Прагнозы на спорт ад МК
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
12 мая 2019 г.
ад
mk1703
|
89 Адказаў
|
5,336 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
14. Тут я паспрабую заіграць двойнік прэматч. Тэнісу сёння шмат, у асноўным буду ставіць у лайве.
Сюды выкінуць дакладна не паспею, таму спынюся на гэтых двух матчах.
Кефы па марафонтбет, калі што)
Прымэтчавы тэніс , гэта такое сабе . У лайве вымушаны ставіць супраць першапачаткова сваіх думак , і гэта прыносіць вынік. Белінда , такая помыйка – зліла проста не падаваў , пра Манарына я ўвогуле маўчу )
Усяго 6+ 8-
15. Кожны матч з гэтага прэсу я таксама заіграю ордынаром.
Коэфы якраз для гэтага падыходзяць. + баб у гэтым прэсе няма , таму ляціць прэмaтч )
Усё па марафону браў.
Сёння вось так , выкінуць сюды не паспеў)
Далей будзе лайв Ціціпаса і Надаля а потым лайв Саккары і Плішковай)
Па ўчорашніх матчах , я браў пару Кабаль/Фара па двайцы – забралі з валідолам.
І браў Вердаско , які проста заліў матч са счета 4-4 40-0 на падачы Надаля на 4-6 0-6 , і фора +6.5 міма )
Кей уляцеў з самага пачатку , вырашыў прапускаць – дабы 5-0 і яксьці не вельмі цягнула ставіць . Ну і з Федей матч адменілі.
Усяго 8+ 10-
19. Бэйсбол MLB
COLORADO – PHILA , П1 – 2.52 каэф ( марафонбет )
20. Бэйсбол MLB
NY METS – MIAMI , П2- 2.10 каэф ( марафонбет )
Колорадо-Колорадо , бегалі – хітоў зрабілі больш але ў выніку прайгралі -1. Думў даць альбо іх перамогу, альбо ТМ у матчы, але тоталы менш я не люблю глядзець – такое сабе.
Ну а Маямі забрало лёгка, не дав метс зрабіць нічога ўвогуле. 1 хіт, і 0 ран. Так заўсёды )
Усяго 9+ 11-
21. Тэніс WTA – Рым, Фінал.
Кароліна Плішкова- Йоханна Конта – П2 , за 2.51 ( марафонбет )
Кэф сакавіты , на гэтым турніры пакуль занесла мне ўсе стаўкі , і я не бачу прычын не працягваць )
З падачай Кікі англічанка справілася , так што думаю і з Плішковай знойдзе як сыграць.
Хайлайтаў не мала было ўчора , кароче мне проста падабаецца яе гульня на гэтым турніры.
Па мне , павінна забраць )
22. NHL PLAY-OFF 1/2
San-Jose vs Stl.Blues – вазьму П1 у матчы , кэф 1.75 ( марафонбет )
Аку́лы 100% адпраўляць дадому музыкантаў, і вось думаю ўжо пара бы іх закрылі. 4-2, да 7-га матчу даводзіць відавочна не варта, а то будзе як з Даласам ) У тэорыі яны могуць, прайграўшы гэты матч, выйсці ў фінал, але ўсё ж я веру ў хатні СНХ. Забяруць сёння матч – калі і зальюць выезд, давёўшы да 3-3, то будзе яшчэ адна прыбытковая стаўка на 7-ы матч на доме.
Але пакуль абмежуемся перамогай у 5-м матчы серыі.
Яшчэ як варыянт – зайграць праход далей за 1.85 па марафоне. Гэта больш сейфова такое.
Але я асабіста буду ставіць патэнцыйна 2 ордынары на дом Акулаў )
Ну а потым ужо на фінал !
На Конте сёння заліў 3 лайв стаўкі , не ішла ў яе гульня зусім. Узяў матч за 5ку ў першым сэце , узяў 2-і сэт за 3ку , ну і гейм на апошак )
Праіграў трохі на ёй , але бля. Турык яна адыграла класна .
Акул не паспеў узяць , пакуль депал прапусцілі другі – ужо не пайшоў. Чакаю 6 гульню і буду браць выезд.
Итого 9+ 13-
Усё што паспяваю сюды кідваць , нешта перастала заходзіць . Кефы добрыя стараюся браць і рызыкаваць але ўсё ж.
Футбалік сёння добра зайшоў , зноў жа сюды не даў )
У прессе не даехаў тотал , так было б увогуле ідэальна !
Бэйсбол MLB
Думкі на сёння.
Магчыма вазьму што-небудзь з лайву , калі будзе 3ка або вышэй на любым з матчаў , ну а пакуль прэссы )
Тут тыпа ўвогуле ўсе матчы павінны зайсці , паглядзім !
Усім прывітанне.
Трошкі падніму сваю тэму. Цяпер тут будзе вельмі мала гульняў ( 2-3 у месяц )
Выключна тое, у што я максімальна веру, і што павінна быць прайгранае з пункту гледжання дамоўленасцяў.
Будзе ў асноўным МЛБ і вельмі рэдка тэніс.
Сёння матч
Бэйсбол. МЛБ. Янкіз vs Балтымор. П2 за 3.15. Павінна прайсьці з вельмі вялікай верагоднасцю.
А што, уся тэма памерла???