Прагнозы на футбол ад Сані
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
21 лютага 2017 г.
ад
madridist4
|
95 Адказаў
|
2,529 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Севілья забіла, а Порту ў меншасці… Порту можа заваліць маю стаўку
паходу мае думкі пра ТМ зараз выглядаюць больш рэальна, з такой гульнёй нават у большасці, калі Юве – хаця б адзін забілі, я ўзяў стаўку тайм/матч
я думаю мы ў гэтым матчы больш не ўбачым галоў плакалі мае ОЗ =((
я разлічваю на адзін гол, гэта свінства будзе з боку ЮВЕ 😐 😮 😮 😮 😮 🤨
Падводзім вынікі сённяшняга дня!
2+ 1-
Севілья з Лестэрам выдалі матч, які дазволіў прайсці нашай стаўцы ТБ 2.5 з перамогай Севільі!!
Раней ужо Валенсія ашарашыла Реал двума раннімі голамі на што Реал змог адказаць усяго адным дакладным ударам у перапынак, а другі тайм, як і ў матчы з Атлетыкам, лётучыя мышы засушылі!! Але гэтага было дастаткова, каб наша стаўка ТБ 2.5 паспяхова прайшла!!
І наш мінус на сёння – Порту – Ювэнтус! Ювэнтус сваю працу зрабіў якасна забіў 2 мячы, а вось Порту не змог перабудавацца пасля ранняга, непрадказальнага выдалення і не стварыў праблем, а ўжо тым больш галоў, у гэтым матчы!!!
вынік за 2 дні Лігі чэмпіёнаў (з перанесеным матчам Ла Лігі) 4+ 1-
Галоўнае таксама працягвай)) а то ў мяне звычайна старт нармальны, а потым пачынаюцца качэлі))) вось сёння я зьвёл рызыкі да мінімуму, 3+ і адзін вяртанне
будзем працаваць і аналізаваць))
Будзеш цяпер і да майго меркавання можа трохі прыслухацца, я пра тотал Юве, я ўсё ж браў ТБ2 а не 2,5… можна сказаць сваё меркаванне не паслаў на хуй і з тваім давялося лічыцца))
Ну я ўпэўнены, што калі б не бязбаш Тэллес, то матч склаўся б па-іншаму…
На тое гэта і футбол, стаўкі, тут можа быць усё, людзі ў футбіік катаюць а не стат машына)))
Ну гэта такое… Ну 2 жоўтыя за 3 хвіліны – гэта неспартыўна і непрафесійна
усе тлумачэнні ўжо заўтра!!
нічо страшнага)) ён Фоня сёння таксама трохі не тое паставіў, хаця быў упэўнены, што ўсё правільна выбраў падзеі)))
Я гляджу, Лестер забіў, а каціроўкі не змяніліся на Тб 3,5 і думаў, што букі не паспелі змяніць і вырашыў узяць тыпа Тб 2,5 што яна ўжо зайшла, а аказваецца то Індывідуальны)
та букі такія што іх фіг правядзеш, гэта яны яшчэ тваю стаўку не зарахуюць, або зарахуюць але па ніжэйшаму кэфу чым быў)) так што будзь уважлівы))
Кароче, хлопцы, я прыпіў і апісваць ЛЕ ўжо не буду, але стаўіў яшчэ ўчора пацвярозаму)) ўсіх са святам!!!
глядзі, у запой не сыходзь)) ты нам патрэбны)) Узаемна)) Та асабліва ніхто прама ЛЕ сёння не будзе ўдзяляць увагу
Ну Бешик перамагае… Гент проста жахліва гуляе на выездзе, а для Тоттенхэма ЛЕ гэта адзін са шанцаў выйсці ў ЛЧ у наступным годзе! У Спарты палова каманды траўмаваная, а Ростову гуляць аж праз тыдзень у чэмпіянаце. Да і многія гульцы Ростова якраз праз такія матчы і прадаюцца ў Еўропу!! Так што я не думаю, што яны прайграюць
Так, Ростаў не павінен прайграць, усё ж яны і пасвяжэй))
Ростаў забіў, а Тотэнхэм прымушаў гервнічаць… 1-1
за гэта Ліён е б а ш ы ц ь што вар’яцкі))) не рызыкнуў я іх тотал больш браць, трэба было б ехх…та Шпоры ў другім дажмуць
Едрыць, да што такое!!!! Аллі атрымаў чырвоную
вось цяпер можна ставіць на праход Гента, пахожа Тотэнхэму не патрэбна ЛЕ((
Яны вырашылі мой экспрэс з кодам 4.6 пусціць пад адкос
Зараз мяса пойдзе!!! 2-1!!!