Прагнозы на спорт ад Vinar_bet
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
9 January 2017
ад
vinar20
|
1,399 Адказаў
|
27,206 Праглядаў
|
11 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ну што, хлопцы, буду адмаўляцца за мінулую стаўку на НХЛ, так што лавім тлустыя кэфы
Эдмантон – Лос: Тут гаспадары выступаюць у ролі лідараў, таму ў экспрэс я ўзяў інд тотал менш гасцей, бо Эдмантон дома катае моцна і стараецца не прапускаць, што рэдкасць для НХЛ, гэта значыць вельмі магутная і строгая ў абароне хатняя каманда. Лос, калі 1 заб’е – гэта будзе для іх за шчасце, але, як паказвае рэальнасць, у выездзе яны з моцнымі сапернікамі не цягнуць, толькі са сярэднячкамі, рызыка апраўданы, ды і кэфы радуць душу, бярыце спакойна
Ванкувер Анайхам: у першых вялікія кадравыя праблемы, шмат хто будзе адсутнічаць + няўдалы сезон у цэлым, матывацыі няма, да плэй-оф не дацягнуць, нават фактар родных трыбун для Ванкувера не гуляе ролі. Анайхам жа рве і кідае, у выездзе мне іх нават больш падабаюцца)) А з такім сапернікам абавязаны браць 2 ачкі і не дапускаць да сябе трэцяе месца, каб быў добры пасеў. Лепш трапіць на Торонта або Бостон, чым на Оттаву.
Усім удачных заходаў, я настроены сур’ёзна, лепшых падзей з усіх матчаў, якіх вельмі многа, я не знайшоў, тут рызыка самы мінімальны ў параўнанні з астатнімі. Калі хто будзе браць – дашліце скрын, ёсць тыя, хто мне давярае)?
я табе давяраю, таму без раздумаў узяў анахаім)
ох і прыемна я папрацаваў перад сном, хлопцы)) цяпер можна лягаць са спакойнай душой)) канечне, мне і пашанцавала – бо Санчэс не забіў пенальці пры ліку 3-1)) але шанцуе моцным значыць)) кеф проста шык быў, я яго браў у першым тайме пры ліку 2-0 прыкладна на 20-й хвіліне
Я ж казаў, што выпраўлюся за мінулую ноч)) яшчэ і нажыў нармальна))
Плюс браў у лайве вернякі, арганізаваў скромным прэсам
Больш за ўсё мяне парадаваў Edmonton, як я і апісваў – усё супала!!!
норм заезд,уже па 20 гр стаўкі,калі так пойдзе праз 3 месяцы ты мяне абгоніш)
дзякуй! ну так трэба расці ўверх)) а то граў капейкамі)) а так гляджу падзеі ў лайве, атрымліваю задавальненне)) нервішкі і ўсё такое) Дай Бог, каб у мяне ўсё атрымалася, галоўнае трымаць плюсавую паласу!
Ночны НХЛ па традыцыі. Спадзяюся, вчорашні неасознаны перапынак пайшоў мне на карысць)) Пакуль не буду казаць, колькі ў мяне запар перамог, каб не пазглазiць, пасля сённяшняга хакея абавязкова выложу ўсе свае вынікі за апошнія 3-4 дні. Удачы, хлопцы, усё, я ўжо сплю))
Хлопцы, добрай раніцы. Падвяду вынікі ночы, яны былі добрыя дзякуючы маёй выратавальнай стаўцы ў лайве, бо я глядзеў цэлы 1-ы перыяд матчу Каролина – Коламбус, што вам сказаць, вартаўнік Коламбуса проста божыў, цягнуў усё магчымае і немагчымае, так бы зыход у першым перыядзе ўжо павінен быў быць 0-3 за першыя 10 хвілін. Потым гаспадары пачалі выраўноўваць становішча. І я зразумеў, што мой тотал больш падгарае і вырашыў яго выратаваць, ды і яшчэ нажыць)) пасля першага перыяду бяру ТМ2,5 у матчы, уяўце толькі)) я разумеў, што рызык апраўданы, бо было шмат барацьбы ў цэнтры пляцоўкі і каля бортаў, парушалі нямала, нават да бойкі амаль дайшло яшчэ ў першым перыядзе. Так што вось вам наглядны прыклад, як можна выратаваць сваю стаўку і яшчэ выйсці ў плюс двойніком, калі вартаўнік спачатку адзін, а потым другі феерыць)))
Нягледзячы на тое, што 2+ і 2- атрымалася, так паглядзіце, што агульны плюс выйшаў як бы ў мяне проста дзве з паловай стаўкі зайшлі з двух магчымых)) то бок больш, чым трэба дзякуючы каэфу 3))
калі ты паставіў на ТМ2.5 пасля першага перыяду і лік 1-1 то ты БОГ!!)
