Прагнозы на спорт ад dimiji
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
20 верасня 2015 г.
ад
Melbourne
|
590 Адказаў
|
15,263 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ну ўласна ў матчы Баварыя-Арсенал адбываецца тое, што я і чакаў, удары ў створа прабілі, нічый не пахне.
+26.5
На ўдары ў ствары варот таксама ставіць можна???????
так)на офсайды, фалы і г.д.)
на аўты нельга (праўней не бачыў ніколі такога)
гэта проста лол. Я вам кажу, хлопцы. Хутка будзе такое -Прыпушыць ці не прыпушыць вартаўнік падчас пенальці – Пачэшэцца левая пятка на карнэры на 44-й хвіліне ў нападаючага ці не – Гэта жах. як там усё можна зразумець увогуле.
ну гэта вельмі складана будзе, а так гэта простая статыстыка)
Ёсць у раздзеле спецыяльныя стаўкі тыпу “паплача ці Крышціана за перыяд ЧС або ўкусе каго-небудзь Суарэс”
Гэта не жарт?) Я проста ўвогуле не шарю ў стаўках )
не жарт, але на такое пойдуць не ўсе букмекерскія канторы, нашы часцей за ўсё такой х*йнёй цярпець не будуць, а вось брытанскія з радасцю )
Тю, а можаш у ЛС ці куды пару НОРМ кантор кінуць. Дзе гемара з уваходам і вывадам (вывад не абавязкова бо ўсё всру) няма. І дзе можна паставіць на такія справы. І калі можна, спасылачку, як ставіць. І блін, пажадана каб можна было ставіць невялікія сумы грошай. Па баксу ці як там)))) Чот вы мяне зацікавілі
якія менавіта стаўкі цябе зацікавілі ?
паплачае ці Роналду і ўкусіць ці Суарыс ? падобныя стаўкі пад якія-небудзь вялікія турніры прапануюць.
і канторы ў асноўным замежныя, дзе будуць прасіць усе дакументы
Так у мяне ўсе докі ёсць) Ды менавіта такія стаўкі мяне і зацікавілі. Нешта такое, што немагчыма прадказаць, калі б ты не быў экстрасэнсам.
паспрабуй паглядзець William Hill у раздзеле ТВ і іншае, калі не тое – заўтра іншыя пашукаю, я дзе-то натыкаўся, але ўспомніць не магу.
ставкі на надвор’е)))
у мяне ў ВільямХілл купа акаунтаў. Я на покер ствараў іх дзеля бездепа ў покер. Калі я яшчэ дурнем быў. Зараз нават не ведаю, што і рабіць. Хоць хачу паіграць там у казіно і ў покер.
падобная сітуацыя ) я з чыстага камп’ютара гуляў, і докі адправіў і ўсё ок)
Ну напішаш заўтра або калі, наконт такіх кантор) Чакаю, можна і ў ЛС)
Я (Слова выдалена сістэмай) нядаўна пасля паражэння Чэлсі ў кубку па пенальці паставіў на тое, што Маур стане трэнерам Англіі з кэфам 21 думаяя што стаўлю на звальненне)))))))))))))эта стаўка менш верагодная чым слёзы Роналду ў фінале Лігі чэмпіёнаў)
Днепр пераможа сёння ? як думаеш
Яны могуць каго заўгодна выйграць,але не сёння))))))))
+13.5
З тоталам сябе накруціў на памылковыя думкі)
15$
-30$
жах, а не дзень, чырвоная нядзеля
А я на гэтага брытанца-дзятла з +4 узяў, але добра хоць Севілья з Рэалам не падвялі, улез пад 3,4 на абодва таймы больш за 1,5.
я таксама думаў, што пасля мінулага фіналу гэты чудак на літару М навяжэ барацьбу
а Рэал як падмянілі ў другім тайме, і гульня як для чэмпіянату Іспаніі без ЖК амаль
ну а цябе віншую.)