Прагнозы на спорт ад Vinar_bet
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
9 January 2017
ад
vinar20
|
1,399 Адказаў
|
27,204 Прагляду
|
11 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хлопцы, ускладаю надзеі на матчы з удзелам Борусіі, Манака і Ромы.
Усё астатняе браў па статыстыцы.
Скажу пару слоў пра галоўныя матчы: У Германіі Дортмунда падсунулі на 4-е месца, і гэта не можа не матываваць каманду, плюс сапернік сярэднячок, які на другім месцы па прапушчаных мячах і яшчэ немалаважна, гаспадары страцілі ачкі з Шальке, і не маюць права паскудзіць, тым больш пры хатніх сцежках. Вельмі высокі адсотак заходу гэтага падзеі, у гэтым Фоня больш шарзіць у лічбах так што не буду вам пісаць іх.
Манако няпроста ідзе па кубковай сцежцы да трафею, у іх заўсёды перашкоды, нават супраць каманды з другой лігі, але ўсе матчы выходзілі вельмі выніковымі. Дапамагае гэтаму вельмі добрая гульня ў атаке ў гаспадароў, гэты сезон відавочна галавы для каманды, пасля паразы ў фінале Кубка лігі Францыі ад ПСЖ, Манако не тое каб злое, а проста павінна ў гэтым матчы рэабілітавацца перад сваімі трыбунамі, можа той фінал ім і не быў патрэбны, а вось узяць кубак або дайсці да фіналу хоць бы і аформіць чэмпіянства – гэта вялікае дасягненне можа ўдасца – і вяртаючыся да гэтага матчу, мноства галоў можна прадказаць з пазітыўным вынікам для гаспадароў
Рым проста пераследуе бязладная футбольная дарога, якая абразае гаспадароў, вылет з ЛЕ, я лічу недасягальнасць для ЮВЕ і калі яшчэ і кубак праляпаць – будзе вельмі дрэнна. Рома дысцыплінаваная ў атаке, разумна без спешкі праводзіць камбінацыі і будзе дзейнічаць першым нумарам, Лацыё ж будзе чакаць контратак, якія яна, паверце, рэалізуе ў гол дакладна, але ў гаспадароў ёсць зубы – і ім проста няма куды дзецца, лідары каманды павінны сёння зрабіць гульню рымлян.
Апісанне прыкладаецца
Хлопцы, дзень прайшоў крута сёння, толькі падумайце, на грошы я свой Херангвен не паверыў пасля першага тайма, бо было 0-0 і мала ўдараў у створ. Кароч я лошак яшчэ той, але калі хто браў – вы малайцы. Кароч глядзіце, ацэньвайце самі мяне.
прывітанне,будзеш што на ноч ставіць?
Прывітанне, не, не паспеў, на працу вельмі рана раніцай уставаць, не рабіў прагнозаў, а што папала даваць не хацеў. Сёння чакай прагнозы на вечар па футболе. Праз паўтары гадзіны пачну выкладваць, сёння ўсе гуляюць пасля 9-ці вечара, так што час ёсць, ды і накіды таксама)
да, зліў я на баскеце, адны епнуліся і 259 ачкоў кінулі, я браў тм 226.5, а іншыя вялі -11 і прагралі -18, проста анрыял
палнейшая дурніца. Чакай маіх, паспрабую падбраць добрае, каб трымаць планку. Задача ясная, патрэбныя адмазачныя стаўкі. Учора быў пацікавей дзень, скажу так. Учора ўжо вока́м прыкідваў, разумеў, на якія каманды ў якім кірунку трэба даваць прагнозы. А сёння паглядзеў і нават не магу даць перавагі. Сяду, разбіраюся зараз
не,я сёння ставіць не буду,фінансы спяваюць рамансы,лепш бы пакінуў на вечар учарашнія,там і англы і немцы і іспанцы
а ты што ўчора не паставіў на футбол??
Хлопцы, прагноз на самае бліжэйшае падзея. Бярыце, толькі пачалося.
Ліён стабільна ў апошніх матчах усіх прапускае на выездзе, ну а такой камандзе як Мец заўсёды паспеў адгрузіць. Апошнія 2 сустрэчы дома ў Ліёне скончыліся 2-0 і 5-0. Мец у сябе дома будзе жадаць расплаты. ОЗ бярыце !
так, у мяне ўчора да 11 вечара з’явіліся грошы
досыць кепска, якраз тады ўсё скончылася((
Хлопцы, яшчэ ўзяў выдатны зыход. Севілья пасля не асабліва ўпэўненых матчаў і вынікаў пакажа на гэты раз сваю моц. Барса не без праблем выступае супраць гасцей. Многія тут бралі б ОЗ або ТМ3,5, бо вельмі даўно гэты тотал не прабіваўся. Але я на гэтым сыграю, гэта лічэце тая ж ФОРА+2,5 на карысць гасцей) Проста не ведаю колькі будзе мячоў, але тое, што Севілья не прайграе больш чым у 2 мячы – гэта вялікая верагоднасць, бо на гол яны здольныя!
Праграма на вечар, хлопцы. Браў вельмі мала падзей, але толькі тыя, што найбольш падыходзілі для заходу. Вельмі спяшаюся па справах зараз, не магу зрабіць вам якасны разбор, прабачце. А самі што думаеце?
