Плацежная сістэма WebMoney (Вэбмані)
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
25 July 2014
ад
IvanPronin
|
698 Адказаў
|
30,374 Прагляду
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Так для мяне падыдзе і так… Хаця цяпер яны зарабяць, АТО віселі мёртвым грузам… Ды не памятаю, які быў курс некалькі дзён таму)
О, каб абмянялі па курсе 2015 года – вось гэта было б сумленней. А то маглі б на сённяшні дзень быць толькі 1 долар))))
Тады, па-мойму, курс за 1 даляр быў каля 25 грн, ды і так хоць зрушылася з мёртвай кропкі… Тым больш іх пра гэта не прасіў)
Я не зусім зразумеў, чаго яны пятт гадоў чакалі, санкцыі не адмянілі, а працягнулі! Так можна было і раней зрабіць абмен.
магчыма, былі праблемы з Гарантам, а цяпер усё ўладкавалася і “выплацілі”… Ну ладна, гэта ў мяне там быў астатак, тады яшчэ плаціў за тлф і інэт праз ВМ, а іншыя ж займаліся бізнесам і на рахунку значна больш было… Усё роўна дзякуйка.
Я думаю, што справа была якраз у дзяржаве Украіна і ў правілах. А праз пяць гадоў вырашылі паставіць кропку ў гэтым пытанні.
… Сёньня зазірнуў на ВМ, у мяне ўжо няма кашалька U, а раней некалькі дзён таму ён быў. Нават калі ён быў пусты)
Дзіўна… Ці сапраўды яны вырашылі закрыць усе даўгі? Няхай бы кашалёк заставаўся і быў бы для колькасці.
Дык сам у шоку, быццам гэта прывілея кліента адкрываць або закрываць рахункі, а тут такое хз. Але факт застаецца фактам, канвертавалі ў долары і зачынілі гривневы кашалёк.
З аднаго боку гэта добра. Вось толькі грамадзянам Украіны, як здаецца, варта цалкам адмовіцца ад wmu. Хацелася б прамога вываду… Была надзея, што ў 20-м годзе ўсё наладзіцца.
Так, грамадзянаў Украіны ні ў кога і не пытаюць, тупа абрэзалі і ўсё… Пакуль невядома, ці можна будзе выводзіць з ВМ даляры ці… Як буду абналічваць – адпішуся)
А чаму б і не, усё так жа ёсць прадстаўнікі ў рэгіёнах і на доларавую карту можна перавесці. Іншае – якая будзе камісія.
а ў тваім горадзе ёсць прадстаўнікі. працуе “аддзяленне” ВМ і якая камісія?…
Якія на аф. сайце Вэбмані то яны прысутнічаюць, але там камісія вышэй. Таму і пісаў, што выкарыстоўваю старонні сайт, там цяпер абмен wmz на долары ці грыўны.
Толькі што сутыкнуўся з сітуацыяй, калі пры вывадзе на картку тры разы выкідвала са сайта… Што за куйня… 😮
VPN выкарыстоўваеце? У WebMoney бывае такое, я ставлюся нармальна, вось толькі што ўсё гэта раздражняе.
Абавязкова, інакш туды ніяк не патрапіць, улада пастаралася)
А што ўлада мае да гэтага дачыненне? І ў якой краіне вы ўваходзіце? З Украіны праблем няма,.
З боку ВМ пішуць, што транзакцыя прайшла, а з привЕт банка пакуль цішыня прайшло 12 гадзін)
Прайшло больш за сутак і нарэшце ўсё ж такі прайшла транзакцыя на карткавы рахунак😉
Можа сам Приват у гэтым вінаваты. Пасля змены кіраўніцтва і ўласніка(у асобе дзяржавы), то ўсе змены не самыя лепшыя адбываюцца.
Ты маеш рацыю, і гэта таксама… Нават сярод абслугі вельмі вялікая цякучасць, і гэта само па сабе многа кажа…
Хоць на ВМ ёсць агаворка,
што тэрмін залічэння па картах Visa/MasterCard 3-5 рабочых дзён. А ўвайшло на карту…, крыху больш за суткі
PS. Камісія ж 2% плюc 3$
Новацыя Вэбмані. Цяпер без сэлфі на біржы не скарыстаешся. Хацеў перакінуць на картку, а фігу. Сэлфі праз вэбку прасяць, а вэбкі няма.
Абавязаловка прама вэбка што ль, а ім казаў тыпа ў мяне толькі мабілка і ўсё?)і як быць, мля((