Плацежная сістэма WebMoney (Вэбмані)
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
25 July 2014
ад
IvanPronin
|
698 Адказаў
|
30,380 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Згодны, але мяне пры выводзе на доларовую карту збянтэжвае, што аперацыя адзначаецца ў банку. Самі ведаеце, што ва Украіне НБУ правярае паступленні на карту, цяпер абмежаванне, здаецца, паменшылі да 5000 грн. А пры вывадзе праз сайт абмену, то перакладаеце на іншы wmz рахунак.
Можа таму і вывёў 100 баксаў(1700), каб не бянтэжыць іх. лепш заплачу лішнюю “тройку”, каб не спаліцца… Абменнікамі не карыстаюся… на што іх карміць)
Як паказвае мая практыка там нават выгадней мяняць. Асабліва калі курс да 100 долараў, можна прыйсці і атрымаць наяўныя. Хоць асцярога заўсёды прысутнічае.
Прабач, але цяпер я не зразумеў, куды прыйсці і атрымаць наяўныя… Па-мойму, акрамя банка цяпер нідзе не атрымаць валюту)
яны ўжо ўвялі аўтаматычнае ўтрыманне 13% пры выводзе на карту ці пакуль яшчэ не?
Я ўжо пісаў праз абменнік. У іх ёсць офіс, прыходзіш у акенца і атрымліваеш грошы. Паказваеш пашпарт або іншы дакумент, які пацвярджае асобу.
У нас у горадзе пару кварталаў ад мяне быў абменнік ВМ, але яго зачынілі ўжо даўно.., калі пра гэта размова)
Так, менавіта пра гэта))) тады ў Вашым варыянце толькі карыстацца банкам. Калі круціць вялікімі сумамі – зусім рэальна, таму і няма!
абмянялі на афіцыйнай біржы на яд і усё
За папаўненне з КИВИ , ВМ +3% … Абмяняў па курсе +2% і што за вывад на картку іншага дзяржавы гэта аперацыя будзе бясплатнай… скажам у Украіну…
PS. Яшчэ на той тыдні мог зайсці на іх старонку, шчаз ужо фсе, не даюць “гады”)
Срок старых украінскіх санкцый на днях скончыўся, але сёння ўвялі новыя. Пару дзясяткаў кампаній выключылі са забароненых, але ВМ у гэты спіс не патрапіў.
Хіба ў каго-небудзь былі сумневы па гэтым пытанні? Думаю ўсе разумелі, што санкцыі якраз падоўжаць. Не зразумела, чым толькі вебмани або яндекс деньги ўплываюць на эканоміку.
Так, напэўна расійская ПС “тАксична” для ўкраінскай эканомікі…
Можа таму і “замарозілі” рахункі ў нацвалюте на ВМ, ужо столькі год у мяне там крыху болей “дзясяткі грашыма застрялі”)
Можна ўсё вывесці, толькі страціць каля 50% – я асабіста адмовіўся ад гэтай затеі, забагата.
ну і правільна… некалькі гадоў чакаць, каб потым страціць палову)
Тут яшчэ адзін прыкол, з гривнёвага кашалька выводзіць на карту ўкраінскага банка нельга… Але тут жа з гэтага ж “кашалька” прапануюць вывесці але ўжо з даляравага на карткавы рахунак у нацыянальнай валюце)
Ці наадварот абмяняць на wmu з накруткай! І ўжо потым вывесці, але гэта нейкая сумніўная інвестыцыя.
Ды ў такой абстаноўцы трэба назбіраць 190 бачэй і на вывад, гэта якраз будзе менш за 5ооо…)
Гэта Вы разглядаеце пры абмене на wmu што ці? Маўляў там курс вышэй за рынкавую, але ўсё роўна гэтага не варта.
Я спрабаваў не мяняць, а проста вывесці з доларавага кашалька на карткавы рахунак у нацвалюце ПБ, Тады былі праблемы з вывадам долараў з ВМ)
Буквальна толькі што зайшоў на Вэбмані, і быў прыемна здзіўлены… Праз некалькі гадоў чакання мне з кашалька U канвертавалі астатак у даляры(незлы курс)
А як жа наконт курса – па якім курсе канвертавалі, колькі за адзін даляр? А як быць з тымі людзьмі, хто не згодны з такім рашэннем?
Ды, паходу ніхто ні ў кога не пытаўся, узялі яшчэ ў чацвер і проста сканвертавалі ў кашалёк Z…
Першы раз не атрымалася закрыніць, праз пару сек выкінула і акка… Вось зараз там усё ўладкавалася…)
Так памянялі па курсе НБУ, не больш за тое. Вядома, ён нашмат выгаднейшы, чым курс ад біржаў, там быў і 35 і больш за долар.