Плацежная сістэма WebMoney (Вэбмані)
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
25 July 2014
ад
IvanPronin
|
698 Адказаў
|
30,388 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
А там ніякіх праблем быць не павінна, паспрабуйце абмен праз іх сэрвіс па вывадзе на карты, WebMoney ёсць гарантом здзелкі.
Зразумеў зразумеў буду спрабаваць, але казаў пра картку ГОЛД не імянную… Раней жа так, была магчымасць выбару – прывязаць картку да…, але імяннай не карыстаўся…)
Раней да 14-га года можна было проста прымацаваць картку і яны правяралі яе. А цяпер трэба рабіць фота карткі!
З фота карты яны перамудрылі, ёсць жа еўрапейскі досвед верыфікаваць карту без яе фота. На Skrill здымалі нязначальную суму, трэба было ўсяго толькі паказаць астатак)
А яны ж з украінскімі банкамі не зусім сябруюць, тым больш што ў іх ёсць сэрвіс на абмен. Можа ўсё гэта і зроблена для тых, хто не хоча траціць і заказваць імянную карту. І дарэчы параўнаў курс у іх на сэрвісе вышэй, чым пры абмене ў абменніка.
Капіталізм пракляты і палітыка робіць сваё… а ў мінусе пакуль звычайныя людзі…
Радае, што яны дадатковую камісію на гэтыя аперацыі не бяруць. Прачытаў правілы – дадатковая камісія ідзе толькі на абмен крыптавалют і з таго, хто адпраўляе.
ВэбМані зноў “арыгінальны”… Увялі новы фармат.., для выводу на картку цяпер прыйдзецца ўказваць дзень, месяц і год, да якога яна дзейнічае… Раней патрабаваліся толькі месяц і год) 🤯
а дзе на карце ёсць лік? штосьці ні на карце, ні ў рэквізітах не знайшоў,раней без праблем выводзіў
Так і я пра тое ж… У мяне картка Gold Приватбанка, на ёй пазначаны толькі месяц/год, напэўна прыйдзецца звярнуцца ў банк… )
Шляхі WebMoney невысьветлімыя, значыць і нам цяпер трэба іншым шляхам аперацыі апераваць. бл* 3 букі маіх толькі туды і выводзяць, ну і х.. з ім. прарвёмся
Напэўна “яны” хочуць, каб карыстальнікі абзавяліся імяннымі карткамі… Магчыма там і будзе той патрэбны фармат…)
так яна ў мяне і ёсць імянная, адзін х-га чысла няма
Прывітанне, раскажы, чаму табе падабаецца пс WebMoney? Мне ён здаецца дарагім пс, поштай ім не карыстаюся, у асноўным Ківі і Яндэкс.
А картка ў Вас што імянная, што дазваляе вэбмані вывесці? Там быццам калі не імянная, то і вывесці ніяк.
Вось скрын таго, што казаў… Змянілі фармат для вываду валюты, у мяне такое адчуванне, што гэта зроблена спецыяльна,..![]()
Для грамадзян Украіны “абмежаваная” магчымасць верыфікацыі рахунку на Qiwi, думаю што і з Яд такая ж фігня. Па гэтаму пераводжу рублі з Qiwi на ВМ…
Неа, у мяне не іменная карта… Апошні раз выводзіў у канцы мінулага года долары без праблем, а ў гэтым годзе ўжо сутыкнуўся з… “пасткай”.
не ведаю як для расіян, а для ўкраінцаў абрэзалі магчымасць выводзіць валюту з ВМ, засталася адна магчымасць вываду толькі канвертаваннем у нацыянальную валюту)
Так, гэта вельмі дрэнна, што палітычныя гнілыя таркі краін адбіваюцца на простым народзе і на плацежных сістэмах таксама. У Грузіі тое ж самае практычна, казіно ў законе, але з-за гэтай палітычнай нязгоды просты народ цярпіць.
Нава́т “порохоботы” да такой думкі не дацягнуліся, каб блакіраваць вывад валюты (долары еўра) з ВМ, яны толькі замарозілі рахункі з нацвалютай. А “эты” пайшлі значна далей, “піндосы”….😣
Так ёсць абмен праз сэрвіс абмену WebMoney, там згаджаецеся на прапанаваныя варыянты або самі прапануйце курс і чакайце водгуку.
Можа я не туды глядзеў, але там таксама выснова долараў (еўра) толькі з канвертацыяй у нацыянальную валюту… Наўпроставага выводу валюты праз сэрвіс абмену не ўбачыў. Чуў, што з 1 сакавіка “нас” чакае яшчэ адзін “сюрпрайз”…
Увогуле, каб вывесці даляры давялося двойчы канвертаваць. хаця абмяняў па нармальным курсе… Але калі абналёў у Прівaце, быў у шоку – у квітанцыі ўказаныя ўсе асабістыя даныя і пашпарт і кім выдадзены і… Ну хоць за абнал узялі ўсяго 1%)
Адкуль такія дадзеныя? Ці яны ўжо рабілі анонс па гэтым пытанні?