Плацежная сістэма QIWI
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
5 November 2014
ад
PavelFredooc
|
640 Адказаў
|
31,566 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ну пздц ты))) У гісторыю ўдзіраемся? Я ў абалдзе ад гісторыі! што з ю мани , што з ківі, сябра. гэта ўжо гісторыя, як кажуць…)). Там столькі грошай праходзіла, а па выніку на падсосе быў)).
Так… Усё правільна, там больш няма руху.. 4 рублі на адным кашальку завісла. У цябе скока, Паш?
171 ТЫСЯЧА 624 рублі))) я ўсіх іх …аў! што яшчэ сказаць! але я не хвалююся. заберу пры санацыі па страхоўцы, у мяне карта віза кранальная гэтых упыроў белая .якая эмитавалася як раз пад ліцэнзіяй, атрыманай ад цб. так што ўсё нарм. Асабліва не панікаваў з 24 ліпеня калі яны заблакавалі ўсіх нас. дакладна ведаю, што па карце выплацяць!!!) гэта1000000%. а вось што будзе па менавіта рахунках ківі ………
Увогуле прадстаўляю інфу, якую нарыў, бо гэта мяне непасрэдна закранула. Спадзяюся, гэта стане вычарпальнай інфай для ўсяго ру гульнявога супольніцтва! Каб не прыдумвалі шьёр хто ведае што!
Можаце не дзякаваць)) праўда па лайку прыму)
asv.org.ru/banks/kivi-bank-ao
Пздц… Ты Леанід КОНЬеўскі?)))
На мабілку мне кінь хоць, пакуль цэлы))
НЕМА ДАСТУПУ ў профіль!нет сувязі з банкам!Картка проста кавалак …ўна…брррррр, дакладней пластыка з пазаўчора!Увайсці ў профіль немагчыма таксама ніадкуль У ПРЫНЦЫПЕ!Усё!ківі спёкся!
Таксама раю і падарыў ад сябе прыклад дакумента! Які Вам прыдасца запаўняць потым!
Дадатак 3
да Парадку ўстанаўлення патрабаванняў крэдытораў і вядзення рэестра
патрабаванняў крэдытораў крэдытнай арганізацыі
ПРЫКЛАДНАЯ ФОРМА ПАТРАБАВАННЯ
Прадстаўніку дзяржаўнай карпарацыі «Агенцтва па страхаванні ўкладаў»
якая з’яўляецца ўдзельнікам сістэмы абавязковага страхавання ўкладаў)
I. Звесткі аб крэдыторы
Крэдытор: ____________________________________________________________
(прозвішча, імя, імя па бацьку крэдытора)
СНІЛС
(без прабелаў і дэфіса)
ІНН
(пры наяўнасці)
ў асобе прадстаўніка ______________________________________________________,
(прозвішча, імя, імя па бацьку)
дзеючы на падставе даверанасці ад_________________ №_______________
(рэквізіты даверанасці)
*(палі ў рамцы запаўняюцца ў выпадку, калі ад імя крэдытора патрабаванне падпісвае яго прадстаўнік па даверанасці)
Дата, месяц, год нараджэння крэдытора: ___ _______________ ______ г.,
Дзяржава (тэрыторыя) падаткавага рэзідэнцтва крэдытора (рэкамендуецца да запаўнення): ________________
Дакумент, які пацвярджае асобу крэдытора _________________________________
(паспорт або замяняючы яго дакумент)
нумар (серия) _________________, выдадзены ____ ________________ _____ г.
II. Падставы ўзнікнення патрабаванняў
1. Памер абавязацельстваў пасля выплат страхавога кампэнсацыі:
_____________________________________________ руб.
2. Іншыя падставы ўзнікнення патрабаванняў:
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
(укладзенае ў сілу рашэнне суда (выканаўчы ліст) і інш. падставы з указаннем сумы)
3. Агульная сума абавязацельстваў банка перад крэдыторам (па разліках крэдытора) _____________________________________________ руб.
Прашу разгледзець мае патрабаванні, унесці іх у _______ чаргу рэестра патрабаванняў крэдытораў і задаволіць у адпаведнасці з Федэральным законам ад 26 кастрычніка 2002 г. № 127-ФЗ «Аб несвабодзе (банкруцтве)».
