Прагнозы на спорт ад Vinar_bet

Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей | 9 January 2017 ад | 1,399 Адказаў | 27,208 Праглядаў | 11 Рэакцый
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30.10.2015

Экспрэс прагноз

Рома пасля вылету з ЛЧ павінна гуляць за чэмпіянат, тым больш у сябе дома, для сябе і сваіх прыхільнікаў, нягледзячы на тое, што было аддадзена нямала сіл, супраць Сассуола можна знайсці шляхі да ўззяцця варот, узяў сціплы -1 так як гэта экспрэс, для ардынару рэкамендую фору -1,5 браць гаспадароў.

ПСЖ павінна змагацца за чэмпіянат, у іх няма выхаду пасля вылету з ЛЧ. Ліён стомлены і не здолее даць варты бой парыжанам, Кавані і кампанія абавязаны выйграваць, усе галоўныя персанажы ў гаспадароў у ладу. А Ліён адстае ад зоны ЛЧ на 13 ачкоў, таму будуць задавальняцца ЛЕ калі што. Ліён можа прабіцца ў фінал ЛЕ і сыграць у фінале з МЮ

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30.10.2015

Хлопцы, браў ТМ6,5 у пачатку другога тайма за непаганы кэф, зайшло, барса рака́лы транжырала моманты ў першым тайме і я вырашыў, што рызыка апраўданая, тым больш на той момант лік яшчэ быў 2-2. Так што ізі))

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30.10.2015

Падвяду вынікі за сённяшні дзень і ўвогуле за гэтыя выхадныя, а таксама за 20 дзён сакавіка.

Сёння 6+ і 3-

Перад выхаднымі быў плюс 24% (бо за будні трохі мінусануў), а цяпер 34% ад банка ў 1000$

За 20 дзён гэтага месяца плюс складае на дадзены момант 387$. Да канца месяца хачу +500

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30.10.2015

Ну і вынікі ўсіх сённяшніх лайваў і экспрэсоў. Эх, калі б банк хаця б палова як у Фони, былі б іншыя сумы і вынікі выйгрышу)) Буду набіваць паступова сваё і сваімі метадамі)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30.10.2015

Прагноз НХЛ на ноч!

Чыкага дома, тым больш пасля паразы павінны рэзаць аутсайдера.

Лос-Анджэлес любіць каціць нічыі, а потым вырашаць што-небудзь у овертайме або булітах, так што з іксом бяру хввзяев, дома яны не прайграюць гасцям ужо дакладна як 5 матчаў запар.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
22
Публікацыі
520
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
10.03.2017
vinar20, 20 March 2017
Прагноз НХЛ на ноч! Чыкага дома, тым больш пасля паразы павінны рваць аўтсайдера. Лос-Анджэлес любіць катваць нічыі, а потым вырашаць што-небудзь у авертайме ці булітах, так што з іксам бяру гаспадароў, дома яны не прайграюць гасцям ужо дакладна як 5 матчаў запар.

поўнасцю з табой згодзен. Калгары – лепшая дамашняя каманда сезона пакуль што. Таксама на іх стаўлю.

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30.10.2015
vladsidihin, 20 March 2017
цалкам з табой згодзен. Калгары – лепшая дамашняя каманда сезону пакуль што. Тэж на іх стаўлю.

А вось і вынік пасля ночы – невялікі прыемны)) нічыі не было, як чакалася ў матчы Калгары, Лос нічога толкам не змог зрабіць. А вось Чыкага папатрэніла нервы, калі б я не спаў)) не ўяўляю, які там каэф быў у лайве, калі яны адставалі 1:3. І ў трэцім перыядзе проста паказалі свае сталёвыя яйкі

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30.10.2015

Прагнозы на сёння. Апісанне зрабіў на Впрогнозе, а таксама некалькі варыянтаў ставак прапаную на гэтую падзею

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30.10.2015

ну і матчы жахлівыя атрымаліся з гэтымі зыходамі, колькі разоў сам сабе казаў не даваць прагнозы на сонечныя чэмпы і яшчэ тупа па статыстыцы, гэта было дакладна апошняе…. па буднях, блін, у мінус трапляеш з-за таго, што няма нармальных матчаў, а на выхадных потым адыгрываешся. Карацей буду ставіць на НХЛ, значыць па буднях тупа, а футбол з пятніцы па нядзелю. А пакуль што маю тое, што маю(

