Плацежная сістэма WebMoney (Вэбмані)
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
25 July 2014
ад
IvanPronin
|
698 Адказаў
|
30,405 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ну калі грошы на КИВІ, то іх усё адно трэба завесці на ВМ. для нашага брата ўкр я правільна зразумеў? Або з кашалька КИВІ без рэгі праз абменнік, а потым на Приват
ВМ там увогуле не пры справах. Я яшчэ не тэставаў, але як уяўляю, робіш заяўку, аплачваеш з кашалька Ківі і атрымліваеш на карту Привата. Пагуглі сайт bestchange і там глядзі.
Калі вэбманиўскія рублі яшчэ не мяняў, то зайдзі сюды exchanger.money/cards, там рублі выводзяць на карту Привата па курсе Привата 0.4 капейкі за рубель. Калі што незразумела – пішы ў лічку. Я сёння тэставаў, і на грывневую неіменную карту вывёў ВМЗ, і ўкраінскі Ківі папоўніў з ВМР.
Окі, будзем разбірацца, калі што абавязкова ў асабістых удакладню)
Неіменная карта, гэта інтэрнэт-карта? А то ў мяне карта для выплат, яна без фота, і карту выдалі на працягу 10 хвілін.
Хутчэй за ўсё, гэта карта, на якой не пазначаныя імя і прозвішча. Іменную ж вырабляюць спецыяльна, а тыя, што выдаюць за 10 хвілін, па-за сістэмай ПриватБанка атрымліваюцца ананімнымі. Па меншай меры, іх не прывязваюць да Вэбмані.
учора перавёў таварашу 50 бакинскіх, узялі за транзакцыю 1 долар, а дзе ж 0,08%. п####ц
У гісторыі транзакцый пераправер, можа дзе што памяшаў. У мяне як і раней забірае 0,8 %, ды і ў тарыфах на сайце таксама пазначана без змен.
Трыццаць рублёў завалілася на рахунку, толькі што памяняў на ВМЗ, узяло роўна 0,8% камісіі, так што, нешта ў цябе не тое.
А ты пры пацверджанні кода карыстаешся тлф або праграмай, бясплатна?..
Так ён па ўсім відаць не мяняў, а пераводзіў іншаму чалавеку…)
Калі мяняешся праз іх унутраную біржу абмену, то грошы спачатку перакладаеш на рахунак пасярэдніка, а гэта тое самае, што пералічыць іншаму карыстальніку.
Колькі разоў бы ні мяняўся, у іх заўсёды камісія была 0,8%, усё вельмі сумленна, без ніякіх нараканняў!
Хто-небудзь з Украіны за апошні час выводзіў з ВМ на карткавы рахунак даляры… А то са рахунку ВМ зняліся, а на картку пакуль не прыйшлі… 😎
Прайшло ўжо больш за сутак, грошы пакуль так і не прыйшлі… 🙁 Чартоўныя палітыкі… 😛
PS. Давядзецца чакаць пяць сутак, а потым звяртацца ў службу падтрымкі ВМ…😎
У гісторыі транзакцыі паказана камісія 0,45$, знялі з рахунку адзін долар. Гэта факт. Шкада скрыншот не рабіў да і пасля.
я іх праграмам не давяраю, лепш заплаціць пару цэнтаў і спаць спакойна)
калі атрымаеш, адпішыся, раней такой затрымкі не было, гэта ж валюта)
Усё можа быць. Мала хто спецыяльна правярае пасля аплаты, і яны могуць здымаць больш. Потым заўсёды можна спаслаць на збой ПО.
Асабіста мне гэтая мітусьня нагадвае падобны доўгі вывад на картку Привата са Skrill, там таксама было да пяці сутак…
А які сэнс, народ усё роўна будзе пісаць скаргі! І потым негатыўныя водгукі, нейкі несур’ёзны падыход, як ні круці! Больш верагодна, што яны перагледзелі камісію.
Чакаць і даганяць, відаць, няма.) Цяпер можна выдыхнуць спакойна, праз двое сутак вывялі на Приват… пару сотак “амерыканскіх рублёў”… 😁
PS. Значыць “шлюз” працоўны, f у банкаўскай гісторыі прапісана, што зайшлі праз Вялікабрытанію 😉
А колькі знялі, ну там транзакцыя і ўсё астатняе?
Драбныя сумы бессэнсоўна выводзіць з-за таго, што там акрамя камісіі ў працэнтах яшчэ дадаецца фіксаваная два з чымсьці еўра, то бок, калі выводзіш 20 еўра, то адна толькі фіксаваная забірае большэ 10% ад сумы. Ёсць сэнс звыш двухсот адным перакладам пераганяць, а на дробных нічога не выгадаеш у параўнанні з іншымі спосабамі выводу.
Знялі за камісію сэрвісу 2% ад сумы плюс 3$ і плюс 2$ з “капейкамі” (яшчэ якая-та камісія)
Ды амаль забыў, яшчэ знялі і за саму “абналічку”.., плюс адзін працэнт)