Плацежная сістэма WebMoney (Вэбмані)
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
25 July 2014
ад
IvanPronin
|
698 Адказаў
|
30,410 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
А што вы лічыце адэкватным курсам, прыклад у лічбах вам не цяжка… А сам стараюся падмацаваць свае словы скрыншотамі з рэальных транзакцый плацёжкі WM, дзе ўсё бачна😎
Калі ў маі пачалася чарговая хрэнь (сорры за прамасць) з WM давялося шукаць альтэрнатывы. Вынікам аказалася гэта. Цяпер гэта самы лепшы курс на вывад Приват24. І хутка.
Калі хто знойдзе лепшыя варыянты, няхай першы кіне мне спасылку. 😏
І раней, калі выводзілі праз гаранта, не было курсу як у абменніках. Усё роўна гублялі на ўнутраабменным курсе WMZ-WMU, камісіі сістэмы 0,8+0,8 і г.д. АЛЕ ўсё роўна ТАМ было выгадней. Цяпер … “на безрыб’і…”.
Зразумела, што Вэбмані свайго не ўпусцяць! Толькі я прыбытак падлічыў з улікам камісіі – усё ж такі чалавек тады патраціў аж 9 баксаў на камісію.
Дзіўна, што яго няма на Бестчендже. А там прапануюць толькі надзейныя, правераныя абменнікі.
Дзякуй, сапраўды добры курс…🐽
PS. Але тут, як я зразумеў, вывад долараў на грыўну, а мне цікавіла долары на долары)
Па абменніках паглядзеў, выводзяць мінімум з камісіяй 6%, так што танней прамога вываду непасрэдна з WebMoney напэўна не знайсці.
Я пра тое ж… )
А за гэтыя анГельскія тыпа Skrill і… І казаць не хочацца пра іх 7,5% – гэта калі не ўспомніць, што вывад у іх будзе на 5-ы дзень )
ўпс. я відаць нешта не дачытаў 🙂
што датычыцца вываду WMZ -> $, я нават ніколі не задумваўся пра такі напрамак пераводу. Калі што-небудзь даведаюся, абяцаю адпісацца
была. цяпер не ведаю
P.S. увогуле я б не быў столь адназначным адносна розных спіскаў і рэйтынгаў у інтэрнэце.
загугльце “спіс лепшых надзейных казіно” і паглядзіце на любым з сайтаў гэты самы спіс і хто ў ТОП-1 як самы сумленны і лепшы 😏
і бестченж не выключэнне – нехта з абменнікаў прапанаваў лепшыя ўмовы, камісію, проста пасварыліся адміністрацыі рэсурсаў, назва, урэшце-ўрэшце, выклікае непрыемныя дзіцячыя ўспаміны 🙂
Мне таксама здаецца, што вебмани па параўнанні з іншымі замежнымі плацежкамі выглядаюць прывабна. Асабліва калі выводзіш валюту на валютныя карткавыя рахункі)
Скажы пліз, у цябе ёсць асабісты вопыт абмену рублёў з КИВИ на карту Привата? У іх для транзакцыі абавязковая верыфікацыя ў КИВИ ? Буду ўдзячны 😉
Быў 2 разы досвед з КИВИ даўна. Верыфікацыю, здаецца, не патрабавалі, але ў памяці засталіся 2 рэчы:
1) камісія на вывад для карыстальнікаў з Украіны не радуе
2) Кашалёк праз нейкі час блакуюць (калі няма пераводаў) і трэба актываваць зноў
А што ў цябе за карта? Іменная? Даўно прывязаў да сістэмы? А то завёў сабе безімянную Приват, а аказалася, што на такія не выводзяць без прывязкі да рахунку Вэбмані. Спытаў у падтрымцы ВМ, як прывязаць, адказалі, што з-за санкцый пакуль не прывязваюць.
Хто на якія ўкраінскія карты выводзіць, падзяліцеся інфай? І прывязваў ці хто карту пасля забароны Вэбмані?
Ну так да таго апальнага ўказа.., вывесці з КИВИ на карту Привата было без праблем… Было мінус 100р і мінус 2% ад сумы, а вось цяпер без верыфікацыі на карту Привату ўжо самы поўны стоп.
У мяне карткавы рахунак Приват Голд (у нацвалюце і ў далярах) не іменны, без прывязкі да рахунку Вэбмані.
Да ўкраінскіх санкцый WebMoney вывад адбываўся ўсяго за пару хвілін на тую ж карту (MasterCard), што і пасля ўкр санкцый, але ўжо на працягу сутак. )
А я ў іх даведкавую напісаў спытаць, як выплаціць, яны мне аўтаматам спасылку на аб’яву пра санкцыі і немагчымасць выплаты. Пайду лупіць іх сайт, можа што знойду.
Вось рэальная інфармацыя за кастрычнік месяц 2018.., а як цяпер з вывадам не падкажу😎
Стварыў у Приват 24 віртуальную карту ў еўра і паставіў на яе 50 еўра на вывад. Сайт Вебмани ўсё пацвердзіў, грошы са рахунку зняў, так што заўтра паглядзім, пракаціць ці такі варыянт.
У мяне з вебмани знялі каля 10:00 а зайшлі на приват каля 19:00😏
Ноччу паставіў, у тры прыйшло. І як ты раней пісаў пра фальшывыя званкі ад ашуканцаў, калі на карце з’яўляліся грошы, за пяць хвілін да паступлення СМС аб папаўненні карты прыйшла СМС нібыта ад крамы АЛЛО з апавяшчэннем пра якуюсь пакупку.
Ну тады віншую 😉
а з 50 долараў, якія были фінансавыя страты за транзакцыю ВМ і карты…
Тыя страты ў працэнтным стаўленні высокія. Там у іх апроч працэнтнай камісіі яшчэ фіксаваныя два з чымсьці або тры еўра і з дробных сум з-за гэтых фіксаваных атрымліваецца сур’ёзная страта. Я за 50 еўра заплаціў 4 з капейкамі камісіі, то бок звыш васьмі працэнтаў. Так што, такім спосабам цярпімa ганяць сумы звыш 150 еўра/даляраў, а дробныя толькі ў крайнім выпадку.
Не. Аказалася супадзенне. Пакінуў у іх на сайце запыт на куплю, пазней даслалі імэйл, што пакупнік памыліўся пры ўводзе кантактнага тэлефона.
То значыць будзем назапашваць звыш 150 уе і толькі потым на вывад на карткавы рахунак;) А на віртуалку калі не сакрэт навошта, гэта для страхоўкі ці…