльныя, нейкае незразумелае разноцветнае накладанне на старонку, я не прафі, нават хз як растлумачыць, але прапаную зрабіць так, каб яны былі прыемныя для чытання)).

І зрабіце яшчэ, калі ласка, дыктафон, каб можна было не пісаць паведамленне, а проста яго нагаворваць прама на форум, хто бухае той зразумее!

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.

На конт конкурсу па слотах… Можа яго карацей па часу зрабiць, а то заліп і так праседзеў палову выходных, праматаў ад жаднасці…)

І ўвогуле мб фармат як-небудзь памяняць? Бо рэальна дапраставіць лічбы зусім не праблема, і гэта можа ператварыцца ў конкурс мастакоў…) Можа як варыянт спампаваць (ці хз, за капейкі купiць) нейкі больш-менш годны скрыпт казіно спецыяльна для разыгрышаў па слотах. І на ім круціць слоты – так не падмалюеш, усё ў адмінцы бачна.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
IvanPronin, 17 ліпеня 2015 г.
Прапанаваць жыццяздольную ідэю для сайта і атрымаць у пятак)))))     Кароче тэма такая. Прапанаваць ідэю або што варта прыбраць або што дадаць на сайт і атрымаць 10 баксаў.   Ізі!     Умовы такія.   Што-небудзь, што: * рэальна будзе карысна для наведвальніка [...]

я б прапанаваў бы чыста для карыстальнікаў зрабіць радыё і відэа дадатак.

калі зайшоў нешта напісаць або пагаварыць, то заадно ўключыў радыё ціха – не думаю, што будзе лішнім…..

ёсць і другая думка. зрабіць скарбонку па руб.10 збіраць з усіх карыстальнікаў, а раз на тыдзень па чарзе іх можна было б здымаць карыстальнікам……

для гэтага разабіць на групы карыстальнікаў, напрыклад па 48 чалавек, і атрымаецца, што кожны тыдзень нехта будзе з капустай……

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.
alexey03, 3 чэрвеня 2018 г.
я б прапанаваў чыста для карыстальнікаў зрабіць радыё і відэа-прыкладанне. калі зайшоў нешта напісаць або пагутарыць, то адначасова ўключыў радыё ціха – не думаю, што будзе лішнім….. ёсць і другая думка. зрабіць скарбонку па руб.10 збіраць з усіх карыстальнікаў, а раз у тыдзень па чарзе [...]

Алеша… ітить-колотить.. ты прама мазг. Але толькі не здымаць… а проста ўкід на общак, які можна разыгрываць у покеры, напрыклад раз у месяц))))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.

яшчэ прыйшла светлая думка ў галаву каб пры выйгрышах гульцу не даводзілася шукаць прастытутак у інтэрнэце, а каб ён мог на форуме іх знайсці.

пагадзіцеся гэта было б зручна для гульцоў……

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
ReptiloiD, 3 чэрвеня 2018 г.
Алеша… ітить-калотить.. та ты прама мазг. Але толькі не здымаць… а проста ўкід у агульную кішэню, які можна разыгрываць у покеры, напрыклад, раз у месяц))))

улічвай, ёсць жа людзі, якія не гуляюць у покер – ім тады што рабіць?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.
ўлічы, ёсць жа людзі, якія не гуляюць у покер, ім тады што рабіць?

Так усё проста))Не скідацца 😁

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
Так усё проста))Не скідацца 😁

ну ты за сябе тады адказвай

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.
ну ты за сябе тады адказвай  

😁Алёша…па тваім прапанове я разумею, што ты разлічваеш кожную тыдзень пералічанае забіраць сабе, маўляў табе трэба, каса зусім заглохла і г.д…бо нават з пункту гледжання тэорыі верагоднасцяў ты ніколі не атрымаеш гэтага дабра, улічваючы колькасць людзей, зарэгістраваных на сайце А з покерам усё наадварот, думаю не цяжка кінуць там нейкую суму, калі што і занясе, а потым гэта разыграць у покерок, гэта атрымаецца свайго роду альтэрнатывай фрыролам ад форумчыкаў 🙂

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
😁Алеша… па тваёй прапанове я разумею, што ты разлічваеш кожную тыдзень забіраць сабе скінутае, маўляў, табе трэба, каска зусім тупіць і г.д… бо нават з пункту гледжання тэорыі верагоднасцяў ты ніколі не атрымаеш гэтага дабра, улічваючы колькасць людзей зарэгістраваных на сайце. А з покерам ус [...]

