Прагнозы на тэніс ад Miracle
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
3 студзеня 2017 г.
ад
miracle
|
112 Адказаў
|
4,251 Прагляд
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
СТАТЫСТЫКА 5+ 0- 0 Вяртанняў
СТАЎКА№6
08.01.2017 10:00 па МСК
Турнір ATP. Пары. Брысбэн. Хард. Фінал
Коккинакис Т./Томпсон Дж. – Мюллер Ж./Куэерри С. Перамога Коккинакис Т./Томпсон Дж 1.84 коэф.
Увесь турнір сачыў за гэтай парай, а ў матчы супраць Эрбер/Маю на іх быў кэф 3.2. У абодвух моцная падача + хатні турнір – тут яны павінны браць! Не веру, што свае геймы (з такімі моцнымі падачамі будуць аддаваць). Коккинакис паказваў увесь турнір добры прыём падачы. Думаю, без праблем павінны выйграць!
Міракл, манета будзе, у долю возьмеш? )
што маеш на ўвазе?) не зразумела))
ну іх. ты ставіш.. я ў гэтай справе проста не разбіраюся. 50/50 як нюдь паставім, на твой выбар ?
Так ён жа табе дае прагнозы. Так і ставіш, і ўсё.
Усё, бля. Ужо свербіць ва ўсіх месцах. Прама хочацца ўжо стаўкі па тваіх прагнозах ставіць і покер кінуць))
Але я цярплівы. Вось як ты прадказваеш – 10 запар вазьмеш (дазваляеш, што потым будуць нейкія абломы),
паглядзім на даўжыню тваёй наступнай бясшкоднай серыі прагнозаў (сезон жа толькі пачаўся, калі я правільна зразумеў). Грошы пакуль назапашваць буду)) І шкадаваць кожны дзень, што зноў не паставіў 😁 Віншую! Крута. Галоўнае не зглазiць)
А я адзін раз паспрабаваў, крыху падняў… Цяпер буду ставіць па тваіх прагнозах, але нямнога…
І калі ў добры плюс выйду – аддзячу адназначна!
Гэта несумненна правільнае рашэнне. А то карму можна загадзіць)
Прыемна разумець што дапамаю людзям) мой асабісты рэкорд быў 23+ запар 3 гады таму))
Я лічу, што чалавек, які дапамог, варты ўзнагароды… 😏
Давай пабей яго тут і мы табе паапладзіруем і не толькі 😏
Давай яшчэ 8 запар мінімум 😏 А я назбіраю на тое, што хацеў😏 Хоць калі б не рабіў стаўкі, а проста збіраў, то ўжо б купіў 😁
І зноў прагноз аказаўся правільным. Усіх, хто стаўіў – з перамогай. Miracle – Респект!
Ціхей едзеш, багацей будзеш!))
Кайф 🙂 Зайшоў зноў 😏 Дзе ты быў, калі я прайграў 50000рублёў за тры месяцы 😁
Стаўка №6 Перамогла
СТАТЫСТЫКА 6+ 0- 0 вяртанняў
Як і планавалася аўстралійцы выйгралі дома турнір у парным разрадзе =)
Чакайце стаўку №7! Плюсуем, падтрымліваем хлопцы!)))))
Мэта мінімум:10+ запар
Мэта максімум:Зрабіць 24+ запар пабіць рэкорд трохгадовай даўніны (23+ запар)
Трэба тэму ў закрыты форум перанесці))..красавчык..
Не трэба.
Та я жартую..Цікавая тэмка ад так сказаць..
Я тут паставіў на Димитрова супраць Нисикори. Відаць, пакуль ташыць.
Я браў выйграе хаця б адзін сэт за 1.75 ну я думаў перад матчам Нісікоры 1-2 выграе) паглядзім
цяпер так і будзе, паходу
Колькі ж Дзімітраў прайграў з-за Аута.
ДАААААААА каэф 2,75 зайшоў 🙂 Дзімітраў затащыў!
СТАТЫСТЫКА 6+ 0- 0 вяртанняў
СТАЎКА №7
09.01.2017 10:30 Турнір WTA. Хобарт. Хард
Ларссон Й. – Плішкова Кр Перамога Плішковай 1.73
Крысціне трэба паказаць, што яна можа гуляць гэтак жа, як яе сястра Кароліна. Крысціна мае вельмі моцную першую падачу, у яе вельмі моцны патэнцыял. Нарэшце паказала годную гульню ў матчы супраць Конты. Думаю, павінна перайграць сваю саперніцу Ларссон. тут 50% на 50%, шмат ставіць не раю. Удачы хлопцы, падтрымліваем, плюсуем!)
У цябе невялікая нетакоўнасць. Час пачатку матчу – 07:30 па мск. (Ставкі зроблены, ставак болей няма)