Плацежная сістэма QIWI
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
5 November 2014
ад
PavelFredooc
|
640 Адказаў
|
31,587 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Не, не было такога, у падтрымцы таксама пра гэта пытаўся як варыянт меркавалі, я ж памятаю дзе, што я падключаў, не, я ёй наогул не карыстаўся гэтай картай і ўвогуле Ківі праизводзіў толькі папаўненні БК, казіно і больш ніякіх паслуг.
Wi-Fi таксама хоць і аднолькавы Ростелеком, не мой, свой раней аплаціў з карты, ды і па іншых прыкметах гэта проста хз узламалі ці дзе-то я праліў нумар карты, несанкцыянаваная аплата паслуг, і па вобласці, краіне я цяпер вельмі далёка тэрытарыяльна знаходжуся ад сталіцы Масквы, +11 р і адразу 299 хвіліна не прайшла пражывалі відаць, карацей не маё гэта 100% я ў інтэрнэце паўтараю ніколі нічога не падключаў, не аплочваў маю на ўвазе тыпа Оzon, Avito, тым больш Яндэкс.
Дадам – супадзенні: з карты папаўняць, аплачваць з якой няма неабходнасці пацвярджаць плацёж.
Інтэрнэт і тэлефон аплачваю з імянной карты Тінькофф, Ківі выкарыстоўваў практычна толькі для гульняў, дэпаў у казіно і БК і ўсё.
Паглядзім вынік следства пачалі знаўцы, калобкі 😀
11 рублёў – гэта спрабавалі тваю карту прывязаць кудысьці, перад прывязкай звычайна і здымаюць такую суму з карты, а пасля вяртаюць яе назад, так што табе пашанцавала, што адхілілі прывязку карты
Дааа.!Ківі відавочна нагнулі і задушылі Канкретна!Рэальна яны ооофігенныя бабкі губляюць з-за ўсіх гэтых рухаў ад Сбера нашага)))!так сказаць нелюбімага!Ну а што датычыцца Піастры тут ніякіх праблем няма!Яны стабільна праз сістэму хуткіх плацяжоў сталі прымаць !І выводзяць на карты чотка!Так што…)))Галоўнае ну вельмі вялікімі сумамі не рызыкаваць!Усё ж ні радзімы ні сцяга ні ліцэнзіі ні адрасу ў іх так і не з’явілася!Дарэчы хлопцы!На Ківі Піастра ўжо выводзіць))))Праўда куды з Ківі перакладаць,увогуле Ківі рэкамендуюць на Ю Мани перакладаць або на мабільных аператараў і адтуль здымаць!Так што!Вырашаем самі!
Не, Володзя, калі б так было, то першы плацёж быў бы 11р так да гэтага ўжо аплацілі паслугу на 279р, пасля спрабавалі на 11р не атрымалася і следам, адразу ж і хвіліны не прайшло той жа адрас аплаты 299р паспяхова аплацілі пакупку.
Як мне растлумачылі ў падтрымцы хз дзе і калі гэта магло адбыцца – спаліў рэквізіты карты, а гэтыя умнікі знайшлі дзе можна аплаціць пакупку, паслугу без смс пацверджання, я хз думаў у наш час ужо няма не засталося такіх, такіх месцаў ..
ўспамінай каму карту ў рукі даваў, калі б базу карт уганялі – масава было б як у цябе
я напрыклад сіньку купляў ночай праз акенца – аддаваў карту, цяпер крыху пасцерагаюся
Вярнулі першую, чакаю другую я ж казаў я нідзе нічога не падключаў .😁👍
Афлайн у краме і г.д. я ёй зусім не карыстаўся, бо для гэтага ёсць тынька.
У мяне ёсць падазрэнні, дакладней пару варыянтаў: адно з двух – грэшу на казіно, дзе я ўжо ў блоку, яны якраз прасілі менавітую карту для прывязкі дэпа, я з яе і дэпнуў і пры фотцы для адпраўкі ў профілі не стаў замарачвацца закрываць частку лічбаў рэквізітаў, думаў, што без ccv нічога не атрымаецца, хоць я дэпіў да гэтага з піастрикса, тыпа правілы такія ў іх, першы здымак у іх толькі так на карту і ім пафіг, з чаго ты дагэтуль дэпіў (думаю, многія юзеры, гульцы здагадаліся, пра якое казіно ідзе гаворка) – але гэта мае сугуба асабістыя падазрэнні, тым больш мы “пакусаліся” апошні раз у чаце, магчыма, вырашылі на нас раптам і салілі дадзеныя; другі варыянт – гэта онлайн-займы не могуць спісаць, не змаглі, таксама ім я прадастаўляў гэтую карту, не закрываючы рэквізіты, і яны за не вяртанне вырашылі напакосіць, як так.
я табе кажу 100% 11 рублёў здымаюць для прывязкі карты потым вяртаюць назад, у мяне на ўсіх маркетплэйсах здымалі 11 рублёў для прывязкі карты.. Бабай правільна піша, у каго-то ёсць твае нумары карты, а быў бы і CWC у іх, то да 1000 без піну і ў магазінах затарыліся.
чаго-то ў нашым царстве Расія з баблом мутяць – 100% плацёжкі паўсюль прыбіраюць карткі нашых банкаў, курс даляра нават тармазіць не збіраюцца, ці не намечаецца рэформа па прыбіранні нулёў. Што, зайшоў у кашалёк Payeer – з сацсеткі вывялі, карткі ўсіх нашых банкаў прыбралі, Ківі паўзагнуўся пару тыдняў таму, хто наступны
У мяне таксама Ківі прыбралі. І што цяпер? Куды іх дзяваць?
да што то думаю сходка БРІКС у канцы жніўня, ператруць там і пашлюць бакс на тры літары і будзе ён у нас проста паперка, і зробяць сваю валюту
Ківі то зразумела пеер забраў іх усядзе прыбралі, так зараз зайшоў і карты ўсіх банкаў Расіі на вывад прыбралі
Гэта ўсё зразумела, але грошы не вывесці шоль цяпер?))
вывеў праз барыг у абменніку, ім падарыў капейкаў, а больш ніяк
Кінь спасылку на абменнік, плз.
зараз у прыват, а то за спасылку прыцягнуць
сапорт Payeer адказаў ні прычыны не тлумачыў, ні калі з’явяцца карты на вывад..
Шаблон ці не, мне тое ж самае адказалі.
На днях вірт ківі вывёў на піастрыкс 3тр без праблем
Рэбзя, ёсць якая-небудзь інфа, калі паправіцца Ківі? Можа хто што чуў
учора Ківі нават не працаваў, толькі ў… працаваў, а сёння гляджу – усё запрацавала, толькі вывады яшчэ не зрабілі.
а карткай так-то расплачваюся ў крамах…..
Ну што там, пістабол, як там усё з Ківі ўрэгулявалася за месяц?))) Пістэць – не мяшыкі варочаць).
![]()
Медыя ад удзельнікаЯ думаю гэта ўсё, ківі можна толькі памахаць ручкай, вядома як пракладка – ідэальны варыянт раней, ды і цяпер на розных сайтах, што патрабуюць карту, памятаю і 150-200к выводзіў, калі яшчэ ківі было топ па вывадах і камісій нават не было, потым потыхеньку пачало здувацца і вось чым скончылася. Шкада, але прыдумаюць што-небудзь іншае.
І што самае цікавае пішуць, што гэта толькі пачатак. І далей ЦБ будзе яшчэ больш ужорствіць, каб было менш пракладок, бо да Ківі банка былі прэтэнзіі.
чаму Piastrix не суецца зрабіць аналаг Ківі