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30.10.2015

НХЛ у самым разгары, Эдмонтон сустрэнецца з стомленымі і безнадзейнымі гасцямі, у якіх праблема – у іх няма матывацыі, бо ў плэй-оф ім дарога ўжо зачыненая, а на выездзе паказчыкі проста жахлівыя, бяром упэўненую фору 0, бо гэта прэсік

Сан-Хосэ павінен апярэджваць Мінесоту, якая вельмі падсела, Даллас – гэта такі сапернік, які не будзе праблемай для гаспадароў, страціўшы частку складу ў асобе свайго капітана, гаспадары складуць шаблі і праігрыш не мяняем, можна ўвогуле браць фору 2 (-1) за яшчэ больш смачны кэф

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30.10.2015

Вынікі ночы. Трэба было грузіць на Эдмонтон норм і не парзіцца, я сумняваўся наконт Сан-Хасэ, але факты казалі пра адно, толькі іх перамогу. А яны аблажаліся. 

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30.10.2015

Вынікі сёння ў лайве + прагноз на Чыкага. Хазяі маюць вельмі добрую і стабільную форму, лідзіруюць у сваёй зоне і гульня з Ванкуверам не павінна рослабіць Чыкага, праблематычна з кадравай сітуацыяй у гасцей, плюс паказчыкі не суцяшальныя, таму на спакойна фору -1 можнобраць не раздумывая, бяру 1но падзея сёння. хоть і не мало матчаў ёсць, так як уверен толькі ў ім.

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30.10.2015

Гэта павінна была калісьці здарыцца з Чыкага, і якраз у самы няпадыходны момант, ужо колькі разоў так было, усе добра выйграюць, і на табе

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30.10.2015

Квалітэтны аналіз НХЛ

Хлопцы, я вырашыў вельмі сур’ёзна нырнуць у НХЛ зараз, і сабе і ўсім даказаць, што я ў ім магу разбірацца, прыйшоў час маіх любімых тоталаў))

Гуляюць Анахайм vs Эдмонтон. Гэтыя два калектывы ідуць плячо ў плячо, ў абодвух 87 ачкоў, дзелячы 4-5 месцы. Хозяі ў гэтым сезоне адна з каманд, якія адрозніваюцца стабільнасцю дома, з 9 апошніх дамашніх сустрэч прайграўшы толькі ў двух. Каманда з Эдмонтона асаблівай выніковасцю не вылучаецца, скрын прымагаю, таму госці, якія ў мінулым матчы выйгралі ў сухую, будуць дзейнічаць у першую чаргу ад абароны, каб даказаць свой мінулы прыход, і паспрабуюць па максімуме пакінуць свае вароты сухімі, тым больш шчыльны графік дасць пра сябе знаць, а свежы Анахайм будзе спрабаваць забіваць. Але госці крыпайшыя, таму выніковы матч не атрымаецца, Эдмонтон зрабіў добрую пераможную серыю і расслабляцца не павінны. Усім удачы!!!

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
1
Рэпутацыя
2
Публікацыі
5
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
22.03.2017

вось НХЛ – гэта той від спорту, які  я дрэнна ведаю. гляджу перыядычна, але не вельмі разбіраюся, хто ў фавары

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30.10.2015
pobeditel, 22 March 2017
вось НХЛ – гэта той від спорту, які я дрэнна ведаю. гляджу перыядычна, але не вельмі разбіраюся, хто ў фавары

Там фаварыт запрастa можа прайграць матч з-за напружанага графіка аўтсайдару, проста зніжаюць да сябе патрабаванні, а каманда, якая хоча ў плэй-оф, паказвае зубы і рве фаварыта. Можна пасачыць за маімі прагнозамі на НХЛ, паглядзіш, плюсава ці не, можа і будзеш браць сабе што-небудзь))

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30.10.2015

Якасны аналіз даў свае плады)) Эх, Сідыхін, вось бачыш – сказаўся графік на камандзе, ды не толькі

