Плацежная сістэма QIWI
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
5 November 2014
ад
PavelFredooc
|
640 Адказаў
|
31,586 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Кажуць што на ківі ўсё яшчэ можна скінуць грошы на тэлефоны…а так да, паходу ківі, бывай) шмат у каго немалыя сумы засталіся на ківі…
На ЮMoney можна, камісія ўвогуле капейкі
Ну калі і засталіся то самі вінаватыя…пісалі ж яны што абмежаванні ўводзяць па-пачатку…
Не доўга музыка грала, сумна, што ў кагосьці засталіся там “пару капеек”, але ўсё цячэ, усё мяняецца. А як класна ўсё пачыналася, але паходу музыка ў стылі КИВИ ужо Фсё. 😎
Ну я Ківі даўно карыстацца перастаў , калі яшчэ першыя праблемы пачаліся з картамі і г.д… пытанне ў іншым – піастру ж падобная тэма не закране? я як чуў там увогуле ліцэнзіі ад ЦБ няма, чытаў дзе-небудзь тут на форуме.
менавіта таму і не закране, комаўская кантора ж
казіно забаронены, але мы ж там гуляем, вось і тут так сама
Qiwi
RIP
Зямля пухам…
У Казахстане і Еўропе працягвае працаваць, без праблем.
У Еўропе гэта дзе?
Ну паколькі я часткова займаюся гэтым пытаннем, пляцоўкі па продажы розных намінальных карт, да дагэтуль прымаюць ківі, нават зараз праверыў.
Я так зразумеў, што самі краіны = сакрэтная інфармацыя?
Магу памыляцца ў краінах, таму не ўказваю, усё спакойна гугліцца, так што.
Ну я ж зараз з табой размаўляю, а не з гуглам… Не гугл мне сказаў пра Еўропу))
А чаму цябе не цікавіць Казахстан, чаму менавіта Еўропа?:D
уважна прачытай сваё паведамленне, калі ласка.DDDDDDDDDDDDDDDDD
Ну так, усё верна
Ааааа. Казахстан у Еўропе? Ну… няма пытанняў да цябе, прабач, за клопат.. ты з адной палаты з акустыкам і турбай, што ль?))
А так-то паходу абменнікі ўперліся канкрэтна. Ці не?
пару сотак быццам там у мяне завісла,пароль не праходзіць (я заходзіў туды ў мінулым годзе),код на тэлефон не прыходзіць ,Як я вас усіх люблю!я
Я норм заходжу у акк. хз.
зашоў,пароль аказваецца мяняў,у мяне там 2.6 еўра(гэта калі яшчэ з казіно можна было выводзіць у еўра на ківі),абмяняць іх не магу-тэхнічная памылка😡
Ну вось бачыш ты аказваецца алігарх)). (ну 2-3 соткі гэта хня))))
ну, дарыць свае грошы не прывык….
праглядзеў гісторыю, у 2020 годзе, калі казікі гралі нармальна, грошышчы капалі на ківі 🤧
З 6-ГА САКАВІКА БУДУЦЬ ВЫПЛАЧВАЦЬ! Але ў межах страхоўкі па законе да 1 мільёна 400. І хутчэй за ўсё тым, у каго ёсць рахунак і банкаўская карта Ківі (якую мы ўсе куплялі ў гэтых у..ыроў за 890 рублёў яшчэ)))) ). У каго проста Ківі-рахунак – сумняваюся. Гэта выдатная лазейка “кінуць” людзей як заўсёды. Увогуле паглядзім, галоўнае дажыць)))
Адно скажу. Я б на месцы кіраўніцтва Ківі сышоў бы ў ценю, адкуль яны ўласна і пачыналі калісьці, і працягваў бы працаваць! Але думаю ўжо позна і нікому цяпер не дасць гэтага зрабіць. Думаю, іх месца цалкам займе крыпта, ну і )))усім любімы піастрыкс)) які, паводле нейкай інфармацыі, Ківі і стварыў))))) але не афішавалі)))) Але ім жа мала было ц …укам! Усё мала і мала! Хацелі ўсё! І адразу! А дзядзі і цёткі ў цб і яшчэ кудысьці таксама, відаць, таксама шмат хацелі! Усё як заўсёды, думаю! Не падзялілі кавалак пірага! У выніку пацярпелі звычайныя людзі! А гэтыя уціркі бізнес-брыльянтавы шалёны страцілі!
Нельга!Нават увайсці ў профіль немагчыма было ўжо позаўчора ў 5 гадзін вечара!Адкуль у цябе такая інфармацыя?!