Прагнозы на футбол ад Сані
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
21 лютага 2017 г.
ад
madridist4
|
95 Адказаў
|
2,528 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Стратэгія ў Юве будзе не рваць і метаць зараз, а Порту такому Юве як цяпер нічога не навяжа, убачыш, можа і праб’юць тотал, але цуд|м якімсьці. ЛЧ для Порту гэта не чэмп Партугаліі і дробязі ў футбол гуляць
вельмі якасныя стаўкі з усім згодзен і ўжо ўзяў сам вельмі падобныя стаўкі толькі прасцей
вельмі якасныя стаўкі з усім згодзен і ўжо ўзяў сам вельмі падобныя стаўкі толькі прасцей
Ювентусу трэба вырашаць усе пытанні ў першым матчы, бо далей у іх няпросты календар!! Пасля Порту гульня з Эмпалі, супраць якіх можна выпусціць і не аптымальны склад! А далей кубак з Наполі і матчы чэмпіянату з Удынезэ і Міланам
Дзякуначка))
я таксама так думаю занадта напружаны графік
Ну як па мне на такі матч браць ТМ2.5 – гэта пахне самагубствам
х у й з вамі)) візьму тады абодва матчы тотал больш)) проста пра Баэр Атлетико таксама казалі, што ТМ – самагубства)
Ну я так прабегся па сайтах прагнозаў і многія чамусьці зусім не вераць у атаку Юве…
гэта аналогія, каб ставілі супраць, не звяртаючы ўвагі на іх пары нападаючых)) букам гэта выгадна) а аналогія чаму, як з маёй учарашняй сітуацыяй на
ТБ2,5 у матчы Б-АМ
Ну ў Б-АМ на дваіх не было трох ключавых людзей у абароне.. Та, Хуанфрана, Година, а нападзенне і там і там у парадку
як і ў сённяшнім матчы, таму я і пагадзіўся з вашымі прагнозамі, бо сітуацыі ідэнтычныя, і зрабіць наадварот было б злачынствам супраць самога сябе, а я сабе не вораг))
Я так моцна хацеў узяць ТМ))
ну я зразумеў што магу быць не права)) не да канца ўсё ўзважыў)) для гэтага мы тут і сабраліся што б адзін аднаго папраўляць калі што))
Ну папраўляйся і не хварэй))
дзякуй за парады і пажаданні)) паспрабую))
Віншую ўсіх, хто ставіў са мной! Першая стаўка зайшла яшчэ ў першым тайме!!! Валенсія – Реал 2:1 на 43-й хвіліне!! Цяпер са спакойнай душой чакаем вечар ЛЧ
я браў ТБ2,5 за сціпенькі кеф)) не рызыкаваў ТБ3,5
хлопцы бярыце тотал жк індывідуальна юве 2,5
Ну я за 2.08 узяў))
Які кэф і з чым звязана?
коф 1.7 з тым што ў ЛЧ у гасцях Юве стабільна 4 атрымлівае
Алегры выпускае ў асноўным Манджукича, Дыбалу і Ігуаіна!!!
такіх самых скандальных гульцоў хутчэй за ўсё не будзе
ну ў складзе сёння вельмі шмат атакуючых гульцоў, а не руйнавальнікаў…
Севілья не рэалізавала пенальці
Надакучылі яны, няхай трэніруюцца перад ЛЧ усе каманды біваць пенальці, і Манако, і гэтыя красавчыкі