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30.10.2015
Колорадо – Эдмонтон

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30.10.2015
Чыкага – Далас

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30.10.2015
Атава – Пітсбург

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30.10.2015

Добрай раніцы ўсім! І так прыемныя вынікі якаснага аналізу)) Як звычайна гэта ўжо бывае (Фоня разумее пра што я) ЖБ-шны матч Чыкага з грохатам праваліўся, але за тое іншыя ўсе сыгралі + я не выкладаў гэты скрын, але ў апісанні казаў што ў матчы Оттава – Пітсбург будзе менш тотал, і я яго ўзяў але ўсяго 1 працэнт ад банка, але з кэфам 5! Першы мой самы вялікі прадматчавы ордынар зайшоў)) Вынік 3+ і 1-

Чакайце сёння ўвечары выложу прагнозы на ноч НХЛ, будзе 6 пар гульняў. Выбяру цікавае нешта))

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30.10.2015

Першы мой прэс з такім кефам прайшоў, асабліва больш перажываў за Боснію, каб яны дурня не ўпусцілі, ну і трошкі за немцаў, хоць чуйка была, што ўсё павінна быць нормас

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30.10.2015

Пасля перапынку ў 3 дні без стаўак гэта пайшло мне на карысць, бо я чакаў заходу прэса, які зайшоў буйна, паставіў сёння ноччу на ўсе тры падзеі НХЛ, звычайна я не бяру ўсё, больш вам скажу, з 11 матчаў НХЛ магу выбраць ТОЛЬКІ АДЗІН, а калі гуляюць толькі некалькі пар, магу іх усе ўзяць – чаму так? Так таму што для мяне галоўнае зразумець зыходы пасля аналізу, калі я вельмі сумняваюся, я не бяру гэту падзею. Вось і заслужаныя плёны, – дысцыпліна

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30.10.2015

Узяў сёння 4 з 6 падзей, у якіх праганізую менавіта такія зыходы, экспрэс і матч Кароліны – Дэтройта нічога асаблівага, у падрабязнасці ўмешвацца не буду, бо лепшых зыходаў для гэтай падзеі проста няма, і шчыра кажучы трохі лянуюся апісваць іх кожную, самі ўбачыце вынік, я не празмерна ўпэўнены, але ўсе яны зроблены на пабудове падобнага аналізу як у папярэдніх маіх плюсавых НХЛ. А вось пра Тампу з Чыкага распавяду!

Тампе не хапае 3 ачкоў да месца ў плэй-оф, лепшага раздражняльніка проста не знойдзеш як лідара прымаць у сябе дома, трэба скальп зняць з Чыкага нематываванага, бо апошнія ўжо забяспечылі сабе ўсё і могуць расслабіцца, так як маючы 7 ачкоў запасу апярэджваюць другое месца – гэта вельмі салідна. Чыкага ўчорашнюю гульню прайграла Фларыдзе на выездзе аж 7-0. І паверце, плюху ад трэнера абавязкова атрымалі, таму каб такое не паўтарылася з Тампай госці проста будуць катаць шайбу, але не тяп-ляп, і пры гэтым па максімуму захаваюць свае вароты сухімі, але перад напорыстай Тампай ім не вытрымаць, але галявіны не будзе, таму бяру ТМ4,5 за тлусты каеф. Тампа з Чыкага катала свае апошнія 2 хатнія матчы з такімі лікамі як 2-1 і 1-2. А апошнюю сустрэчу нядаўна выйграла Тампа на выездзе ў Чыкага аж 2-5. Хатнія матчы, як разумееце, праходзяць сціпла, тым больш улічваючы ўсе фактары будучай гульні. А цяпер параўнайце каефы на ПМ і тое, што я браў на бетоне ў розных БК – і будзеце ў шоку. 

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30.10.2015

усё бывае ўпершыню, і ў мяне жорсткі прамах. я ўжо чэкаю-не дачакаюся ўнутраныя чэмпы, сёння-заўтра буду аналізаваць. Проста яшчэ не ўсе са зборных прыехалі, так што па складах яшчэ ёсць неточнасці, а то хто ведае, хто на таварыры можа атрымаць важную траўму

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...