Плацежная сістэма WebMoney (Вэбмані)
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
25 July 2014
ад
IvanPronin
|
698 Адказаў
|
30,400 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У мяне засталіся, калі перавесці ў даляры, то крыху больш дзясяткі на той момант, рыхтаваўся плаціць за інтэрнэт і за тэлефон… Я ўяўляю тых, у каго там было…((((
Нечакана для сябе адкрыў што праз qiwi ёсць магчымасць вывесці на WM рублі, прычым тэлефоны былі розныя.)
Я некалькі гадоў таму тут пісаў, што выводзіў з Ківі на ВМ, праўда была камісія каля пяці працэнтаў. А ты колькі страціў на камісіі?
недаўна паспрабаваў вывесці долары з WM на картку ПБ, а на наступны дзень грошы вярнуліся назад… Раней хоць з уе праблем не было, выводзілі на працягу 5 дзён…
Зайшоў у банк, адказ быў такі, ніякіх транзакцый не было… Шукайце адказ на сайце адпраўніка… Напісаў у суппорт, што ў вас там адбываецца пасля абнаўлення… У гэтым годзе праблем з вывадам долараў і еўра не было, былі з грыўнямі… Вось іх адказ:
Дабра, што напісаў, а то я таксама збіраўся вывесці ў далярах. Выводзь праз той адрас, што яны далі. Я там змяняў, усё нармальна. Галоўнае, шукай мянялу з добрай рэпутацыяй. Ну, або калі ёсць імяная карта, то можна праз абменнік, там курс зараз вышэй.
Так увесь сэнс быў вывесці долары, а яны па гэтай спасылцы прапануюць толькі на грыўневы рахунак… Аблом)
PS. Так для пробы паставіў з КІВІ на ВМ сотку рублёў, прапануюць здымаць 3 працэнты…)
А ніякай розніцы няма. Выводзячы долары губляеш ад трох працэнтаў, а вывеўшы ў грыўнях і купіўшы потым у Привате долары губляеш тыя ж 3%. Зараз там мяняюць 100 долараў на 2443 грыўні, а потым за гэтыя грыўні можна на карту купіць 97.23 долара. То на тое і выходзіць, а калі праз абменнік, дык яшчэ амаль на 1% больш купіш.
А можаш скінуць менавіта тое пытанне, якое ты ім задаў? Яны цябе, відаць, няправільна зразумелі, бо вывад на валютную карту не мае ніякага дачынення да ўкраінскіх гарантаў, яны ж высылаюць грошы з Англіі на любую карту свету, а саппорт табе адказаў пра грыўневыя карты.
А ў чым такі недавер…) Так, усе яны мяне правільна зразумелі, паставіў на вывад 290 даляраў яшчэ 2 кастрычніка, а 3 кастрычніка прыйшло вяртанне…
І пачалося… Калі табе цікава, да не пытаньне, глядзі…
І яшчэ якось дзіўна заходжу ў свой акаўнт ВМ? а фон раней быў светлы, а цяпер жудасна цёмна… Як быццам у мяне там палярная ноч) А як у цябе @Retyi у тваім аккаунце, светла ці?…)
Створаецца ўражанне, што ў іх дзесьці знікла фонавая заставка, раней яна не была суцэльна белай!
Днём светла, ноччу цёмна. Ночны дызайн, напэўна. Паразыкайся ў настройках тэм, можа адключаецца.
Ну вось маглі і неправільна зразумець. Ты ж не ўказаў, што выводзіў на доларавую карту, а проста карткавы рахунак Привата. Яны табе адказалі за не працу гаранта, але ты ж выводзіў праз вывад на карту любога банка свету, а да тутэйшых украінскіх гарантаў гэта не мае ніякага дачынення, яны абслугоўваюць толькі ВМУ. Я б на тваім месцы спытаў яшчэ раз, указаўшы, што выводзіў менавіта на доларавую карту любога банка свету, а не ў грыўнах, і некалькі месяцаў таму такі вывад працаваў, нягледзячы на блакаваньне Вебмани ва Украіне ўжо некалькі гадоў.
