Прагнозы на спорт ад МК
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
12 мая 2019 г.
ад
mk1703
|
89 Адказаў
|
5,338 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У Чыкага вось ужо хлопцы хоум ранамі абмяняліся .
Нарм, узяў іх за 2.1
Чыкага Уайт Сокс залятае ўпэўнена 😏😁
Усяго 5+ 3-
Ой, Окленд – няма слоў. Спачатку з 4-1 аддалі за 1 інінг да канца. Але самае балючае – у 10-м інінгу вядуць 6-5 пры 2ух, маці яго, аўтах унізе, якімсьці чынам прапусціць 2іх па кругу, гэта п і з д е ц, таварышы!
Заўсёды крыўдна так зліваць, але не смяротна )
Усяго 5+ 4-
10. Тэніс , WTA Рым 1/32
Гарсія Каролін – Крысціна Младэновіч , П1- 1.63 ( Марафонбет)
чорт добра што я на соксах уснуў)))
ну да , так бы валідол глядзеў)
я вось з Гарсіяй у пачку ўмаю яшчэ Зверька ўзяць, што думаеш?
Ну у Гарсии там будзе матч барацьбы , калі Кристина настроиться .
Па поводу Зверева , ён не вельмі любіць гуляць з тымі , хто ўмее падаваць . А Беритини + дома па-любому гэта будзе рабіць .
Хз , спрэчны матч . Зверев вышэй класам но вось матывацыя. Я не глядзеў , в тому году ён как Рим адыграў. Если очки надо защищать , то можно ТБ взять.
плішкову можна тэж для кучы ўзяць яна таксама павінна выйграць сёння!
ў мінулым годзе ён у фінале тут Надалю прайграў а так да фіналкі і мінулую ачку тут жа вынёс 2-0
Ну тады гэта + яшчэ ў карысць Звярэва. Але італіец у той год не быў такім добрым і стабільным, як цяпер .
+ калі паглядзець, каму Санечак зліў грунт – гэта ўсе высокія хлопцы з падачай.
Я б прапускаў гэты матч або ТБ.
Італіец павінен быць зараджаны на гэты матч 100%
ы. позна ўзяў звера з форой-3)) і Гарсію))
Фора гэта ўвогуле жесть ) Ну ладна, можа 6-4 7-5 у прынцыпе)
на гэта і надзея))
Гарсія заліла матч у адну калiтку , а Крыстына, відаць, доўга настройвалася на прынцыповую саперніцу, нядаўна, і як ні дзіўна, у яе гэта атрымалася )
У выніку 5+ 5-
11. Бэйсбол MLB
Кліўленд – Чыкага Уайт Сокс , згуляю зноў Чыкага – кэф 2.63 ( Марафонбет )
P.S Кэфы мяне, канешне, радуць, але для менш упэўненых можна ўзяць фору +2.5 за 1.61.
Бэк ту бэк гульня, павінны адплаціць пацаны з Кліўленда і на гэты раз.
12. Бэйсбол MLB
Пітсбург – Арызона , тут я вазьму Пітсбург – каэф. 2.29 ( Марафонбет )
У пітаў вядро траўм – гэта нічога?
адлівалі хлопцы як маглі
яна кура на сваёй улетала увогуле крута грае хз хто
Што-то відавочна я не дагледзеў у матчы з Чыкага. Такія матчы забіраюцца з верагоднасцю 85%.
Прыкладак вельмі дзіўна, я відавочна чаго-ся не ведаў.
Што датычыцца Пірацоў, склад вялікі – траўмы ў бейсболе мала на што ўплываюць (калі, вядома, асноўны касцяк не ў лазарэце). Так што не страшна, хлопцы выглядаюць быстровы.
Заўтра супраць Грынкі будзе складана, таму сёння павінны забіраць, і выводзіць мяне на невялікі плюс па суме двух ставак)
Я гляджу пакуль з’язджала адпачываць😎у нас з’явіўся новы прагнозіст🤭 О_о і якраз прайшоў месяц са старта і які ROI%?
Занадта мала ставак даў , каб казаць пра якую-небудзь даходнасць. Дам больш ставак на дыстанцыі , абавязкова падлічу і кіну сюды ў лічбах)
Пітсбург упэўнена забірае выезд у Арызоны. Так што нават з залівам ад Чыкага сёння па млб невялікі +
Усяго 6+ 6-
13. Крысціна Младэнавіч – Белінда Бенчич , не веру я ў Крысціну , хоць яна і спрабуе кое-як набраць форму.
Так што тут П2 , за 1.71 ( Марафонбет )