канечне 1-1 я цягнуў, у мяне ў галаве нават не было ліка як 0-2 або 1-0. Я проста ўжо колькі такіх матчаў бачыў калі першы перыяд заруба і ўсё заканчваецца 1-1 у асноўны. Калі ў наступны раз будзе такі матч, абяцаю ўзяць 1-1 дакладны лік, калі букі будуць даваць такі выбар для ставак.
Хлопцы ўзяў на вечар зараз прэс па сваіх аналізах, і буду салідарны з Фоней, бо гэта яго ініцыятыва, узяў ОЗ у польскім матчы))
Эспаньол дома адна з лепшых каманд, а з Эйбарам добрая статыстыка асабістых сустрэч. Таму гаспадары не прайграюць гэты паядынак.
Герта дома шыкоўна ў гэтым сезоне супраць топ-4, дома нічыя з Баварыяй, перамагла Дортмунд але не ўсё так гладка зараз з складам гаспадароў, няма 2 асноўных абаронцаў і цэнтрбэка. Таму гэта на руку гасцям, якія пабарацца за 3-е месца + павінны сябе ўпэўнена адчуваць у зоне ЛЧ. Так што будзе сёння месіва на характарах. Вагаю 2-2. А сам вазьму ОЗ
Вынік сёння)
Шкада, не сыграла Польшча майго таварыша) ну нічога, аднак плюс) Гэты таварыш падарыў мне пуцёўку ў гэтую сферу, яму прабачальна)
І так, пасля 3-х дзён шчыльнай працы над сваёй любімай справай прадставлю вам такія вынікі)) Дарэчы, у мяне яшчэ ў чаканні 2 прэса, падзеі пачынаюцца заўтра, падрабязную апісь чакайце заўтра – чаму я ўзяў гэтыя матчы і зыходы. І паглядзім, колькі ў мяне атрымалася б запар заходаў ))
А пакуль што з 13 прагнозаў – 10+ і 3-.
што скажыце?)
Узяў адно падзея, Колорадо на дне і прайграе ўсім. Няма жадання, матывацыі і гульні як такой. Лічкі цалкам за гасцямі, якія стабільна выйгралі +2 шайбы. Зараз ім трэба ЖБ пападаць у плэй-офе і там замацавацца, шанец на лёгкія ачкі.
ты як бот якога я запраграмаваў ,толькі лепей)))))))))))))
калі ты пра мае апісанні на ноч глядзя, то гэта ўжо проста перад сном)) а калі пра тое, што стаўлю і стаўлю – ну так я ўжо проста жорстка ў гэтую тэму ўлез з галавой))
Хлопцы учора ўвесь дзень быў завалены, пры камп’ютары зусім не сядзеў, таму выкладаю толькі вынікі. Сёння дам прагнозы і буду выправляць сітуацыю, проста ўчора падвялі матчы, на якія пакладаў надзеі, кароче попанам учора я быў канкрэтным(((
Хлопцы, прагон на сёння, адзін з прагнозаў, іх будзе вельмі шмат сёння, аж 9 ставак я зрабіў. Але ўсё па парадку.
