Плацежная сістэма WebMoney (Вэбмані)
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
25 July 2014
ад
IvanPronin
|
698 Адказаў
|
30,403 Прагляду
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
А што ў горадзе зусім няма кампаніі, якая выводзіць з WebMoney у наяўныя? У нас у горадзе ёсць, камса ўсяго 2%+камісія ад WebMoney, але гэта стандартна.
Так у Расіі з вэбманямі няма напругі, а ў нас пасля трынаццатага года спачатку былі рэйдэрскія захопы афіцыйных прадстаўніцтваў і ўсё астатняе… Цяпер наўпрост, не ўяўляецца магчымым…
Здаецца, гэта пачалося з 15-га года. Але і да таго праблемы былі – выплаты былі толькі на банк Русский Стандарт, карацей і там не ўсё гладка. Усе хацелі адабраць яе яшчэ пры Яныку.
У нас у горадзе гэта пачалося толькі пасля баязлівага Яна… закрыліся афіцыйныя прадстаўніцтвы ВМ, а да мінулага года выводзіў даляры і еўра праз ВМ на картку Привата за секунды… У мінулым годзе ўжо за 12 гадзін, а ў гэтым годзе больш за два сутак.
У Расіі іх таксама нядрэнна прыціснулі некалькі гадоў таму, з таго часу спосабаў вываду стала менш, камісіі павысіліся і г.д.
Не бачу ніякай праблемы, зараз усё праз абменнік лёгка можна правесці. І якраз секунды будуць.
Калі выводзіў – назаві ў лічбах, які абменнік і колькі знялі з тваёй сумы… У мяне абменнік назваў усё ў лічбах і сказаў, што вывёў долары на долларовы рахунак, а не ў гривны ці рублі)
Я параўноўваў розныя варыянты і прыйшоў да высновы, што калі справа не ідзе пра тысячы $ у месяц, то істотнай розніцы паміж імі няма і бессэнсоўна гнацца за кожнай капейкай. Адныя спосабы крыху выгаднейшыя за іншыя, але даводзіцца даўжэй чакаць або ёсць дадатковы рызыка і розныя замарочкі, іншыя крыху ніжэй мяняюць, але хутчэй і гэтак далей.
Вывад на даляровы рахунак менавіта на карту можна праз абменнік. Ю а глянуць. Але мне, калі баксы патрэбны, вывожу ў наяўных доларах.
Такі зразумеў з абменкі, а па лічбах можаш сказаць скажам з 200 долараў колькі з цябе знялі, калі на вывад на карткавы рахунак?
На сайце напісана, я нядаўна глядзеў пры выводзе на наяўныя атрымліваецца ўсяго 2%, лепш не знайдзеш.
Я так зразумеў, абменка бярэ ўсяго два адсоткі, але ВМ таксама возьмуць свае адсоткі, разумееш… вось я і пытаю, колькі ўсяго з табе знялі адсоткаў? Мяне цікавіць агульная сума зняцця ВМ плюс абменкі….
А з чаго Вэбмані браць больш за 0,8%. Апошні раз мяняў 500 баксаў, у выніку ўзялі 514.59 за ўсё! Цяпер паглядзеў курс – яшчэ ніжэй.
Возьмі плз і падлічы 500х0,8= ? а з цябе ВМ узялі па ходу на дзясятку больш чым ты спытаў… Вось я пра гэта і кажу…
PS. “А з чаго вэбмані браць больш за 0,8%?” – Добрае пытанне, але не мая зарплата)
Не зусім разумею, чаму больш? 514,59=500(асноўная сума абмену)+10(камісія абменніка)+4,59(камісія вэбмані).
вось гэта ўжо бліжэй да цела, як казаў Гі дэ Мопассан…)
Значыць з 500 знялі ўсяго праз абменку і ВМ каля 15 бакінскіх.
У мяне напрамую з ВМ за 330 знялі 12 долараў, згодзен праз абменку будзе выгадней)
Мяне бянтэжыць іншае, што яны просяць увесці нумар і серыю пашпарта. Для чаго яны гэтыя даныя выкарыстоўваюць?
Гэтыя менялы на рынку пашпарт не просяць, а гэтыя ж, напэўна, зарэгістраваныя і закон патрабуе ідэнтыфікаваць кліента як у банку.
Таксама занепакоены гэтым момантам, “мая” не вельмі хачу афішоўваць свае дадзеныя ў розных абменніках…
PS. Калі ўжо паказаў свой пашпарт на ВМ, не бачу вялікага сэнсу рабіць тое ж і ў абменніках. Розніца будзе ў пару даляраў і плюс двое сутак)
Вось знайшоў скрын той транзакцыі 330 долараў, прасочваецца розніца паміж абменкай і ВМ у пару долараў. Мабыць у разліках, толькі цэнты не б’юць… 😉
Табе яшчэ пашанцавала. Мне прыйшлі аж на чацвёрты працоўны дзень, так што, хутчэй за ўсё, хуткія выплаты засталіся ў мінулым.
Галоўнае каб было што перакладаць… У гэтай краіне можна і пачакаць некалькі дзён, вось са СКРИЛЛА памятаю прыходзілі на пяты дзень… Так гэта было ў іх і пяць сем гадоў таму і ўсіх гэтая хуткасць задавальняла.)
Нагадваю ўсім, што з 1-га жніўня WMR перастаюць працаваць. Так што дзеля пазбягання якіх-небудзь праблем у будучыні,рекомендую іх сканвертаваць на іншы кашалёк ці залудзіць 😁
Дзякулечка!
Ну а пакуль ёсць яшчэ дзён пяць… Каб зрабіць свой выбар і прытруліць 800рЭ… А то грыўнавы кашалёк ужо завіса з дзенькамі)))
Ды з грыўневым колькі памятаю яны ўвогуле падла паступілі. Так быццам бац – і замарозілі. А потым такія: не хвалюйцеся, гэта ўсяго толькі на тры гады 😁 Далей не сачыў, бо ляжалі там капейкі. Прычым у літаральным сэнсе. Менш за грыўню )))