Плацежная сістэма WebMoney (Вэбмані)
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
25 July 2014
ад
IvanPronin
|
698 Адказаў
|
30,387 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Не зразумеў пытання… Патлумач пліз Вы пра канвертацыю пытаецеся?
Я пытаўся, які сюрпрыз нас чакае з 1 сакавіка, дзе-небудзь ёсць інфармацыя пра WebMoney?
Я гаварыў не пра сюрпрыз ад ВэбМані, а пра падаткі на асабістыя карткавыя рахункі для ўкраінцаў…)
Зноў жа нічога не чуў, калі пра той вброс, што пісалі, быццам бы ўсе пераводы будуць вымацца падаткам, на гэта ўжо быў адказ. Усё ж такі варта чакаць афіцыйнай інфармацыі.
І так, спадары! Пачатак праз 5 хвілін
Хай Слава, што за пачатак праз 5, ужо 3 хвіліны, галова не соображае, калі пра BitStarz то твой пост увогуле 6а WebMoney а народ быццам там сядзіць
Што рабіць, калі грошы ўвайшлі ад кагосьці іншага (не ад сваяка)?
Важны выгляд даходу. Калі вам вярнулі доўг, то з гэтых грошай плаціць падаткі не трэба. Калі гэта падарунак – то ўзнікае НДФЛ (5%) і ваенны збор (1,5%). Калі гэта аплата за тавары, за работы або паслугі, арэндная плата – прыйдзецца аддаць НДФЛ (18%) і ваенны збор (1,5%).
Грошы ўвайшлі на карту з-за мяжы
Ад юрыдычнай асобы
Трэба падаць дэкларацыю за год і выплаціць падатак (НДФЛ + ВС). Выключэнне: калі сума ў прынцыпе не з’яўляецца даходам (напрыклад, той жа пазыка або яе вяртанне). НДФЛ можна паменшыць на суму выплачанага за мяжой падатку з гэтых даходаў.
Якраз пра гэта і пісаў, падатковая сказала што гэта ўсё фэйк проста, нічога падобнага не збіраюцца ўводзіць!
Дым без агню не бывае, трэба проста пачакаць… А час расставіць усё па сваіх месцах…
PS. Мне падабаецца гэтая расплывістая фармулёўка, “Падаткаабкладанне будзе праводзіцца выключна ў выпадках, прадугледжаных дзеючым заканадаўствам”…)
Усё можа быць, паглядзім, як яны ўвядуць усё гэта. Забаранілі яны вэбмані, а сэнсу няма – людзі могуць абменьваць сродкі на карткі банкаў або іншыя эпс, нават на сайце вэбмані. Таму навошта забараняць, мне не зразумела!
Ну так у нас усё робіцца для людзей, робяць уцечку, потым юрысты тлумачаць, маўляў не ўсё так дрэнна… Увогуле, каб людзі не расслабляліся…
Неужто ўсё “Звезда”, падаецца “зе” заблакаваў вход в ВМ 😎
…смс не прыходзіць, ідзе нейкі “левы” званок з розных тэл. А калі спрабую адказаць, сувязь абрываецца.
Нават не ведаю што і думаць😜, буду спрабаваць праз іншы вэб-браўзэр… )
А смс ці ж не былі платныя? Я так даўно ўжо Enum карыстаюся і ніякіх праблем, усё бясплатна ў выкарыстанні. І не варта чакаць, калі прыдзе смс.
А калі заходзіў у свой акк апошні раз? Да сённяшняга дня праблем не было, больш за год праз ГуглХр абрэзалі, і цяпер Файер ф аблом)
З вядомых браўзераў не атрымлівалася ўвайсці ў свой акк на ВМ… Давялося загрузіць новы і з першага разу ўвайшоў, (прыйшла смс). Тады ж і паставіў на вывад, а сёньня грошы прыйшлі на карткавы рахунак ПБ 😎
Сёння заглянуў праз той жа браўзэр, але смс ужо не прыйшла… Паступіў званок, разабраўся… Аказалася, пяць апошніх лічбаў нумара – і ёсць код пацверджання, соры)
Вось бачыце, усё і наладзілася. Як там на конт выводу(для Украіны) усё ў тым жа родзе, пераклад толькі на карту ў далярах ПриватБанка выкарыстоўваеце?
Так, сапраўды, проста адразу не зразумеў з-за тлф званка, бо адразу ішоў скід… і што цяпер не будзе смс… Дарэчы, смс былі бясплатныя. Вывёў з даляравага кашалька на даляравы карткавы рахунак ПБ.
Паходу пачалі менш браць з сотні даляраў, знялі ўсяго 5 бакінскіх або мне здалося)
PS. Нармальны “падгон” да Дня Перамогі!
Калі памяць не падводзіць, то ў студзені было менш. Штосьці ў пераліку было 3 долары з 100(зноў жа, калі памяць не падводзіць).
А па-мойму і ў снежні і ў лютым і зараз было 2% ад сумы + 3 долары ну і за транзакцыю)
Вельмі можа быць не выключаю. Бачу, што прыхільнік таго варыянту, каб выводзіць праз афіцыйны сайт, чым выкарыстоўваць пасярэднікаў пры выводзе wmz на наяўны долар)
Раней спрабаваў выводзіць даляры на грывневы кашалёк, а потым па курсе ПБ купіў – нават атрымалася больш цікава… Тады даляры на даляравы кашалёк не выводзілі.
Рызыкаваць за некалькі даляраў сумай 300 або 400 долараў ці еўра ў такі час як‑та не хочацца, гэтую суму запішу на выдаткі)