Плацежная сістэма WebMoney (Вэбмані)
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
25 July 2014
ад
IvanPronin
|
698 Адказаў
|
30,396 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ну не ведаю. Можа, прабел кудысь улез у адрас? Інфармацыя з іх сайта, так што павінна працаваць.
webmoney.ru/rus/support/financial.shtml
Можа гэта што там укры мутяць, таму што выдае памылку, маўляў няверны адрас….( ХЗ што гэта такое з гэтымі маніямі адбываецца… На сайце ў мяне любыя інфарматыўныя пераходы не працуюць.
Можа ў цябе В.. ненадзейны і не да канца маскіруе тваю актыўнасць? Я ж табе скапіяваў адрас, спачатку зайшоўшы на яго праз В… Заходзіў праз дапаўненне хрома frigate ua.
Мяне на пошту па WebMoney не пускаюць з В….. па гэтаму заўсёды заходзіў без яго і гэты апошні раз не быў выключэннем – звычайны Google Chrome… А ты ўваходзіш на ВМ праз В..
Паспрабую напісаць ліст у фін аддзел WM і адправіць па спасылцы [email protected] выдае памылку… Проста няма сіл змагацца з гэтым Ффсем, будзем пачакаць лепшых часоў)
Я раблю абмен праз старонні сайт, на bestchange шукаю лепшы абмен і там вывожу. Пасля ўвядзення санкцый украінскай улады супраць WebMoney вывесці не ўдавалася, ужо не памятаю, якія адказы дасылала падтрымка.
Пару дзён таму зноў паспрабаваў выставіць на вывад даляры з WM на картку Привата, праўда суму змяніў – паставіў крыху больш… І як ні дзіўна транзакцыя прайшла “лёгка”, без гемара, у працягу сутак… Што там у іх адбываецца з WM хз)
Пры якім курсе яны выводзяць даляры? І якую суму паставілі? У мяне яшчэ два гады таму нічога не атрымалася(
Не зразумеў пытанне “пры якім курсе яны выводзяць даляры?”
Выводзіў даляры з ВМ на даляровую картку Приватбанка(не імянная).
Агульныя выдаткі на вывад гэтай сумы з кашалька ВМ на картку ПБ склалі каля 12 даляраў… Па часе гэта заняло каля 18-ці гадзін, для Украіны з расійскай ПС гэта нармальна…)
Я зразумеў, а мне здавалася раней, што выводзіш на картку ПриватБанка. Так гэта камісія каля 3% атрымліваецца.
Так, дакладна, але на круг з улікам паслуг Привата атрымліваецца ўсяго каля 4%
Можа быць і нават 4%. Але іншае – што можна выкарыстоўваць абменнікі, там курс яшчэ ніжэй, можна абмяняць нават за 2,5%.
Абменнікі трэба маніторыць увесь дзень. У абед можна спайваць курс нават вышэй, чым у Привата. Я пару тыдняў таму глядзеў, так пара абменнікаў паставіла працэнта на палову вышэй, чым у Привата. Відаць даляры навоштасьці скуплялі.
А як ты карту прывязваў да Вэбмани? Там жа непрывязаную нельга выкарыстоўваць для абменнікаў, а прывязаць зараз незразумела як.
Можна выкарыстоўваць абменнікі, але ж гэта ж даляры трэба абмяняць на грыўню, а потым купляць у Привата даляры, а тут наўпрост. Тым больш што вывожу на даляравую картку для выплат, а пры абналiчванні ў касе з мяне працэнтаў не бяруць.)
Але я меў на ўвазе, што абнал непасрэдна ідзе на даляры ЗША, таму дастаткова зручны варыянт. Хаця калі для Вас важныя электронныя даляры, то зразумела.
Не чуў, каб праз абменнікі ішлі даляры, па-мойму, ад іх толькі выхад у нацвалюце…
Не, яны ёсць, там пры абмене можна выбраць наяўныя і даляры. Еўра выводзяць вельмі рэдка, але гэта сапраўды вельмі рэдка.
Калі шчыра, то здзівіў, ніколі такога не бачыў, проста цікава, якія працэнты яны бяруць за валютную транзакцыю …
PS. Ведаю, што заканадаўча забаронена з карткі, якая не належыць таму ж чалавеку, рабіць валютныя пераводы па Украіне)
Не з карткі, а менавіта з wmz рахунку зрабіць вывад. А там уводзіш ПІБ, і яны звяраюць ПІБ з дадзенымі ў WebMoney. А наконт працэнта камісіі 2,0-3,0% – у залежнасці ад якога абменніка.
Зразумеў, дзякуй, будзем прыглядвацца да абменнікаў… Скажы, калі карыстаўся гэтым напрамкам, “ўсяго на круг”, якія атрымліваліся выдаткі за такую транзакцыю? Не можа быць, што да 3% і ўсё, ад якой сумы такія фантастычныя прапановы)
Увайшлі амаль імгненна, узялі 3 працэнты Ківі WM свае як належыць 0,8
Не зусім зразумеў, што азначае ” на круг”? Калі гаворка пра абмен у абменніка ад 100 долараў, але гэта там, дзе я мяняю. У кожнага абменніка свае ўмовы, хто-небудзь завышае планку да 3к.
Агульныя выдаткі, калі карыстацца абменнікам на вывад 100 долараў у доларах. Да трох тысячаў долараў праз абменнік вельмі рызыкоўная аперацыя