Прагнозы на тэніс ад Miracle
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
3 студзеня 2017 г.
ад
miracle
|
112 Адказаў
|
4,253 Прагляду
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
СТАТЫСТЫКА 3+ 0- 0 Вяртанняў!
Як і чакаў Димитров пераграе Тима =) 1.71 кэф+++++ зараз буду разглядаць наступны матч чакайце =)
Шаман) Галоўнае не сглазіць. Яшчэ пару раз у мэту трапіш – давядзецца чё-нібудзь дэпануць па дробязях для пачатку і саставіць за табой. А якая мінімальная стаўка ў тым заведзенні, дзе ты ставіш?
🙂
10 =) гэта БК Олімп =) у рашцы, здаецца, яго блакуюць, калі не памыляюся)
СТАТЫСТЫКА 3+ 0- 0 вяртанняў
СТАЎКА №4
07.01.2017 Турнір ATP. Брысбэн. Хард
Нішікоры К. – Ваврынка С. Бярэм перамогу Кэя Нішікоры за 1.67 каэф
У апошні раз яны сустракаліся ў Лондане, дзе Кэй перамог 2-0 і пераграў яго па ўсіх статыстыках, проста пракатаваў яго па корце.
У Ваврынкі на гэтым турніры (Брысбэне) былі праблемы ў гульні супраць Троіцкага, Эдмунда – яны проста не змаглі рэалізаваць памылкі Стэна. Кэй жа не прабачыць памылак Ваврынкі і павінен лёгка абыграць яго.
так у нас усе блакуюць, акрамя лігі ставак 1хставка! Зяркалы на дапамогу і Windows/Android праграмы)
Прывітанне. Заставіў зарэгістравацца тут😏 Паспрабуем па тваіх стаўках. А ты з якога горада?
Прывітанне =) Вельмі прыемна) з Алматы!
У цябе толькі гэты прагноз на заўтра ці чакаць яшчэ-?
Пакуль гэта =) калі што можаш пытаць меркаванне па канкрэтных матчах у лс або тут
Лепш рэдка, але метка!!! Дзякуй табе за добрыя прагнозы)
СТАТЫСТЫКА 4+ 0- 0 вяртанняў
Як і казаў Кеи, лёгка праходзіць Ваврынку. Хутка выкладу прагноз, чакайце)
1-ы сет я б не сказаў, што лёгка даўся. але ў Стэна што-то з нагой было
СТАТИСТЫКА 4+ 0- 0 возвратов
СТАВКА №5
07.01.2017 18:00 по МСК
Турнир ATP. Доха. Хард. Финал
Марэй Э. – Джокавіч Н Перамога Джокавіча 2.27 кэф
Так, Марэй зрынуў Джокавіча з першага месца рэйтынгу! Але ён не заслугоўвае першага месца (асабіста мая думка), ды амаль увесь свет пра гэта кажа, што ў яго няма стабільнасці. Джокавіч, калі памяць не падводзіць, у матчы супраць Вердаска выратаваўся ад 5 матчболаў. Ён ужо мусіць пачынаць шлях да вяртання на першую стужку рэйтынгу з гэтага тытулу + прынцыповая гульня (папярэднюю сустрэчу Джокавіч прайграў Марэю). Трэба вярнуць доўг.
ты што ў Олімпе стаўіш?
Капець ты ўжо зарабіў 320000 тэнге O_o 🙂 Го 10 запар зялёных, бо мне трэба 300000-400000тэнге 🙂 Ноут заказаць хачу адзін.
Ага =)
гэтая шарага вялікія сумы рускім дрэнна выводзіць) і доўга
Хз я выводзіў без праблем на касу)
Для вас ёсць непоганы сайт париматич!
Нишикори сёння прыемна здзівіў) браў эксом але там японскі валейбол не зайшоў(
Напружаная была гульня, але Джокавіч нас не падвёў!)))
Джокавіч выграў)))
Нарм)))
Джока красавчык! не падвёў))) хаця пасля матчу з Вердаско фіг ведае, чаго ад яго чакаць было!
Джокавіч перамагае Марэй у напружанай гульні (хаця ён сам сабе ўсё ўскладніў, мог у другім сэце пры 4-6 закрываць, было 3 матчбола, калі не памыляюся). І мы робім 5+ запар – 0 паражэнняў і 0 вяртанняў! Ну што, дасягнем мэты мінімум (10+ запар)? Падтрымліваем хлопцаў) На працягу гадзіны будзе стаўка на заўтра.
Блін калі я змагу пісаць без праверкі мадэратара( Ужо бесіць. Адобраюць увесь дзень. Потная гульня была. Аж палец парэзаўся,