я ж сказаў сабраць людзей па групах і ўсё, тут усё павінна быць зразумела

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.
я ж сказаў набраць людзей па групах і ўсё тут, усё павінна быць зразумела  

😐Па якіх групах? Група патрэбных, група душэўна хворых, група халявшчыкаў і г.д.? Тваю групу ўсе ведаюць, і баюся, ты будзеш у ёй адзін, і грошаў ніхто туды кідаць не будзе)

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
😐Па якіх групах? Група патрэбных, група душэўна хворых, група халявшчыкаў і г.д.? тваю групу ўсе ведаюць, і баюся ты будзеш у ёй адзін, і грошы ніхто туды кідаць не будзе)

Хопіць займацца флудаманіяй! Я ўжо сказаў, што ўмоўна на форуме 1000 чалавек, калі 50 чалавек разбіць па групах, то атрымаецца 20 груп. Вось ідзе сход груп: кажаш, тыпу, я хачу ўдзельнічаць – і ты далучаешся да групы і г.д.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
181
Публікацыі
3 250
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30 кас 2015 г.
май на ўвазе, ёсць жа людзі якія не гуляюць у покер ім тады як быць?

Вось згодзен цалкам, я не гуляю і не магу гуляць у покер (рэлігія не дазваляе) але я даволі актыўны ўдзельнік форума,

як мне і мне падобным жыць у часы калі праходзяць сытныя фрихи і акрамя як павіншаваць пераможцу мы нічога не можам 😁

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
masplay, 3 чэрвеня 2018 г.
Вось цалкам згодзен, я не гуляю і не магу гуляць у покер (рэлігія не дазваляе) але я вельмі нават актыўны ўдзельнік форума, як мне і мне падобным жыць у часы, калі праходзяць шчодрыя фрыі і акрамя як павіншаваць пераможцу мы нічога не можам 😁

вось я і прапаную стварыць скарбонку калі чалавек не жадае то і не трэба знойдуцца тыя, каму гэта цікава.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
36
Публікацыі
81
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 кра 2018 г.

я б усе раздзелы ад ТЭМ больш за 1 года пачысціў. шмат лішніх старых. I тэмы(абоі) форуму і сайта запіліць варта, не пашкодзіць, цёмны фон і г.д. ) гіфкі ў подпіс. 
Кола фартуны 1 раз на тыдзень, на пойнты. дадатковыя кручэнні за пойнты або рэал.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 686
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
я бы предложил бы чисто для пользователей сделать радио и видео приложение. когда зашёл что-то писать или пообщаться то за одно включил радио по тихому не думаю что будет лишьнем…..

Радыё: мільён у інтэрнэце. Зрабі сабе закладку на панэлі закладак і ўключай сабе, хоць ціха, хоць гучна.

есть и вторая мысля.сделать копилку по руб.10 собирать со всех пользователей а раз в неделю по очереди их можно было бы снимать пользователям…… для этого разбить на группы пользователей к примеру по 48 человек и получится что каждую неделю кто-то будет с капустой……

Увогуле ні пра што. Вазьмі і адкладай сабе ў скарбонку 47 тыдняў па руб.10, і аднойчы.. на 48 тыдзень, ты будзеш з капустай.

вот я и предлагаю создать копилку если человек не желает то и ненадо найдутся те кому это интересно.

Я нават не ведаю, як гэта назваць, Аляксей. Чытай вышэй тое, што я напісаў, і паспрабуй асэнсаваць…

masplay, 3 чэрвеня 2018 г.
Вот согласен полностью, я не играю и не могу играть в покер (религия не позволяет) но я очень даже активный участник форума, как мне и мне подобным жить во времена когда проходят сытные фрихи и кроме как поздравить победителя мы ничего не могем 😁

Тут толькі вучацца гуляць у покер. Нічога складанага няма. Іншай альтэрнатывы не будзе. Хіба што хто-небудзь часам праводзіць проста рандомныя фрыхі.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
279
Публікацыі
2 818
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
26 сне 2015 г.
seregelio, 3 чэрвеня 2018 г.
Можна як варыянт спампаваць (ці хз, за капейкі купіць) скрыпт казіно нейкі болей-меней годны спецыяльна для розыгрышаў на слотах. І на ім слоты круціць, так не падрысуеш, усё ў адмінцы відаць.

Точно. Плюс уладкаваць яшчэ так 😌, каб на поінты можна было круціць, з мінімальнай дэнамінацыяй ад 0,01 на лінію. Для забаўкі. Зноў жа поінты як бы ў сям’і застануцца, а не будуць канвертаваны (новае слова), выведзены і депнуты хз куды і заліты. Праўда ёсць адно але …… Sava593 зноў усё ў гэтым скрыпце паломае і пазаносіць 🤣

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...