Плацежная сістэма WebMoney (Вэбмані)
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
25 July 2014
ад
IvanPronin
|
698 Адказаў
|
30,372 Прагляду
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Зайдзі глянь, што табе напіша. У мяне на біржы нават не лагініцца. Лагін быццам ідзе, а потым без лагіна надпіс, што трэба селфі, каб карыстацца сэрвісам.
Пры кожнай аперацыі трэба селфі, я правільна зразумеў??
Не. Усё як і было, а селфі патрэбна, каб карыстацца іх біржай. Там ёсць унутраны абменнік паміж карыстальнікамі і ў ім можна мяняць грошы вэбмані на пераклады на карту, Skrill, Ківі. Ты карыстальніку ВМЗ, а ён табе на карту пераклад або Ківі. Вось у ім патрэбна селфі, хаця раней не было. Відаць, шмат шахраёў налезла.
А як жа адпраўка паведамленняў і пацверджанне праз прыкладанне? Мусіць enum з’яўляецца альтэрнатывай, ці цяпер усё разам трэба выкарыстоўваць?
Ды ужж…. Абложылі дэманы. Закручванне гайкаў працягваецца. Заі… “надоіла” гэтая гнілая палітыка… 😎
У чаце пабачыў карысную інфу, Думаю, што асабліва для гульцоў “ненькі”, калі на балансе буйная сума – лепш да НГ яе вывеcці…)
“Паважаны ўдзельнік Сістэмы,
Як Вы ведаеце, 31 студзеня 2020 г. Вялікабрытанія пакінула ЕС, пераходны перыяд сканчаецца 31 снежня 2020 г. Мы, будучы брытанскай кампаніяй, знайшлі рашэнне, якое дазволіць Вам карыстацца WME-кашальком у ранейшым рэжыме.
У цяперашні час паслугі прадастаўляюцца кампаніяй WebMoney Europe LTD пад рэгуляцыяй FCA у Вялікабрытаніі. 1 студзеня 2021 г. Дагавор, які Вы заключалі з WebMoney Europe LTD, будзе расцягнуты. Для працягу работы з WME спатрэбіцца новы дагавор паміж Вамі і кампаніяй з краіны-члена ЕС – Nobel Financial Ltd («Nobel»), якая ліцэнзавана MFSA як фінансавая ўстанова Мальты. Палажэнні Nobel будуць прадастаўлены да моманту пераходу.
Калі Вы не згодныя з вышэйназванымі зменамі, Вы можаце зачыніць свой Рахунак у WebMoney Europe LTD да 31.12.2020 і вывесці сродкі адным з даступных спосабаў.
З павагай,
WebMoney Europe LTD.”
”
Я думаю, у нас не так шмат людзей, у якіх ёсць wme рахунак, асноўная маса выкарыстоўвае wmz рахунак.
Зноў дазволілі карыстацца біржой без сэлфі. Відаць, ніхто сэлфіцца не захацеў і абароты ўпалі, таму яны перадумалі. Толькі цяпер пастаянна выскакуюць розныя падказкі, як не трапіць на хітрасці махляроў.
заўсёды мяняў на біржы скрылл на вмз,а цяпер,не змог,піша
і так камісіі канскія,так яшчэ і гэта.
Ну я толькі што зняла на карту, меючы фармальны атэстат і мяняла з фармальным, але з дзвухгадовай гісторыяй актыўнасці.
Мабыць, са Skrill гоняць украдзеныя грошы, вось і ўзмацнілі патрабаванні.
Упершыню пра сэлфі чую, як даўно гэта ўсё было? Я даўно ўжо карыстаюся enum і, па мне, зручна, і пры гэтым не трэба плаціць сродкі за смс.
Там нешта незразумелае. Мне пры абмене Скрилл на ВМЗ напісала такое – Для карыстання сэрвісам Exchanger.Money, неабходна мець атэстат не ніжэй за фармальны з правераным PhotoID або VideoID.
Ніжэй клікнуў абмен ВМЗ на Скрилл, так пустіла ў афармленне заяўкі без сэлфі.