Торыно гуляе дома, паспяхова і, як заўсёды, актыўна карыстаючыся сваім козырам – прэсінгам. Удынезе на выездзе выступае жудасна, нават супраць сярэднячкоў. Перайгралі толькі Пескару апошнюю за столькі часу, але ў асабістых сустрэчах з Торино заўсёды была жорсткая барацьба. Ці то на фолах, ці то па колькасці забітых мячаў, але толькі не на полі ў сённяшніх гаспадароў. Чакаецца сухая гульня з боку гасцей, але амбіцыі гаспадароў павінны ўвасобіцца ў гол і я думаю будзе мінімальная перамога Торино. Зараз ужо па 1жк у кожнай з каманд на 15-й хвіліне. Так што ўсё так, як я выклаў вышэй, пакуль супадае. Чакаем перамогу першых!
Арсенал – Ман Сіці – больш падрабязны апіс я зраблю потым, бо ў мяне яшчэ ёсць адна ардынарная стаўка на гэтае адбыццё, а тут усё проста: Пеп не павінен упускаць такую магчымасць абыграць Венгера, бо сітуацыя ў Лоднонцаў плачэўная, ні стабільнасці, ні выніку. І госці здольныя як мінімум на гол, бо абарона ў гаспадароў жудасная!
Хлопцы, лавіце прагноз на сенняшнія астатнія матчы
Сумы самі кажуць, на што менавіта я сёння больш спадзяюся – не без падстаў!
І чакаю сенсацыю ў матчы, у якім яна вельмі вялікая, ведаючы аднаго стратэга, які час ад часу бярэ матчы ў Ла-Лізе супраць Барсы, калі тая ў гасцях і букi даюць жырныя кэфы. Буду лавіць, вам не раю, гэта ўпершыню ад мяне сёння такое)
Вынік сёння, хлопцы:
11 ставак
5+
2-
2 вяртання
2 кешаўту (у патрэбны момант самы)
УВАГА – адбіў учорашні мінус і яшчэ кроплю плюс атрымаўся
Бярэм, хлопцы, халяву)) дзякуй потым скажаце)
Не пачую ад вас дзякуй, гэта першы раз, калі такі матч не зайшоў. Было, як звычайна, многа барацьбы ў першым перыядзе і 0 рэалізацыі, на гэта разлічваў і ў астатніх перыядах, але іх панесла((
Раніцай не ўтрымаўся ад стаўкі на настольны тэніс))
А прэс эксперыментальны зайшоў)
Ўзяў прэсам падзеі на вечар па статыстыцы, даўно так не браў) вырашыў сябе праверыць чыста сімвалічна
Хлопцы, сорян, што позна выкладаю, блін, завыткаў з гэтым экспрэсам, зрабіў прагноз яшчэ ў абед
Выхад за кеф 2,55 у матчы Інтэра вельмі салодкі і я не змог узяць менавіта гэты зыход
А ў матчы Сельты – каманды ўзаемна пакладуць адна адной банкі і думаю будзе нічыя, будуць гуляць у задавальненне, без псіх нагрузкі, задачы, у прынцыпе, выкананы ў абодвух, у лічках былі з вялікімі таталамі і абодвух голамі
не магу адыйсці ад таго, што ў лайве не ўзяў Сампдорыю перад тым як яны білі штрафны
А так вось вынікі сёння ў агульным, але настрой нямоцны( не ўмею я 14-ы кэф браць((((((((((
Ну пускай толькі гэтыя мудакі прас руць матч – я іх пракляну. Я ўзяў спецыяльна такі кеф і падзею ібо гэта самая прыдатная, так як Оттаве, каб застацца ў плэй-офе, ім патрэбна кроў з носа перамога і кропка. Трэба перарваць сваю прайгрышную серыю і гэта самы прыдатны момант!!! У гаспадароў няма матывацыі, але на іх баку ўдалы выступ супраць Оттавы, я гэтым і скарыстаюся за валуйны кеф