Плацежная сістэма WebMoney (Вэбмані)
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
25 July 2014
ад
IvanPronin
|
698 Адказаў
|
30,408 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Гэта добра, што памыліліся.., а то прымусілі трохі панервнічаць 😎
Я на днях адкрыў Універсальную грыўневую, але аказалася, што на такія не выплачваюць з Вэбмані праз абменнікі, бо яна безыменная і не прывязваецца аўтаматычна да рахунку ВМ, і невядома, ці можна прывязаць з-за санкцый. А іншай у мяне няма, вось і паспрабаваў на віртуалку непасрэдна наўпрост у еўра. Пазней магу паспрабаваць прывязаць грыўневую, але судзячы па водгуках, нават калі прывязваюць, то шмат мороки. Трэба карту фоткаць, пашпарт зноў загружаць, браць выпіску з банка з пячаткай.
У мяне грыўневая з Приват Голд неіменная і толькі для ўнутранага спажывання, а так еўра і долар таксама Голд – вось на іх і вывожу. А калі трэба папоўніць грыўневую, то з валютных канвертую на яе, раней з Ківі яе папаўняў, але зараз абрэзалі гэту магчымасць)
Ну а сэнс яшчэ заводзіць пластыкавыя валютныя, калі ёсць такія ж віртуальныя. Вывеў з ВМ, перакінуў на грыўневую пластыкавую і тое ж самае выходзіць. То ўжо калі для іншых патрэб спатрэбіцца, тады заведу.
Сэнс такі ёсць.., з віртуальнага карткавага рахунку абналічыць валюту не атрымаецца, ды і за канвертацыю таксама давядзецца заплаціць, па-мойму 0,5)
Та пакуль такія абароты, што няма сэнсу заблытвацца дзеля эканоміі некалькіх працэнтаў. За канвертацыю не плаціў. З калькулятарам лічыў, зарахоўвае роўна столькі, колькі атрымліваецца па курсе банка. Навошта яе абналiчваць? У Привате курс не самы дрэнны, хоць у абменніках крыху вышэй, але за абналiчку таксама ж здымае камісію і ў выніку прыкладна столькі ж і выйдзе, калі не менш? Сняць хіба што, каб пад падушкай трымаць, але трымаць няма чаго з нашымі тая выграшы.
У Привате ёсць розныя карткавыя рахункі, ёсць тыя, з якіх здымаюць за абналічванне, а ёсць і іншыя, з якіх не здымаюць…)
Приват змяніў свой працэнт за абналічку (з універсальнай карты) цяпер 1% ад сумы, а было 0,5… )I(жлобства – гэта ў іх у крыві)))
Дык, там адзін працэнт, там 0,8, там два-тры, паасобку быццам мала, але калі сумуеш, то ў шоку ад пераплат.
Як тэрмін дзеяння карткі скончыцца перайду на іншую картку для выплат Голд, там пакуль без працэнтаў. Скрываў еўра, ведаю)
А мне для выплат не далі. Сказалі, гэта нібыта зарплатная для канкрэтных арганізацый. Але і там зняцце без камісіі, а папаўненне з камісіяй 0,5.
Мне далі без праблем, хоць была і ўніверсальная Голд таксама… Так трэба было заматываваць прадстаўніка, у мяне атрымалася)))
Мабыць ім выгадна ўпіхаць Універсальную, бо мне адмовілі, хоць на сайце напісана, што карту для выплат можа атрымаць любы. Вось і выходзіць, што навязваюць гэту, каб прымусіць плаціць на паўпрацэнта камісіі болей.
З грыўнёвай Універсал і раней было за абнаяўку 1%, а вось з валютнай пры заключэнні дагавора было 0,5% – гэта зусім нядаўна ў гэтым годзе зрабілі 1%… Што хочуць, тое і творыць, маці іх) Пару дзён таму як выводзіў 400 бачэй, а калі паглядзеў на чэк, быў здзіўлены… Але ўжо позна было.😎
А дзе ты прывязваеш? У мяне на сайце там жа, дзе дадаць Ківі, ёсць функцыя стварыць кашалёк.
Учора нарэшце! Стварыла сабе WMX😏 А ў дадатак яшчэ і WMG і WME😁 Усім дзякуй, за дапамогу! Асабліва @bh1st – ён мне ў ЛС усё на скрыншотах растлумачыў☺
І біткойны ўчора паставіла на вывад, сёння прыйшлі😎
Толькі ўлічы, што для дэпазіту ён не падыходзіць, калі ў цябе нізкі атэстат, бо яны пераклады біткойнаў замарожваюць на суткі, а ў казіно і іншых сэрвісах, як правіла, трэба адразу аплачваць.
Мне не трэба было проста вывесці, не хацела з блокчэйнам замарочвацца. ☺
Я меў на ўвазе, што ў далейшым, калі спатрэбіцца депаць у казіно, каб улічвала, што з ВМХ хутка не депнеш.
Без праблем вывёў з ківі на ВМ рублёвую суму, усяго за 5%. Раней якось не ведаў, што гэта магчыма, бо акк на ківі не зарэганы.
Так я калісьці пісаў пра такі варыянт.
А спрабаваў выводзіць на Приват24 праз абменнік? Я сёння глядзеў на BestChange, там шмат абменнікаў выводзяць і камісія атрымаецца значна менш за пяць працэнтаў.
Відаць не заўважыў… З ківі за транзакцыю знялі 3% а ВМ яшчэ 2%
Што з канвертацыяй на Приват праз абменнік, атрымліваецца менш чым рублевага кашалька з QIWI на рублевы WebMoney?
Ну па курсе Привата 5000 рублёў – гэта 2000 грыўняў, а абменнік зараз мяняе 5000 на 1985. Учора ўднiм увогуле прапаноўвалі 1994 грыўні. Выходзіць страты менш за працэнт.
Каму няма імянной банкаўскай карты, без якой праз звычайныя абменнікі не выводзяць, можна выводзіць з Вэбмани праз гэты сэрвіс. exchanger.money/cards
Гэта ўнутраны абменнік, на якім абменьваюцца звычайныя карыстальнікі сістэмы. Галоўнае – выбіраць прапанову з высокім рэйтынгам. Я толькі што памяняў сорак долараў, прыйшлі на карту ПриватБанка за 20 хвілін.
Там жа можна нерасіянам пералічыць з ВМ на Ківі. Уверсе ёсць меню emoney, cards, crypto. Гэта раздзелы для розных сістэм.