Там і палову мяняў з фармальным атэстатам.
хм,странна тады. Мяне не пускае. Зараз напішу ў падтрымку вм. Яны там хутка працуюць. У мяне фармальны атэстат. Ды і кашальку ўжо гадоў 13 напэўна. І так, вмз на скрилл мяняць можна. Мне трэба ў зваротку
Праверыў ВМ на вывад) На еўра-кашальку быў астатак і ў святле апошніх падзей з “туманным Альбіёнам” вывеў 23Е на карткавы рахунак.
Пакуль усё як і раней 2% +3Е, дарагавата канеШне, але за тое на наступны дзень ужо…)
А як наконт новай сістэмы, там камісія невядома якая будзе? Можа больш лаяльна для кліентаў?
Я так зразумеў, што ўмовы будуць ранейшыя, толькі для “еўра” будзе іншы гарант…
Калі ў цябе смартфон. То некаторыя мадэлі з іх можна выкарыстоўваць як вэб-камеру. Падключаеш яго да камп’ютара і ўсё
А які іншы варыянт? Што датычыцца ўмоў, то не ўпэўнены, што яны будуць такія ж. Калі ўсё па-ранейшаму, то не мянялі ўсе гэтыя правілы.
Гаварыў не пра іншы “варыянт“, а пра іншага “гаранта“…)
” Паважаны ўдзельнік сістэмы!
У сувязі са зменай Гаранта па WME, выкліканай выхадам Вялікабрытаніі з ЕС,
просім азнаёміцца і акцэптаваць новыя Ўмовы і палажэнні, якія вызначаюць парадак прадастаўлення вам паслуг новым
Гарантам па WME – кампаніяй Nobel Financial LTD ”
З гэтай кампаніяй Nobel Financial LTD яшчэ прыйдзецца разабрацца (а то яны кажуць пра яе як пра гаранта, у іншым месцы ўжо па-іншаму…) Я ўжо падстрахаваўся і амаль абнуляў WME так што ўжо не страшна)
А ўмовы, мабыць, будуць такія…
Дадатак №1
Камісія
Камісія за карыстанне Сэрвісам складае 0.8% ад сумы плацяжу, але не менш за 0,01 Электронных грошай WME і не больш за 50 Электронных грошай WME.
Звярніце ўвагу, што адзінкі Электронных грошай WME азначаюць валюту, у якой Электронныя грошы WME намінованы. Такім чынам, 0,01 Электронных грошай WME = 0,01 еўра
Чытаў іх заяву, але ў выніку напісалі так расплывіста, што для нас, карыстальнікаў, нічога не павінна змяніцца, а на справе паглядзім.
Згодзен, прыняў іх прапанову а там паглядзім… Тым больш ужо нічым не рызыкую)
А там што быў выбар, ці прымаеш іх правілы, ці проста адмаўляйся ад WME і ўсё, ніякага выбару.
Ну ды, гэта ж і ёсць выбар! Калі прапануюць на выбар мінімум два варыянты…)
Тут адзін варыянт – або згаджайцеся, або сыходзьце, я бачу гэта так.
З’явілася непацверджаная інфармацыя ад ананімнага крыніцы, якая магчыма тлумачыць збояў пры дэпазітах у Вэбмані
“Для гульцоў, у якіх краіна ў кашальку вэбмані РФ – дэпазіты праз Вэбмані ў карысць гемблінг-праектаў будуць не даступныя. Толькі калі саму краіну змяніць у кашальку (але трэба будзе пацвердзіць рэзідэнцтва)
Выключылі не з‑за тэхнічных работ дэпазіты ў казіно праз Вэбмані, а з‑за новых правілаў, па якіх уладальнікі вэбмані-кашалькоў са страной «Расія» не змогуць унесці дэпазіт праз Вэбмані.
Як я разумею, гэта тычыцца менавіта WMID са страной «Расія». Адпаведна, розніцы няма, праз які кашалёк гэты самы WMID будзе спрабаваць унесці дэпазіт.”
Шмат якія казіно прама зараз адключылі магчымасць рабіць дэпазіты праз Вэбмані WMZ.