Прагнозы на спорт ад МК
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
12 мая 2019 г.
ад
mk1703
|
89 Адказаў
|
5,331 Прагляд
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У гэтай тэме буду дзяліцца сваімі думкамі, адносна MLB NHL NBA і тэніса.
Паколькі плэй-оф у Амерыцы хутка завершыцца, у асноўным будуць прагнозы на тэніс.
Ставіць нікога не заклікаю, гэты блог выключна для кантролю свайго БР менеджменту.
Ну што, Lets go . 😏🤩
1. Чэлленджэр тур ATP / Брага, Партугалія / Адзіночны разрад / Фінал
Домінгеш Жуан – Багніс Факундо , П1 – 1.58 ( марафонбет )
2. Сусветны тур ATP. Masters 1000 / Мадрыд, Іспанія / Адзiночны разрад / Фінал
Новак Джокавіч – Стефанос Ціціпас , П2 з форай па сэтах +1.5 – 1.9 ( марафонбет )
3. Тройнік , каэф 3. Стаўлю невялікую суму .
У ідэале пачакаць лайв і заіграць каэфы адтуль , каб яны выраслі і можна было злавіць нядрэнны каэф. для ардынару.
4. Тэніс Чэлленджэр. Шымкент
Андрэй Мартин – Дзмітрый Попко , П2 – каэф. 2 ( 1хбет , betwinner )
Стаўка спачатку з рызыкай на казаха, але я ўсё ж такі заіграю яе.
На жаль, не паспеў сёння ўзяць Акул (Сан-Хасэ Шаркс) супраць музыкаў з СТЛ, увогуле я думаю яшчэ з 1-га матчу плэй-оф, што Акулы забяруць гэты Кубак Стэнлі.
А з улікам таго, як усе каманды, якія маглі стварыць вялікія праблемы ў гэтай барацьбе, вылетелі на ранніх стадыях, мае здагадкі становяцца больш рэальнымі.
Састаў у іх у парадку, думаю фінал будзе супраць Бостона, які яны забяруць.
Ўзяў іх па кэфе 7, пару тыдняў назад, зараз ужо менш за 3-ку. + думаю, што гэтая серыя супраць СТЛ не зацягнецца, і што будзе 6 або менш матчаў. 4-1, 4-2.
Складаны быў тэніс сёння, аднак.
У выніку +1 -3 , прэс памёр з-за нерэалізаваных матчпоінтаў Харри.
Змог лавіць у лайве і Домінгеша за лепшы кэф і Куэваса таксама )
Ну і акулы прадказальна закаталі ў лёд СТЛ.
Цынцінаты Рэдс- Сан-Францыска Джайнтс , П2 – 2.6 каэф ( Марафонбет)
Мілуокі Брюэрз – Чыкага Кабс , П2 – 1.81 Марафонбет
Гляджу я лайв НХЛ, Бостон па Кароліне – па ўсім болю праходзіць. 5-2 у першым, зараз увогуле 6-0 і гэта не канец. Чакана, дарэчы, пасля праходу Вашыка і 4-0 над астраўцамі, пара б ім зліцца)
Працент рэалізацыі 3-х ачковых мяне ўбіў канешне ,удачы ім супраць ГСВ
Сан – Францыска заходзіць , а з ім і кэф. 2.6 ( магло б і 5-ку злавіць , але дастаўляць не стаў)
Усяго 2+ 3-
Падводзіць прамежкавыя вынікі , буду кожныя 15 ставак.
На кожны ардынар я стаўлю 1000руб , на экспрэс 500руб.
было б яшчэ нядрэнна пісаць, чаму ставіш менавіта так, асабліва што датычыцца бэйсбола
Бейсбол будет заходить чаще всего .
Т.к мне там проще просчитать матчи , полагаясь на мой опыт и статистику которую я имею )
Расписывать почему итд , долго и энергозатратно. После 10ка ставок , кто захочет , тот найдёт возможно алгоритм , по- которому я ставлю .
В идеале , можно ставить 2-3 матча в неделю , которые с большой вероятность будут проходить . Но в моих планах давать больше ставок , возможно где-то с риском , но профит будет на MLB однозначно .
яшчэ было нядрэнна не флудзіць у бездэпах па начах.
Не я пачаў той дыялог, так што прабач)
ты з 16-га года на форуме какая разница кто начал ты мог бы написать что пошли в обсуждения но нет писал там до стомы
ты што іпануўся мне яшчэ мінусы выпісваць. ты зараз запацянееш
Цябе гэтага больш за ўсё я б а ц ь павінна.
Я паралельна меўся ў трох тэмах, адказваў людзям – як бы не звяртаў увагі, пішу я ў Бездепах ці ў абмеркаваннях.
Ленін папрасіў не рабіць гэтага, і перайсці ў іншую тэму для абмеркавання – няма пытанняў, так і зрабіў.
Дызлайкаў кінуў, красава.
Цяпер мог напісаць мне ў лс, не б л я, то палез у тэму сраць, робіш тое ж самае.
Клаў х у й я на цябе. Правілы ўжо растлумачыў чаму парушыў. І так, я разумею – што х у й ню ніхто не хоча чытаць у тэмах пра бездэпы, дзякуй. Мог бы выдаліць, выдаліў бы гэтыя дыялогі адтуль.
Хочаце дисіць, наперад. Мне п о ф і г, то мне паказчык якасці)
Мазгоў хопіць, спадзяюся, далей не засярваць мой топік.
Яшчэ адзін праход па бейсболе . Чыкага кабс упэўнена ўзялі дом.
Тэніса сёння мала годнага , асабіста для мяне.
Адзін матч даў на казах. турык , можа што яшчэ з лайву падкіну .
Усяго 3+ 3-
Маша прыйдзе і выдаліць лішняе. Хопіць усталёўваць срачы на роўным месцы. Многія на форуме маюць рэгу і з 15-га года, але пачалі сядзець толькі зараз і ўсяго яшчэ не ведаюць