Разлікі ў ходзе конкурснага вытворчасці (прынуджай ліквідацыі) прашу ажыццявіць шляхам пераводу на рахунак па наступных рэквізітах:
*Атрымальнік: _______________________________________________________
(прозвішча, імя, імя па бацьку)
ліцавы рахунак атрымальніка
Дадатковая інфармацыя: ________________________________________________
(№ пластыкавай карты, пры наяўнасці)
Згодны на атрымліванне інфармацыі аб адсутнасці/неактуальнасці банкаўскіх рэквізітаў, аб унясенні грашовых сродкаў у дэпазіт натарыуса, аб выніку разгляду патрабавання, аб унясенні змен у рэестр патрабаванняў крэдытораў праз СМС-паведамленні на наступны нумар тэлефона: _______________________________________.
Дадатак:
1. ___________________________________
2. ___________________________________
3. ___________________________________
_______________ __________________
(подпіс) (Ф.І.О.)
_____ ______________ ______ г.
мяне ўвогуле пафіг. сёння карта прыйшла ЮMoney . так што сорян)))
таксама прыйшла такая думка пра пластыкавую карту, яна ж ад Ківі банка, значыць па ідэі няма розніцы, што на ёй такі ж баланс, як і ў кашальку
успакоіў сябе і пайду спаць😎
На QIWI-кашальках засталося каля 4,5 млрд рублёў – падлікі Агентства па страхаванні ўкладаў.
– Прыкладна 277 млн рублёў знаходзяцца на ананімных кашальках (з лімітам да 15 тысяч рублёў). Усяго такіх кашалькоў – 1,3 млн штук.
– 2,35 млрд на кашальках са спрошчанай ідэнтыфікацыяй (з лімітам да 60 тысяч рублёў), такіх кашалькоў – 7,15 млн.
– 1,76 млрд завіслі на кашальках, прадугледжаных для поўнай ідэнтыфікацыі кліента (з лімітам да 600 тысяч рублёў). Кашалькоў гэтай катэгорыі – каля 870 тыс.
Які-небудзь Тінькоў ці Сбер, па ўсім відаць, забяруць яго хутка. Капець, акцыі цяпер воўсім халява, каштуюць 245 рублёў, хто інвестар? Бярыце, пакуль ёсць магчымасць, у лепшыя часы да 1,7к цана даходзіла.
Cлыхаў, што ўжо яшчэ з учора пачалі выплачваць тым, хто не паспеў вывесці… Спадзяюся, ты яшчэ памятаеш пра “мяне”, так што ўжо чакаю😎
на сайце ківі з’явілася форма для заявы… хто-небудзь ужо адпраўляў? ці ёсць сэнс увогуле замарочвацца?
кароч, трэба рахунок у банку і ведаць рэквізіты, быццам усё павінна быць пучком
Кароч уключылі мяне ў трэцюю чаргу, хз калі бабкі прыйдуць, праўда, мабыць спачатку будуць плаціць першым двом чаргам
Мне яны сказалі па 100.000 дреревянных ужо ў мінулым годзе. Можа пачнуць працаваць у нашым веку:)
З ківі рэальна зараз вывесці сродкі?
Відавочна, так…
Чагосьці не знаходжу такой старонкі , пашукаю, дзякуй
на галоўнай старонцы будзе як увайдзіш, з кампутара вось так выглядае… трэба націснуць на кнопку “падрабязней”
Дзякуй , знайшоў !
@sergej29 Не вернецца ўжо Ківі – ліцэнзія адклікана, атрымліваць новую няма сэнсу на цяперашнім рынку + санкцыі VISA увогуле ў РФ зусім не ў прыярытэце.
Тааксс , наступны , сказаў загадчык – WebMoney узгадаем \ разбярэм ?
Апублікавана: 19 April 2025 #548
А чаму, webmoney таксама ўжо няма? Ці проста ў РФ 🇷🇺 няма?
Я стараюся сачыць за ўсім, што звязана з казіно і фінансамі, але тут сорамна 😳 нават крыху 🤏, не ведаю 🤷.
Апублікавана: 19 April 2025 #549
Так яны самі казалі, што не патрапілі пад санкцыі
Апублікавана: 19 April 2025 #550
Я думаю яны спецыяльна сышлі каб не патрапіць пад санкцыі