Першыя вынікі ўжо ёсць. Але яшчэ ў даиграшы 2 стакі, Рэал і ў лайве я ўзяў адну на ЖК ТМ3,5 у тым жа матчы за кэф 2.0
А Parimatch мне псіхі вярнулі маю стаўку праіграўшую)) дзякуй ім за падарунак) у кагосьці было такое?)
Дзякуючы лайвам маю нядрэнны плюс адносна банка)
але колькі я яшчэ сёння проста не паставіў з-за загружанасці дня, гэта капец, так крыўдна апускаць бясплатны кеш. Я пра ОЗ у матчы ў Неапалі, пра матч Метц – Лейпцыг, які я з першага разу намеціў, а ў выніку потым маніторыў, што зайшло, паглядзеў у сваю гісторыю ставак – а я яго не ўзяў, слоў няма(
Сёння не паспеў рабіць прагнозы на ВПРОГНОЗЕ, а ўчорашнія вынікі забыўся выкласці, вось яны
Прывітанне ўсім) сёння футбольны адпачынак, таму ўзяў для размінкі падзеі. Адна ўжо пачалася, гэта матч у Даніі.
дзякуй цэнтрбаку за абрэзку на 92-й хвіліне, якая прывезла гол і Твентэ забіла. А так усё павінна была быць гладка.
Узяў на адыгрыш куты ТМ11,5 у матчы Валенсія – Сельта
Хутка дам прагноз на ноч хакей-экспрэс
Неардынарныя для мяне зыходы на НХЛ, пагонаўся цвяроза за кэфам.
Рэзультат лайва, які падправіў фін сітуацыю за сёння) на ізі. Помню як мой настаўнік казаў, у другім тайме кутовыя звычайна менш падаюць))
Вітаю ўсіх. Мяне не было больш сутак, учора з робаты прыйшоў вельмі позна, ні прагнозаў не даваў, нічога не рабіў, але ўчарэшні перадранічны прэс зайшло на ўрааа)) да таго ж і ставіў на матч Галандыі, кароч, ацэніце) Шкада, не мог фізічна кінуць вам прагноз на латест на Галандыю.
Прагнозы на сёння! Не браў некаторыя падзеі, бо не ведаў складу на гульню, а гэта вельмі важна. Напрыклад ВестХ хацеў браць, але ўжо бачу, што Кэрол нават у заяве няма, таму ОЗ выпадае. і такіх шмат падзей.
ПМ не дае мне вывесці адну з падзей на Чэлсі, выпадкова двойчы паставіў.
Вынікі за сёння, хлопцы! Дужа нават добра, шкада, Аталанта не рэалізавала 2 стопрацэнтныя моманты, дзе проста варатар выцягнуў неймаверныя сэйвы. Але нічога, і спс ПМ што не даваў мне вывесці падвойную стаўку на Чэлсі, я баце свайму такі кажу – мне трэба, каб Чэлсі забіў 2 галы, н кажа – не ссы, канешне заб’юць))
Ловлю кэф. Госці ў плэй-офе і моцна напружвацца не будуць, а нематываваны Детройт таксама бліскаць не будзе, бо пра гонку за чэмпіёнствам можна забыць. Папярэднія 3 матчы былі нізавыя і агульны тотал па гэтых матчах не прабіваўся. Так што ёсць аргументы і шанцы. Чыста сімвалічна + хачу злавіць такі кэф
Вітаю ўсіх
Сёння застаюцца 2 матчы, якія падводзяць вынікі цяперашняга тура ў Іспаніі і Англіі
Крыстал Пэлас дома прымае Арсэнал. Ну што ж, гэтыя дзве каманды адзначыліся ў гэтым сезоне, а асабліва ў новым годзе, са знакам мінус. Першыя змагаюцца за выжыванне ў эліце, другія б’юцца за сваё імя ці прэстыж, менавіта б’юцца, а не змагаюцца, бо вельмі ўсё сумна ў лонданцаў, яны здольныя забіць мяч, але давесці гульню да перамогі – не. Выступленні на выездзе для такога клуба проста жахлівыя, шмат прапускаюць на дадзеным этапе і рызыкуюць застацца нават без ЛЭ. Госпадары зараз то абыграюць Чэлсі на выездзе, то прайграюць сярэдняку з немалым лікам. Я ўсё гэта да таго, што ў абодвух каманд павінна быць турнірная матывацыя, два падбітыя самалёты, якія абмяняюцца ўдалымі ўдарамі проста абавязаны, а хто будзе пераможцам – убачым у канцы. У такіх матчах нічыі быць не можа, ды і статыстыка асабістых сустрэч заўжды з прабітым тоталам 2,5.
У Іспаніі троху па-іншаму. Сосьедад ужо раздарылі ачкі каму толькі можна і жудасная гульня дома проста нешта неабсалютнае на дадзеным этапе. Калі сёння не выйграць у хіхонцаў, то пра ЛЭ можна і не марыць, бо калі такую каманду не перамагчы на сваім полі з такой дзірачнай абаронай, дык я маўчу. Госці, думаю, будуць агрызацца, у іх не самае лепшае становішча ў турнірцы, 5 ачкоў да Леганэса, каб выратавацца. Тут можна паставіць на верхавы тотал, але я спынюся на форы -1, бо вар’яцкі зарад гарантуе і павінна ўжо прарэзаць каманду на сваім полі