Прагнозы на спорт ад ВладСідіхін
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
11 March 2017
ад
vladsidihin
|
374 Адказу
|
7,353 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Калгары непагана выступае дома. Што да Лос – магу сказаць, што яны жудасна выступаюць у гасцях: апошнія 5 выездаў – паражэнні, і я гэта паказваю. Узяў з улікам ОТ для страхоўкі.
Лідар чэмпіянату, хоць і безматывацыйны Вашынгтон відавочна не павінен прайграваць Коларада. Апошнія 5 матчаў Коларада заўсёды выконваў ТБ5.5, так што думаю гэтая стаўка зайдзе. Плюс Коларада ў апошніх матчах прайграе мінімум на 2 галы розніцы. Думаю Вашынгтон ім гэта забяспечыць.
Не ведаю, пра што думаюць букі. Але Індыяна заўсёды забівае мінімум 100.. Таму думаю зайдзе.
У госці Індыяна апошнія 5 гульняў прайграла. З Мэмфісам яны на менш любяць сыграць. Ды і Мэмфісу Індыяна ў гасцях апошні раз больш за 95,5 адгрузіла ў далёкім 2008 годзе. Я б увогуле гэтую гульню прапусціў, мутны гэты Мэмфіс з Індыянай.
Нечакана падвёў Калгары, але гэта не перашкодзіла выйсці ў плюс. Банк 128.80.
Сёння выбраў 3 матчы на НХЛ. Сан-Хосэ выйгралі свой апошні матч пасля вялікай серыі паражэнняў, але ў ОТ. Не думаю, што Сан-Хосэ прама стаў лепш гуляць. Таму вырашыў узяць Эдмонтон Ф0.
Анахаймс, думаю, павінен працягнуць свае перамогі. Апошнія матчы былі з розніцай больш чым у 2 мячы, таму за добры кофф узяў -1
Ну і -1 на Манрэаль.
Хлопцы, шчыра не ведаю, як апісаць свае думкі. Пасядзеў, падумаў, пралічыў, паставіў.
Мда, баскет атрымаўся зусім не так( Банк 121.10грн
Анахайм у апошніх матчах гуляе вынікова, таму ітб2.5
Анахайм на маё здзіўленне не зайшоў( А сёння для пачатку вырашыў паставіць на перамогу Суонсі. Мідлсбро, мне здаецца, ужо нічога не свяціць. Вальдэс штосьці спрабуе рабіць, але не ад аднаго вартаўніка залежыць уся гульня. Так што П1.
Як па мне Майнц зараз выйдзе на матч вельмі матываваны. Аўгсбург прайграў свой матч Баварыі, і гэта дае шанец Майнцу адарвацца хаця б крыху ад зоны вылету. Я ўвогуле думаў паставіць на перамогу з каэфам 3.35. Але не рызыкнуў.
Байер павінен нарэшце скончыць сваю бяспераможную серыю. Думаю, што Вольфсбург падходная кандыдатура для гэтага.
Лідары чэмпіянату Украіны павінны паказаць свой узровень! З Шахцёрам яшчэ можна пасумнявацца, але Дынама павінна рабіць -1.5 лёгка.
На топ-матч АПЛ вырашыў нічога не выдумляць і проста ўзяць ТБ2.5. А вось у матчы Рэал-Алавэс, як па мне, чакаецца многа галоў, таму ТБ3.5)
Мой таварыш паставіў на Гранаду з іксам за коэф 6)) Але ў мяне іншыя думкі па гэтым нагодзе)) хоць і без Мэсі, але Барса павінна спраўляцца з Гранадой і працягваць чэмпіёнскую гонку!
Ну а на гэты матч я зрабіў адразу 3 прагнозы якія я хацеў бы абмеркаваць у тэме абмеркаванняў. Калі ласка, пішыце вашы думкі па гэтым пытанні.
Рэбяткі. Падумаў яшчэ, прачытаў фоніна і вырашыў што яшчэ вазьму ОЗ..Так што вось мае стаўкі на ЮВЕ.
Штось сёння справы ідуць не вельмі добра. Вялікія надзеі на Ювентус сёння.
узяў яшчэ Ніццу сёння. Хацеў браць -1, але ў Ніццы вялікія кадравыя праблемы. Таму ўзяў 0.
ты зьехаў з галавы з гэтым Ювэнтусам. Тут альбо ўсё зайдзе ў цябе альбо нічога не зайдзе, ну можа 1 стаўка зайдзе. Не рабі так больш, гэта ў мінус на дыстанцыі
вынікі жахлівыя. Я моцна спадзяваўся на Юве сёння. Банк зараз 104.20
Хлопец, тое што я сёння эксперымент зрабіў з Гранадай – я ж папярэджаў, што гэта чыста мой бзік, праверка. І дарэчы 1-1 быў лік па ходу матчу. Але тое, што я табе параіў на тваё ж дабро, што ў Юве ў цябе максімум 1 стаўка зайдзе, я казаў не таму, што не хацеў, каб у цябе не зайшло, а каб ты менш зліў і не псаляў яшчэ больш сабе статыстыку. Тут прагледжвалася толькі 2 стаўкі, Фора2(0) або лепш за ўсё як выйшла ОЗ і ўсё! Прыслухоўвайся да парад, пытавайся, калі хочаш чамусьці навучыцца. А там сам як хочаш. Я слухаў Фоніна, ён мне дапамагаў. На гэтыя дні я не ўтрымаўся і браў шмат падзей, таму па выніках 2-х дзён дробны плюс (але гэта з-за таго, што быў перапынак ва ўнутраных чэмпіянатах і я не ўтрымаўся, цяпер сябе за гэта катую). Звычайна я раблю трохі, але больш дакладна чым на гэтых. Паглядзі на сумы, якія я ставіў, там дзе было па 20 і 25 грн усё зайшло – бо ў іх я быў найбольш упэўнены, там дзе менш сумаў, я вагаўся, але чесанулася скура, а гэта ў нашай справе недапушчальна! Рабі высновы і ты! Цябе глядзяць людзі!
Буквальна нядаўна Манрэаль ужо разносіў Фларыду 6-2. Таму думаю, сёння павінна быць нешта падобнае. Спачатку хацеў браць -1 за коэф 2.. але вырашыў узяць -1.5 за 3.
Атава апошнім часам шмат прайграе, але Дэтройт каманда яшчэ паслабей, таму думаю, менавіта з імі завершыцца серыя паражэнняў Атавы.. Ну ўзяў для страхоўкі нулёвую фору.
Портленд на выдатным ходу. Яны гуляюць з добрай розніцай у ачках. Апошняе паражэнне было аж 7 матчаў запар і тое з розніцай 3 ачкі… Яны разарвалі тую ж Мінесоту 112-100 літаральна нядаўна і, думаю, паўтораць гэта зноў.. Не паставіў на перамогу, а вырашыў узяць фору.. Паглядзеў іх статыстыку, яны апошнія 5 матчаў рвуць усіх з вельмі добрай розніцай ачкоў. Таму вырашыў узяць такі вынік.
Портленд падвёў, але выйшлі ў плюс за кошт Манрэаля. Банк 107.15