Прагнозы на спорт ад dimiji
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
20 верасня 2015 г.
ад
Melbourne
|
590 Адказаў
|
15,268 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я бачыў аб’яву. Што Расія перамагла Партугалію з лікам 1:0. Хтосьці стаўіў на Партугалію?))))
І якія шанцы наогул былі на перамогу?
Расія была фаварытам перад матчам.
http://www.myscore.com.ua/match/zyIqB50O/#match-summary
2.38 бет 365 даваў, Партугалія даўно выпала з еўрапейскага топа зборных
Партугалія выпала з топа Еўропы, ну а Расія туды пакуль яшчэ і не патрапіла) Роўныя супернікі, кеф быў меншы на Расію з-за хатняга поля, і з-за непрыезду Крышціяну ў стан партугальцаў) ІМХО)
ну проста я думаю што Лінейдж думае што вялікая сенсацыя адбылася. У тым і справа што сапернікі роўныя, Раша быццам бы лепш выглядала.
На сённяшні матч Венгрыя-Нарвегія паставіў ф2(0) за 1.83 1300р(20$)
+10$ на Тотал больш за 6 па картках за 2.36
5.5 жк узяў і праход Нарвегіі, так што цягнем)
усё злілі )
да апошняга надзеяўся, што хоць нічыю выцягнуць (((
судзьдзя фантом,мог пару жоўтых яшчэ даць,з яго то сярэднім паказчыкам
да-да, там як мінімум вартаўнік пару раз цягнуў час, як мінімум на картку нарабіў
гляджу майскор і бачу гэта )
http://www.myscore.com.ua/football/europe/premier-league-crimea/
Чэмпіянат Крыму па футболе )
хутка будуць прымаць стаўкі )
Трэба адыграцца за ўчорашні дзень.
Тэніс : Ваврынка-Надаль. Эйсы
Першы пераможа з розніцай -4.5 1.9 [15]
Футбол : Ірландыя-Боснія
Абедзве каманды заб’юць 2.02 [15]
+ Дакладны лік 1-1 [5]
Так разумею, у сярэднім 30-45 уе.. у дзень ставіш ?) а які выхлоп за апошні месяц? ..І колькі банка трэба мець у БК.?
далёка не кожны дзень ставлю ) + ставлю шмат лайву, ён як то пакрывае мае лузы па прематчу )
толковага банкрол-менеджменту ў мяне няма, на рахунку 8-15 баінаў (15$)
гіблая справа )
тэму для самакантролю заводзіў ) але як то не вельмі атрымліваецца кантраляваць сябе )
У затрымкі ставіш ?)).. кажуць ёсць такая херня ў некаторых конторах .. калі ў лайве ставіш ..
ну ў любой канторы некалькі сек трэба пачакаць, канторы страхуюцца, памятаю атрымлівалася марик і теннісі дурыць, трансляцыя ішла хутчэй чым лінію мянялі на пляжны валейбол, тады нажыўся на іх )і адзіны нармальны ігральны бр тады быў)
а так часам башню зносіць, тым больш пад хмелем, што ўсе бабкі ў трубу ляцяць.(((
-7$
Асы гладка 10:1
футбол прайграў, быў шанец у апошнія хвіліны, але штанга
сёння так
УСЁ !!! у мяне істэрыка )))-220$ за два дні(усё, што нажыта непасільнай працай))
тыльт + даун робяць сваю справу
грошай на стаўкі амаль не засталося, ды і асаблівага жадання працягваць няма
магчыма праз час астыну, ну пакуль на паўзе.
усім дзякуй)))
Нічога 28 бой клікха, канвертуй усё і стаў на тое, што пераможа Вова і што бой будзе даўжэй за 9,5 раунда, у яго раней такіх вялікіх сапернікаў не было, ведаючы сваю слабіну (шкляны падбародак) рызыкаваць ён не будзе, а Фьюры, калі ты бачыў бой з Чэсорай, наадварот трымае
![]()
Медыя ад удзельнікаГісторыя як за дзесяць дзён апынуцца на самым дне.
Кароч хісторы пачынаецца дзесьці 3 тыдні таму – мне прыходзяць кеш ад Леон (я кароч заташчыў турык па прадвызначэнні) 250$ + на вебмані ёсць баксаў 150, думаю ништяк, буду букаў даіць, усё так і пачыналася, раблю стаўкі па 15-30$ у асноўным у лайве, БР стаў больш за 800$, улічыць што працуючы ў маім рэгіёне на самай высокааплатнай працы, на гэтыя грошы трэба працаваць гады паўтара. І потым пачаўся жорсткі даўн, я зліў 220 баксаў літаральна за суткі, гуляючы ў покер (на ПокерДом) і робячы стаўкі. Тут было жаданне спыніцца, па сутнасці ўсё ок, грошы ёсць, засыпаю з думкамі што бабкі на Новы Год ёсць + ёсць грошы на падарунак дзяўчыне, у яе хутка Дзень нараджэння, на наступнае раніцу прачынаюся бачу матч жаночай, бл6ць, баскетбольнай лігі да 17 гадоў, і думаю што яны многа кідaюць, паставлю на тотал менш, яны гэты тотал умудрыліся забіць хвілін за 12, стаўку я паставіў за 40$. “Тут Остапа і панесла” – стаўкі на Аўстралійскі чэмпіянат па футболе таксама плёну не прынеслі. Потым некалькі дзён тупа ў попу, калі дастаўляў апошнюю сотню па 50$ ужо асабліва не думаў, хацеў проста паставіць і дачакацца выніку. Калі на букмекарах усё зліў вырашыў зрабіць дэп на старзы, але і там на палсотні пакарміў рэгаў у омаху.
У выніку ўчора марыў з апошняй дробязі накруціць, але %уй там.
Напісаў гэта ўсё толькі для таго каб выказацца, толкам блізкіх сяброў не засталося, а тыя, з кім камунікую, гэтага дакладна не зразумеюць. А так можа на будучыню для мяне мануал, такіх хісторый, канечне, куча.
Само сабой што ні ў каго нічога не прашу. Так парыв эмоцый, у кут сябе загнаў. Рабіць хз што) хочацца лежаць на канапе і заліпаць серыялы.
Ну і канец, вырашыў сёння пайсці развеяцца з корэшамі ў футбол у зале пагуляць, выглядае атрымалася, усе злыя думкі ад сябе адгнаў, але вярнуўшыся ў раздзявалку не знайшоў сваіх кросаў, якія летам у Расіі купіў за 4.7к рублёў, якія амаль не насіў, бо ў мяне №баная плоскостопія, а там не вялікая підэшва, так чыста пад стыль іх адзяваю.
Яшчэ днём я не збіраўся гэтага пісаць, але проста ў якуюсь чорную палосу в1ебаўся.
Па сутнасці ўвесь снежань збіраўся нічога не рабіць, а атрымалася хз што атрымалася
У цябе памылка. У СЛОВЕ ДНЕ. Ты напісаў ДНЕ, а трэба было напісаць ДВЕ
я хз пра што ты )
чорная паласа (((((((
ну трымайся,у самога так бывае спачатку ўсё нішцяк падняўся,павесяліўся,пахваліўся і потым усё спускаеш яшчэ і доўгі з’яўляюцца,а аўстралы мудакі яшчэ тыя.догі 0-0 катаюць
я што выкупіў што поспехамі толкам радавацца і нельга ((( а тым больш хваліцца