Прагнозы на спорт ад dimiji
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
20 верасня 2015 г.
ад
Melbourne
|
590 Адказаў
|
15,265 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У атаке, здаецца, непагана гуляюць, а вось прапускаюць амаль у кожным матчы. Мне чылійскі трэнер нават чымсьці сімпатычны, гэта дакладна не Манчіні, які быў да гэтага.
У Іспаніі, трэніруючы Вільярэал і Малагу, ён быў абалдоны, не спрачаюся. Але ў Англіі зусім іншы футбол. Нямца б ім, што лі, якога. (Нібы Клопа з Ліверпуля 😁 )
Та таксама незразумела, як Клопп будзе працаваць ужо з сфармаванымі зоркамі.В Ліверы атрымаецца зрабіць зручную каманду, а ў Сіці вынік вельмі моцна ціскае, і гульцоў шэйхі купяць не абавязкова тых, хто патрэбны.
Прытрыўся б) У Боруссіі ў яго таксама якія-небудзь зоркі былі, хоць па калібры і паменей) Левандовски, Гётце, Гюндоган, армяшка, Обамеянг.
справа ў тым па сутнасці ён сам іх выхаваў, і ў выніку так утрымаць іх і не змогшы, гаворка пра першых двух.
у цэлым тут спрачацца можна да бясконцасці )
Усё роўна, фізрукоў трэба гнаць з Манчэстэра пінкамі пад попку)
Сёння сыграем тэніс, калі ў мінус пайду, то зноў да матчаў ЛЧ буду чакаць
+3$ за ўчора 😁 😁 😁 😁 😁 😁
Гаске ўмудрыўся прыцягнуць вяртанне
не радуеш у апошні час
па 15 на ўсе матчы 😜
баланс -59$ 😔
+6$
такімі тэмпамі за дзесяць дзён з мінуса і вылезу ) 😁
па 15 😜
Сінім помечай, што сыграла і чырвоным што не)))) а то так глядзець нязручна)))))))) на ўсіх форумах гэта стандарт)))))) блін які ж спакуса паставіць на тэніс, але нічога не шарю))))) нядаўна ў лайве трэць банка зноў зліў)
Дзіман, веру ў твае поспехі!) Чытаю блог.
Цудоўных заносаў табе, стары! 🤐 🤐 🤐
прыняму да ўвагі )
дзякуй)
пакуль на паўзе
А то раптам захочацца паставіць па тваіх прагнозах пад натхненнем перавагі колькасці сініх радкоў))))))))
цяпер прыгледжваюся да НБА, пару тураў пасачу і буду ў букаў грошы забіраць
Я гляджу, ты таксама за Арсенал болееш?! Усюды па 15 паставіў, а тут паскупіўся на чырык😏)))
так, гэта так, падарунак букам, чыста з турнірнай барацьбы стаўка
Не шчыры падарунак 🙂))калі б я не пасцярожыўся я б пагаварыў з пацанамі 😏))
да Баварыя злая, калі б не нічыя на выхадных у чэмпіянаце, і паражэнне ў Лондане маглі б цалкам і нічыю раскатаць ) а так чыста на Пятра надзея.
Я табе скажу калі Арсенал адб’ецца цудам, хаця б на нічыю то наступную гульню Арсенала паставлю на Тотэнхэм нармальны банк
ну да эмоцыі ўсе ў гэтым матчы пакінуць калі даб’юцца пазітыўнага выніку, што на дэрбі ім не хопіць. 🙂
у мяне цяпер там, дзе ў лідараў кубкі і ЛЧ, ЛЕ перасякаюцца з чэмпіянатамі – 30% ставак на аўтсайдэраў з фору граюць амаль увесь час