Прагнозы на футбол ад Сані
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
21 лютага 2017 г.
ад
madridist4
|
95 Адказаў
|
2,527 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
І так! Пачынаем з ЛЧ!! Сёння паставіў экспрэс
На ІТБ 1 у Атлетико Мадрыд у матчы з Байерам!!
І ОЗ у матчы МС – Монако!!
А таксама ардынаром паставіў на гол Атлетико пасля 75-й хвіліны!! Вашы думкі, гаспада
Віншую з пачаткам
Нам тут усім табе на слова верыць ці можа скрыны якія ёсць.
Так ты абгрунтуй свой выбар стаўак (на чым ты грунтаваўся, прыйшоўшы да такіх выснов?) будуць і думкі.
Проста тут шмат хто вось так жвава пачынаў. Адсюль і скепсіс.
якія кэфы, пару слоў чаму паставіў?!! я, напрыклад, хачу загрузіць Байер – Атлетыка на ОЗ, але страшна, думаю будзе менш за 3 галоў
ОЗ МС – Монако:
Манака – адна з самых выніковых каманд топ-5 еўрачэмпіянатаў. Траўма Компані, які прапускае матч, пад вялікім пытаннем Клішы і Калараў. Траўма Жэзуса дае магчымасць Агуэра, якога Гвардыёла асабліва не шануе, а траўма Жэмэрсона (асноўны ЦЗ Манака) дае нейкую прастору для атакі.
ІТБ 1 для Атлетыка – гэта нават не абмяркоўваецца, бо трыа Торэс, Грізман і Гамэйра знаходзяцца ў цудоўнай форме і настройцы, а траўма асноўнага ЦЗ Дж. Та і пад вялікім пытаннем асноўны опорнік-вырубаўнік Бендэр дае падставы задумацца пра павагу абароны супраць такога ТОП-нападу.
гол Атлетыка пасля 75-ай хвіліны:
гэтую стаўку мяне прымусіў паставіць Сімёнэ са сваёй чулачкай на замены ў канцы матчу… два голы Сельты пасля 80-ай хвіліны, калі яны горылі 2-1 і хет-трык Гамэйра ў нічыйным матчы з Осасунай проста не даюць прайсці міма такой стаўкі.
Тая стаўка мае месца быць і нават вельмі ў тэме, зыходзячы з формы атакі Атлетыка і страты двух асноўных абаронцаў Хуанафрана і Годзіна.
А таксама стаўкі
Вось, так значна цікавей. Наглядна ўсё і з абгрунтаваннем.
Калі скрыншоты з вынікамі запосціш (сыграла / не сыграла), увогуле будзе добра.
Асабіста мне (“чайніку”) будзе ўсё значна зразумелей.
🙂
Буду старацца больш даступна і шырэй падаваць інфармацыю)
асабіста табе, чайніку, раю браць NHL. Сёння Мінесота гуляе – у мяне з імі ўжо 2 заходы з 2)))
І адразу сябе прасунуў)))
я ж дзеля форума стараюся)))
Поспеху! Няхай усё ў цябе атрымаецца)
Дзякуй) верым))
Ахаха))
Экспрэс ужо сыграў!!!
да, нешта на індывідуальны тотал Атлетико больш за 1 за 1.88 – занадта шмат, я нават і не заўважыў
Што менавіта на Мінесоту ты прапануеш, перамогу ці фору??
Ёсць жа!! Усё супала!!
тб5 ,да тут стрэмна браць перамогу адной з каманд,хоць я б у гэты раз паспрабаваў фору2(0).Але тб5 па-любому лепшы варыянт
Хакей дрымучы лес для мяне…
Я спачатку таксама абыходзіў бокам але аказваецца, для мяне ён яшчэ бліжэй тым, што механізм гульні, як у міні-футболе
Узяў Бразілію ў лайве Лодрина – Парана
ІТМ 1.5 Лодрина
Узяў Бразілію ў лайве Лодрина – Парана
ІТМ 1.5 Лодрина
І яны адразу ў першых матчах прабілі гэты тотал за 3 матчы
У мяне на бетонсаксес не заходзіць, не магу рабіць прагнозы, а ў цябе заходзіць??
мае прагнозы на 22. 02
Порту-Ювентус!
Ювентус выглядае фаварытам у гэтай пары і статыстыка ў апошніх 5 матчах кожнай з каманд паказвае, што ў Порту 5 перамог, а ў Юве 4 перамогі і 1 паражэнне, а гэта азначае, што каманды адчуваюць павышаную волю да перамогі! Связка Ігуаін-Дыбала знаходзіцца ў фантастычнай форме і ў лініі атакі ў Юве няма страт! У той жа час з-за траўм не сыграюць Барцальі і К’еліні, што дасць дадатковыя шанцы для порту на забіты мяч!!
Валенсія-Рэал
Нас чакае бойня на Мэстальі!! Апошні матч паміж камандамі скончыўся 2:2! Валенсія ў сваіх хатніх матчах прабівала ТБ2.5 у 7 з 10 разоў, а Рэал у гасцях прабіваў ТБ2.5 у 7 выпадках з 9! Да таго ж Валенсія ўзбадзёрана пасля выходнай перамогі дома над Атлетыкам 2:0, а Рэал, бачыўшы нестабільную форму Барселоны, у што б ні стала захоча ўцячы ў адрыў!!
Севілья-Лестер
Севілья падыходзіць у цудоўнай форме да гэтага матчу! перамога над моцным у гэтым сезоне Эйбарам 2-0 дае падставы для турботы за Лестер, які на выходных прайграў у кубку ў гасцях прадстаўніку трэцяй па сіле лігі Англіі!! Хаз і Морган вельмі цяжкія абаронцы для матчу з тэхнічнымі іспанцамі!! Прагноз на матч 3-0, 3-1 таму стаўка ТБ2.5 з перамогай Севільі лічу цалкам абгрунтаванай
Прынцепе я тое ж самае выбраў, а К’еліні магчыма і сыграе)) і Порту – Юве ТМ 2,5 узяў
Бонуччы не ўключылі ў заяву на матч, а значыць мінімум 2 з 3 асноўных ЦЗ у Юве будуць адсутнічаць… Ну Порту 4-0 апошні матч выйграў дома, а Ігу з Дзібалай зараз разрываюць