Прагнозы на спорт ад ВладСідіхін
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
11 March 2017
ад
vladsidihin
|
374 Адказу
|
7,341 Прагляд
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Усім прывітанне.Мяне клічуць Влад. Хачу навучыцца рабіць стаўкі на спартыўныя падзеі і зарабляць гэтым) Буду выкладаць сюды свае стаўкі. Спадзяюся пачуць ад вас якасную крытыку і парады) Паглядзім што з гэтага атрымаецца)
Сёння цікавы матч Эвертан-Уэст-Бромвіч. Думаю, можна на ізі паставіць на перамогу Эвертана з каэфам 1.66.
Абедзве каманды паказваюць стабільныя вынікі, таму дзеляць суседнія радкі ў турнірнай табліцы. Але ўсё ж Эвертан і забівае крыху больш, і прапускае менш, таму для мяне фаварытам зʼяўляецца Эвертан. Паглядзім, што з гэтага атрымаецца.
можна нават паставіць на індывідуальны тотал Эвертана больш за 1,5)) вопытныя каперы рэкамендуюць + там кэф не 1,66, а 1,87)) на дыстанцыі падобныя стаўкі потым выводзяць цябе ў плюс больш, чым магло б быць пры звычайнай лініі на перамогу адных або другіх
Дзякуй за параду) я проста толькі вучуся ставіць, таму стаўлю толькі на перамогі) але з задавальненнем буду прыслухоўвацца да вопытных таварышаў)
Поспехаў табе ў тваіх пачынаннях)) у нас вітаюцца скрыны са сваімі стаўкамі))) як бы пацвярджаюць твае словы) а мы ўжо будзем або сімпатаваць табе, або радавацца за цябе па выніку)
Ааа, добра)гэта не праблема)як толькі пачну ставіць так адразу выкладаць скрыны)
оо вось гэта справа))) так што давай, рызыкуй)
На сёння толькі гэтую пару абраў ці яшчэ будуць матчы?
Ну ў прынцыпе ўвечары пагляджу. Там і Іспанія сёння і бундэсліга. Думаю нешта яшчэ будзе сёння. Уже потым скрыны выложу)
Бро, першае, з чаго трэба пачаць – гэта вызначэнне выгадных кэфаў, напрыклад, калі ты ўпэўнены, што Ірыскі выйграюць, то лепш узяць фору – 1 кэф 2,27. Калі яны не выйграюць, то не выйграюць, але судзячы па тым, як яны апошнія 10 матчаў гуляюць з сярэднякамі, лепш браць фору, бо кэф вышэй і на дыстанцыі, напрыклад, 10 аналагічных ставак ты будзеш у большым плюсе. Ну, канешне, як лепш пакажа сённяшняя гульня)
варта прыслухацца да парады Фоні))) глянь на яго статыстыку і прагнозы) дурнога не параіць)
дзякуй за параду) я проста не ведаю як фора працуе яшчэ)
Ну тады перад тым як рабіць прагнозы пасядзь прачытай што такое фора -1,-1.5 або -0.5 0.75 , яшчэ азнаёмся з тыпам ставак на ОЗ – так, не, і канешне ж дробныя тоталы больш 2.25 напрыклад або тм 2.75. Яшчэ добра можна падымаць на тоталах ЖК калі бачыш што матч брудны
ух, прыемна атрымліваць парады ад вопытных капераў) Я нават не ведаў, што тут ТАК шмат розных тонкасцей у стаўках.
калі прайграеш, як майму брату, каля 200 тысяч за год, тады зразумееш, што гэта цэлая навука)
а потым з дурня пхнеш экспрэс з кэфам 122, паставіўшы пры гэтым 50 грн і гэты экспрэс зайдзе ў цябе, тады ты зразумееў, што гэту навуку ты зможаш асіліць толькі праз год, як пхнеш 200 тысяч)) так было ў брата Фоні з экспрэсам) 122 кэф быў, так Фонь, калі не памыляюся??))
Кагосьці могуць зусім нервы не вытрымаць ад такога прайгрыша(
і на суіцыд будуць гатовы. У нас у краіне, каб зарабіць такую суму пры сярэдняй зарплаце, каб не жраць і не піць нічога, трэба 62,5 месяца
Ён не можа нармальна працаваць, для яго гэта не сумы, ён зараз на поўным дне, але працаваць за 4к не хоча ісці, спрабуе намутзіць грошы на пару ставак па 50-100 гр і злавіць кэф 100
ну ў нас можна знайсці працу і з ЗП у тысяч 7, калі ўжо ўлез у гэта то хоць па крыху трэба выкарабкацца, а калі проста лавіць кэф 100 то так можна доўга яго лавіць
ух, не хацелася б мне столькі прайграваць) і як ён цяпер?
вось толькі суіцыдаў нам не хапае яшчэ.
Ну што ж, сябры. Мая першая стаўка на матч Эвертан-Уэст-Бромвіч выйграла!)) Эвертан проста прайшоўся катком па бедным Уэст-Бромвічу. 3-0 – гэта той лік, які Эвертан заслужыў сваёй гульнёй. Ладна, калі Міральяс забіў гол на добіванне, то былы гульцоў МЮ Шнайдэрлін забіў пасля выдатнага паса Р. Лукаку. Ну і завяршыў увесь гэты разгром ідэальны ўдар галавой ад Лукаку. Для мяне Лукаку стаў найлепшым гульцом матчу.
з пачаткам цябе)) удалы дэбют)) але, як мне казаў адзін вопытны капер, на дыстанцыі ўсё будзе відаць, хоць бы ў 200 прагнозах))
Лавіць ён хутка, але таксама і злівае, цяпер сабе пароль памяняў у акаўнце каб брацан не вырашыў адыграцца, а то ён, калі губляе галаву, проста спрабуе злавіць большы кеф
у яго быў пароль ад твайго ака?) або ты ведаў пароль яго ака і вырашыў памяняць, каб той не заходзіў у сябе?))
дзякуй)) ну будзем глядзець дыстанцыю)