Плацежная сістэма WebMoney (Вэбмані)
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
25 July 2014
ад
IvanPronin
|
698 Адказаў
|
30,413 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Та не. 2.30 за 100 рублёў то, хутчэй за ўсё, мінімальна магчымы камісійны збор і за вялікія сумы будзе стандартная 0,8%. Па крайняй меры, у мяне засталося 0,8%.
Ну дай БОГ шоб так і было… А то нервнічаць пачаў. Retyi, а ты з Украіны ці…)
Так. З Харкаўскай вобласці.
Хтосьці з гульцоў ужо перакладаў даляры з ВМ на карткавы рахунак за апошні час? Можа, раскажыце, калі грошы паступілі на картку, ці…?
PS. АТО сёння адправіў і дагэтуль грошы такі не прыйшлі.) Затое атрымаў квітанцыю, маўляў “пераклад выкананы, сродкі на картку паступяць ад 1 да 5 працоўных дзён.” Такога авангардызму раней не было, усё адбывалася за лічаныя хвіліны. 😎
Ну калі выводзіў праз іх сайт, а не абменнікі, то нікуды не павінны дзяцца. Ці дабяруцца, ці вернуцца назад. А ці мае сэнс слаў у далярах. На bestchange ёсць абменнікі, якія прапануюць не самы дрэнны курс і практычна імгненныя выплаты.
Вось з абменніка.
Зразумеў, дзякуй, трэба пачакаць… а потым будзе відаць… Такога раней не было, што гэта такое ад 1 да 5 дзён – ХЗ . ЧакаемС 😎
І каб не быць галаслоўным, прыводжу скрыншот ліста з вэбмані…)
Хацеў пацікавіцца за такія расцягнутыя тэрміны.., для Расіі таксама такая новая “фішка” ад ВМ ці гэта “ноу хау” чыста для Украіны?
Не перакладай грошы з вм на карту праз іх сайт, мне вярнулі грошы на трэці дзень, лепш на BestChange пашукай абменнік, я альбо на абменцы мяняю – там у мяне аўтамат, або на цц абменніку
Зразумеў-зразумеў, дзякуй… Але пакуль трэба чакаць… Грошы ж са рахунку былі спісаныя і адпраўлены на нейкі “левы” кашалёк ВМ. А толькі потым, як я зразумеў, іх перавядуць на маю картку на працягу ад 1 да 5 дзён… Пакуль чакаю свае грошы – ці на ВМ у зварот, ці на картку… Хоць заўсёды ёсць і іншы варыянт, менш радасны) Так што пакуль проста чакаю, кропка!
Калі гэта приват-карта, то 80%, што вернуць, лепш праз абменнікі выводзь – і гемару менш, і чакаць 5 дзён не трэба
Ну так, праз Приват, да 5 дзён такога яшчэ ніколі не было… Звычайна на працягу некалькіх хвілін, а тут цэлая “вечнасць”)
Я 200 бачэй выводзіў на карту потым прыйшло пісьмо бла-бла плацёж адхілены банкам
вось і я пра тое ж… Трэба дачакацца выніку, а то грошы спісалі з ВМ, а на Приват яны не прыйшлі… хто імі карыстаецца) Карацей, трэба пачакаць…)
Хутчэй за ўсё гэта таму, што грыўневыя Вэбмані захоўваліся ў украінскіх банках і плацёж быў унутры адной краіны, а даляравыя на замежных рахунках і ідуць даўжэй. Гэта як выводзіць са Скрилл на ўкраінскую картку, то ж да пяці рабочих дзён.
точна са Skrill выводзілі на пяты дзень і ніколі раней, быў там каля 5 гадоў, пакуль яны не ўвялі свае “новшасті”… Хоць паспеў вывесці на карту)
Параю табе завесці сабе advcash і атрымліць асалоду ад жыцця, у параўнанні з Мороженка вэбмані, ківі і Яндэксам – гэта класная плацёжка, перавод сродкаў на любыя сістэмы і карты імгненна, я паступова і ад ВМ пазбаўляюся, ківі даўно кінуты
Дзякуй, а казіно прымаюць плацяжы праз гэты adwcash? Калі што – прабач…) Мне гэтыя плацежкі(ВМ КІВІ) патрэбныя толькі для таго, каб гуляць у казіно)
Сітуацыя вырашылася яшчэ ўчора, грошы прыйшлі на карткавы рахунак😉
Усяго было знята каля 9 долараў у тым ліку 1,8 за транзакцыю саміх ВМ) Па-мойму, нядрэнна… 😎
Вось цягам дня прайшоў пераклад з ВМ на картку Привата, аплата за паслугі… каля 9 дол
Зацаніў прапанову, плацежная сістэма сапраўды добрая і … І карысная 🙃
З такой камісіяй няма сэнсу замарочвацца, калі не патрэбныя менавіта долары. Праз абменнікі ў грыўнях то на тое і выйдзе.
я зараз выкарыстоўваю WM праз проксі TunnelBear. Куча абменнікаў з адэкватным курсам і выплатамі на працягу пары хвілін.
Ну як-то зусім шмат. Не буду піарыць харкаўскую абменку у іх 2% на вывад і можна хоч наяўнымі атрымаць долары. А так атрымліваецца 3,2% заплаціў… Пераплата 1,2 долара, то не крытычна, але ўсё роўна!
А ў англійскіх тыпу Скрилл гэта будзе 7,5% як мінімум, ды й чакаць транзакцыю аж 5 сутак… А тут амаль сваё, роднае ВМ за 10 гадзін і каля 3%)
Ну да харкаўская плацёжка руліць, але за транзакцыю з ВМ на гэтую плацёжку таксама давядзецца плюснуць яшчэ 1,8$) Так што тое на тое і выйдзе)