Прагнозы на тэніс ад Miracle
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
3 студзеня 2017 г.
ад
miracle
|
112 Адказаў
|
4,248 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Плішкова сто пудова вывезе) паставлена)
Моцна!
паставіў з табой!
У яго ўсё правільна. Ён з Казахстана – вось і такі час.
А вось і першая параза.
Стаўка №7 не зайграла!
Плішкова выйграла першы сет другі сет вяла 1-3 і прайграла 6-3 і трэці сет 6-1 нешта неверагоднае) З такой падачай з 1-3 прайграць 6-3 2 разы аддаць сваю падачу. І ў 3-м сэце аддаць 3 свае падачы (странны матч атрымаўся) Чакайце стаўку №8
гэта дог)
Гэта проста-на-проста жаночы тэніс))
СТАТЫСТЫКА 6+ 1- 0 вяртання
Стаўка №8
Лу Юн Сунь – Хачанаў Карэн Перамога Хачанава за 1.89
Лічу, гэты матч будзе прыгожым. Абодва гуляюць добра, абодва могуць трымаць высокі тэмп гульні. Хачанаў вельмі моцна прыбаў у тэмпе, падцягнуў падачу і форхэгнда. Гуляе стаў прыгожа і востра. Думaю, ён ужо павінен пачаць набіраць абароты. Веру ў Хачанава =)
Сёння чакаецца бяссонная ноч (час пачатку гульні 4:00 па мск) Верым у перамогу! 😉 :dn: 😉
згодзен! латарэя) ды і Плішкова, хутчэй за ўсё, ужо думкамі на Аўстраліян Опен!
Ход канём))))) кэф прасеў на 20 дзяленняў і напэўна і далей будзе падаць, цяпер верагоднасць/кэф проста прымушае паставіць на кітайскае Мороженка, спадзяюся ён надрэ заду хачу)))
Зноў прайгрыш. Вось і называецца – другую стаўку раблю і зноў прайграе. Я пераможца па жыцці!
Не сумуй: у яго 6-2 – гэта 66% праходнасць, вельмі добры паказчык, але цікава, якім ён будзе на дыстанцыі хаця б 50 матчаў
Статыстыка 6+ 2- 0 вяртанняў
Стаўка №8 Не згуляла
Хачанаў у напружанай барацьбе саступіў Лу.
Стаўка №9
Каррена Буста-Зверев М Перамога Зверев за 1.86
І нагадваю, што на наступным тыдні стартуе Аўстралійскі опэн 2017, дзе я зраблю марафон з 50.000 рублёў (депну). (будзем збірацца перад пачаткам гульні і ў тэме буду даваць лайв-прагнозы таксама і да матчу)
Не падаём духам пасля двух паражэнняў запар ☺ збіраем волю ў кулак і верым у перамогу Звярэва! 😉
А што сумаваць я плюсануў =D
Стаўка №9
Перамога Зверев (Прайграла)
Статыстыка 6+ 3- 0 вяртанняў
3 дні запар нашы гульні адбываюцца па адной і той жа схеме – выйграем першы сет, прайграем наступныя два!
Чакайце Стаўку №10. (Хутчэй за ўсё пасля стаўкі 10 будзем чакаць пачатак Австралии Оупен 2017 на наступным тыдні або можа будзем далей ставіць – паглядзім)
Зверев сёння сыграў як урод! калі б не яго пастаянныя выходы да сеткі ён бы 2-гі сет забраў і было б усё шчасце!!!
нууу і ўсё проста біў у аўт
Чакаем стаўку №10. Верым у перамогу.
Статыстыка 6+ 3- 0 вяртанняў
Стаўка №10
Кольшрайбер Ф. – Троіцкі В. Перамога Троіцкага за 1.78 бярэм. Тут можа і ТБ сыграць – у прынцыпе абодва на сваіх падачах павінны гуляць упэўнена. Я больш веру ў перамогу Троіцкага, у яго гульня больш стабільная, чым у Філіпа!
Людзі стаўце. У мяне грошы скончыліся. АБАВЯЗКОВА ЗАЙДЗЕ!
Чувак ты ставіш па паносным кэфам Олімп поўны…..
Я ўзяў твой прагноз, веру ў яго!
Олімп какашка. Париматч здаецца не дрэнны. Там хаця б на вывад твае дадзеныя не патрэбны.
Париматч таксама панос, але проста зручна, калі б я ўспомніў мэйл і нік ад марафона депануў бы туды
Ці цябе не бянтэжыць доказная база?)) пастаўлю па сваёй сістэме супраць)