Прагнозы на спорт ад ВладСідіхін
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
11 March 2017
ад
vladsidihin
|
374 Адказу
|
7,352 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
добры кеф поймаў як для ордынару, маладца!! А Оттава – прамоўчу….
Стаўкі на Англію
Рашыў нічога не выдумляць і проста ўзяў Атлетыка больш за 1.5
Сёння непаганы дзень атрымаўся)) на Уотфард паставіў 20 грн на вероўку каб хоць крыху апраўдаць тое, што я паставіў на Вест Бромвіч) Цяпер банк 116.31 грн.. Магчыма яшчэ паставлю на хакей сёння…але трэба будзе падумаць.
Оттава павінна быць вельмі злая за апошняе паражэнне ад таго ж Дэтройта…Так што думаю матч будзе выніковым.
Ну і вырашыў паставіць на Эдмонтон толькі з ОТ..на ўсякі пажарны.
нажаль не зайшлі 2 стаўкі на хакей. Прабачце, што без скрыншота, бо сяджу на парах.. Оттава выграла, канешне, у чым я не сумняваўся, але ўсяго 2:0… а Эдмонтон, на маё здзіўленне, прайграў… у чарговы раз стаўлю на стабільна перамагаючую каманду супраць нестабільнай і прайграю.
Байер нарэшце павінен перамагчы, аутсайдар, думаю, будзе цярпець сёння.
Барса і Севілья абедзве забіваюць.
Чэлсі МС павінны сыграць рэзультатыўна.. МС будзе змагацца за высокія месцы і выкладвацца
зрабіў яшчэ пару ставак
вось яшчэ.
так прыемна калі бяруць мае прагнозы і ставяць)) і яшчэ больш калі яны заходзяць як сёння з Рэалам))
На самой справе я сачу за табой пастаянна)я проста толькі даведаўся, што ёсць такія стаўкі як каманда не прайграе і тотал большае ці меншае.. добрая гэта рэч)
я сёння яшчэ ўзяў такую стаўочку, мож глянуць)) Дзякуй што сачыш)
Сельта стабільна забівае ў прынцыпе. Для страхоўкі ўзяў 1 а не 1.5
сельта зайшла) бо я на працы, то я забыў напісаць што яшчэ ўзяў у лайве пасля першага тайма тб3. Тое таксама зайшло. Зараз банк 129 грн.
браў яшчэ ноччу баскет, вось што атрымалася )
Шмат хто спрачаецца наконт гэтага матчу.. Перамога Ніццы або нічыя… а я проста падумаўшы вырашыў узяць фору 0 на Ніццу
Вердер зараз набраў ход..ззабівае шмат таму ўзяў у лайве больш за 1.5.. За смачны каэф.
Віншую! Твае стаўкі на Вердер сыгралі ☺
Дзякуй, вядома)) але ў лайве спадзяваўся на нік, а яны 3-ці не забілі(
За апошнія дні пачаў паціху адбіваць тое, што прайграваў)) вось вынікі… зараз падумаю, на што паставіць на НХЛ.. Зараз мой банк 146.37 грн.
Сёння ноччу гуляе толькі Манрэаль.. Думаў, які зыход узяць і ўзяў гэты… Першапачаткова хацеў узяць, што Манрэаль не прайграе і тб4.5 але ў гэтых каманд пастаянныя ваганні ў рэзультатыўнасці, таму не захацеў рызыкаваць.
Мінэсота і Ніксы за апошнія 20 матчаў не набіралі патрэбную колькасць ачкоў для маёй стаўкі літаральна 2-3 разы…Як па мне гэта дармовыя грошы, але будзе бачна.
Усё было б нядрэнна нават калі ўлічваць чаканы вяртанне ад Монрэаля.. Ніксы падводзяць.
Узяў Тб2.5. Тотэнхэм павінен працягваць змагацца за высокія месцы.. Таму матывацыі павінна быць дастаткова.
ТБ2.5 на Тотэнхэм ужо зайшоў, А вось скрын усёй маёй сённяшняй Англіі.
Вэст Хэм зараз жахлівы, а Суонсі будзе вельмі матываваны. З Тотэнхэмам яны палову матчу вельмі добра трымаліся.
Ну а што датычыцца іншых матчаў – нават не ведаю, што сказаць, думаю і так усё зразумела.