Дзякуй за падтрымку, але ўсе яны цудоўна зразумелі… Пасля майго ўдакладнення па сутнасці пытання адказ быў такі ж, як і раней… “Паколькі дзейнасць Гаранта часова прыпыненая… вывесці сродкі праз сэрвісы, і далей па тэксце….”
Ты быў правы што датычыць налад, ёсць “светлая” “цёмная” і … зноў “цёмная”, хоць напісана што нібыта ад “заходу да ўсходу”) Як толькі дзейнасць Гаранта будзе адноўлена, так і зраблю “светлым”.
Зразумеў я куды ты пісаў. У чат саппорту ў самім кашальку? Ці цябе не здзівіла, што на розныя пытанні абодва адказы аднолькавай шаблоннай формы? Проста там адказвае робат, вось ён па ключавых словах і падабраў адказ. Там жа адказ выскачыў практычна імгненна з пытаннем. Я яксьці пісau, яшчэ здзівіўся, пытанне толькі адправіў, ужо і адказ вылез, праўда зусім не пра тое, што праіў. Пытаў як прывязаць грыўневую картку да акаўнта, а мне таксама адказалі пра гаранта. 😁
Пісаць патрэбна на адрас саппорта даляравага кашалька. WMZ: e-mail [email protected] WMID: 749238964258 (фінансавая падтрымка WMZ)
Зразумеў-зразумеў, раней такога гемару з вывадам з гэтым “вебмані” не было… Адпішу на фінпадтрымку, паглядзім, што яны там адкажуць – будуць марозіцца як раней або нешта добрае адбыецца ў гэтай “фінкраіне”…)
Звычайна на працягу дня адказвалі. Аднойчы дэп у Бетвояжер і грошы згубіліся, напісаў ім, адказалі, што пытайцеся ў казіно. Ну потым БВ нарахавалі. Пасля пары такіх глюкаў нават кампенсацыю выдалі, падвоіўшы дэп без умоў.
Такі жэст добрай волі ад Бетвояжера, нават не падобна на іх) А ты зараз там паігрываеш на руле ці ўжо перайшоў на слоты?… Шкада, што ў іх ужо няма WebMoney або КІВІ, толькі Яндэкс… Не лічачы астатніх стандартных плацежак…
Створаецца ўражанне, што ігнаруюць, зноў робат на лініі… І зноў той жа тэкст… “Паколькі дзейнасць Гаранта часова прыстаўлена… ” Надоелі з такім абнаўленнем рэсурсу, нічога не даведаешся ў гэтых ВМ. 🤬 Поўны Пі… Пірэд 😎
Пішыце на пошту, а не праз чат. Мне па пошце нармальна адказвалі.
Та трэніруюся на капейкі. Трэба на Профит пераходзіць, а то іх тормазная рулетка бесіць, пакуль дасць вынік.
Шукаю іх пошту, не магу знайсці… Чаму на абноўленых вебманах не ўвесь сэрвіс працуе. Калі ў цябе яна ёсць, скінь імэйл пліз… Буду ўдзячны.
Дык я ж вышэй даваў. Ты, бадай, прыняў яго за адрас сайта ці чамусьці прапусціў.
WMZ: імэйл [email protected]
Окі, зразумеў, зараз адпішу на ВМ і пра вынікі паведамлю, палюбЭ… Ах як бы хацелася, што б гэта досаднае непаразуменне вырашылася ў маю карысць, ды па-хутчэй…)
Ліст не дайшоў, вярнуўся, шкада…
….Прабачце, вымушаны паведаміць вам, што ваша паведамленне не магло
быць дастаўлена аднаму або некалькім атрымальнікам. Яно прымацавана ніжэй….
…Прабачце, што вымушаны паведаміць вам, што ваша паведамленне не можа
Дастаўляцца аднаму або некалькім атрымальнікам. Яно прымацавана ніжэй….
Кароче, круг замкнуўся, “усё прапала”)))